Welkom bij Ticketpoint

Ticketpoint is het officiële verkooppunt van tickets voor concerten, (sport)evenementen, festivals en theatervoorstellingen.

Reviews

8.4 / 10 Gebaseerd op 1332 beoordelingen in de laatste 12 maanden.

92% beveelt Ticketpoint aan, gebaseerd op 8136 beoordelingen.

De meest recente beoordelingen van klanten van Ticketpoint.
8

Beoordeeld op 16 december 2019

Goede service

Thomas geeft Ticketpoint gemiddeld een 8

Beveelt Ticketpoint aan: Ja

Tickets zijn snel en makkelijk te bestellen.

7

Beoordeeld op 16 december 2019

Was vrij makelijk

J. J. S geeft Ticketpoint gemiddeld een 7

Beveelt Ticketpoint aan: Ja

Tikkets waren makelijk te verkrijgen, maar ik zou er wel wat meer informatie over waar en waneer het presies is.

10

Beoordeeld op 16 december 2019

Veilig, overzichtelijk en snelle service.

V. geeft Ticketpoint gemiddeld een 10

Beveelt Ticketpoint aan: Ja

Letterlijk direct na her concert de mogelijkheid om weer kaarten te kopen voor het volgende jaar. Handig, omdat ik nog in Ahoy was en kon kijken hoe de plaatsen zijn.

4

Beoordeeld op 15 december 2019

Om 9 uur alles nog uit

Jemima Klijn geeft Ticketpoint gemiddeld een 4

Beveelt Ticketpoint aan: Nee

Om 9 uur zaten wij klaar voor de topperskaarten.nnHelaas konden wij pas na 10 minuten pas in de wachtrij gezet worden. Het programma werkte helaas niet. Steeds vernieuwen en op de link in de mail geklikt en uiteindelijk werkte het pas na 10 minuten. Toen ik er om half 10 eindelijk doorwas kon ik op verschillende vakken/tribunes klikken. Na 5 tribunes kon ik pas de hoeveelheid kaarten bestellen die ik nodig had. Bij het betaalprogramma waren echter mijn winkelmandje leeg. Opnieuw beginnen dus maar... toen zaten we weer wat rijtjes verder naar achteren. Wat een ramp!!!

8

Beoordeeld op 15 december 2019

Prima

Irma geeft Ticketpoint gemiddeld een 8

Beveelt Ticketpoint aan: Ja

Duurde even voordat ik ook echt kon deelnemen omdat de verkoop maar op vanaf 9:00 bleef staan terwijl het al na 9:00 was.nMaar eenmaal in de wachtrij ging het redelijk snel en makkelijk.

10

Beoordeeld op 15 december 2019

Zeer goed geholpen

Engbert geeft Ticketpoint gemiddeld een 10

Beveelt Ticketpoint aan: Ja

Zeer goede ervaring met bestellen

10

Beoordeeld op 15 december 2019

Prima

Trudy geeft Ticketpoint gemiddeld een 10

Beveelt Ticketpoint aan: Ja

Top geregeld !!!!nnGr. TRUDY

10

Beoordeeld op 15 december 2019

Gewoon geweldig

Sylvia geeft Ticketpoint gemiddeld een 10

Beveelt Ticketpoint aan: Ja

Elke keer als ik reserveer ....snel en goed

10

Beoordeeld op 15 december 2019

Vriendelijk

FAW v/d Bogaard geeft Ticketpoint gemiddeld een 10

Beveelt Ticketpoint aan: Ja

Zeer behulpzaam en helpen je daar waar kan.

6

Beoordeeld op 13 december 2019

Lastig. geduld is een schone zaak....

y. geeft Ticketpoint gemiddeld een 6

Beveelt Ticketpoint aan: Nee

Op zich fijn dat je online kunt bestellen maar de functionaliteit van de website laat sterk te wensen over. Mijn bestelproces is als volgt: je kijkt op de plattegrond, dan kijk je wat er vrij is, dan ga je per vak kijken en als dat niet is wat je zoekt begin je weer overnieuw en ga je naar het volgende vak. Je moet helaas inderdaad iedere keer overnieuw beginnen want terug kan niet. Bovendien moet je in een ander scherm de plattegrond openhouden, anders ben je helemaal uren bezig.nnOok jammer dat er overal open plaatsen zijn voor groepjes van 3. Met zn tweeu00ebn wordt je dan alsnog achterin het vak gezet. ook is het niet mogelijk om met een grotere groep te splitsen over 2 rijen bijv. 4 voor en 4 achter terwijl dat prima is voor de gezelligheid. misschien nog wel beter dan met zijn 8en op een rij.nnKortom: het idee is goed maar de uitvoering is knullig en kost daardoor veel tijd en ergernis. De automatische afhandeling daarna is dan wel weer vlot: betalen en tickets, klaar.

