fbpx

Welkom bij Ticketpoint

Ticketpoint is het officiële verkooppunt van tickets voor concerten, (sport)evenementen, festivals en theatervoorstellingen.

COVID-proof controle over bezoekersstromen

Iedere locatie moet nadenken over hoe bezoekersstromen effectief zijn te reguleren binnen onze nieuwe zogeheten anderhalve meter samenleving. Ticketpoint biedt praktische oplossingen die directsnel en eenvoudig toepasbaar en inzetbaar zijn. Van snel en betrouwbaar online reserveren op basis van timeslots, zicht op bezoekersaantallen tot direct communiceren en contact (onder)houden met bestaande en toekomstige bezoekers. Onze oplossingen zijn bewezen efficiënt, COVID-proof en gericht op een duurzaam vertrouwen tussen locatie en bezoekers.

Maak gratis gebruik van het Ticketpoint partner-platform voor de verkoop van tickets, uitgebreide upsell mogelijkheden van merchandise, OV-tickets, parkeertickets tot muntjes tot maximale online marketingsupport.

Met Timeslots beperk je de capaciteit van je evenement binnen een bepaalde tijdsperiode. Je zorgt ervoor dat bezoekers gereguleerd je evenement of locatie bezoeken, waardoor je extreme drukte tegengaat.

Ook binnen een bestaand evenement kun je time-slots prima toepassen. Denk aan het bieden van een upsell ticket voor een meet & greet waarbij je fans op verschillende tijdstippen wilt ontvangen.

STAP 1
Meld met één druk op de knop jouw locatie aan. Jouw locatie of attractie aanmelden voor online ticketverkoop is gratis! Op werkdagen binnen 24 uur online in verkoop.

STAP 2
Bepaal de toegangsprijzen, time-slots en kies voor verschillende upsell mogelijkheden om meer omzet te realiseren én wachtrijen te minimaliseren.

STAP 3
Start je kaartverkoop gratis via jouw eigen website, de socials, en ticketpoint.nl. Gebruiksvriendelijk, zonder inlogs, veilig en betrouwbaar. Geen kosten voor de locatie. Ticketkopers betalen een servicefee van slechts €0,75 per ticket inclusief betaalkosten.

STAP 4
Na ontvangst van de betaling ontvangen je bezoekers direct e-tickets, mobiele tickets of tickets in de app en heb jij een directe cash-flow (online betaald = omzet gerealiseerd).

Klantenservice