10

Beoordeeld op 13 december 2019

snel correct en gemakkelijk

Magda geeft Ticketpoint gemiddeld een 10

Beveelt Ticketpoint aan: Ja

snel correct en gemakkelijk

10

Beoordeeld op 12 december 2019

geweldig

Anita Koppelman geeft Ticketpoint gemiddeld een 10

Beveelt Ticketpoint aan: Ja

Makkelijk en eenvoudig.

8

Beoordeeld op 12 december 2019

Zeer duidelijk en relatief snel.

Jolanda geeft Ticketpoint gemiddeld een 8

Beveelt Ticketpoint aan: Ja

Het was duidelijk wat de wachttijd was en hoe de site werkte. Beter dan enkele andere verkooppunten.

8

Beoordeeld op 12 december 2019

Goed

Sabine geeft Ticketpoint gemiddeld een 8

Beveelt Ticketpoint aan: Ja

Correcte afwerking

9

Beoordeeld op 12 december 2019

Goede service

Debby Hermans geeft Ticketpoint gemiddeld een 9

Beveelt Ticketpoint aan: Ja

Erg veel wachtende (1600) voor me maar de wachtende rij ging heel erg snel!

10

Beoordeeld op 12 december 2019

Top!!

Janet geeft Ticketpoint gemiddeld een 10

Beveelt Ticketpoint aan: Ja

Zeer makkelijk om kaarten te bestellen . Was zo geregeld

5

Beoordeeld op 11 december 2019

Reserveren duurt te lang

Carla geeft Ticketpoint gemiddeld een 5

Beveelt Ticketpoint aan: Nee

De wachttijd om tickets te kunnen kopen duurt te lang. Je kan niet je plaats bepalen door via een plattegrond te kopen.

4

Beoordeeld op 11 december 2019

Omslachtig

Monique geeft Ticketpoint gemiddeld een 4

Beveelt Ticketpoint aan: Nee

Combinatie met vakantie veiling gaf veel problemen

5

Beoordeeld op 11 december 2019

Met mijn telefoon kon ik geen plaatsen kiezen

Romy Schoonderwa geeft Ticketpoint gemiddeld een 5

Beveelt Ticketpoint aan: Ja

Met mijn telefoon kon ik geen plaatsen kiezen. Is een normale samsung galaxy. Mijn man heeft een nieuwer model en dat duurde ook heel lang voordat ik plaatsen kon kiezen. En inmiddels gingen heel veel plaatsen voor onze neus voorbij. Uiteindelijk kunnen boeken duurde wel 10 minuten

1

Beoordeeld op 11 december 2019

Keine gute Bewertung mu00f6glich

Sascha Sarnes geeft Ticketpoint gemiddeld een 1

Beveelt Ticketpoint aan: Nee

Meine bestellten Karten sind nach einer Woche immer noch nicht eingetroffen ! Leider kann ich aus diesem Grund keine positive Bewertung abgeben !nnGruu00dfnnSarnes

1

Beoordeeld op 11 december 2019

Missing sortering (nieuwe staan onderaan...)

Mark geeft Ticketpoint gemiddeld een 1

Beveelt Ticketpoint aan: Nee

Missing sortering (nieuwe staan onderaan...)nDownloaden van de tickets ook niet mogelijk.nnLaatste bestelling die gedaan is met mobile tickets voor mij.nnWaardeloze app!nNadat de tickets genuttigd zijn wordt de app verwijderd en worden weer papier versies besteld...nMobile tickets waren handig toen die nog downloadbaar waren, nu helemaal niet meer!nnDe score is lager dan ik al reeds aangegeven had, maar dat is niet mogelijk..

1

Beoordeeld op 11 december 2019

Zeer slecht

Angelique geeft Ticketpoint gemiddeld een 1

Beveelt Ticketpoint aan: Nee

We hadden kaarten voor waylon 2 de ring moest ze verzilveren, heb ik gedaan de eerste 2 gingen goed rij 23 was blij met de zitplaatsen daar achteraan nog 2 om naar elkaar te zitten. Lukte niet kreeg maar 1 plaats inplaats 2 jullie gebeld zal terug gebeld worden of gemailt niet gebeurt na 3 dagen zelf gebeld van hoe of wat en ja hoor de plaatsen waren weg op rij 23 terwijl het geregeld zal worden, helaas werden wij afgeschept met zit plaatsen helemaal bovenaan rij 28 scheelt 5 rijen daar moesten we het maar mee doen.nDus een zeer slechte ervaring.

10

Beoordeeld op 11 december 2019

Makkelijk en snel

Helen geeft Ticketpoint gemiddeld een 10

Beveelt Ticketpoint aan: Ja

Duidelijke site

10

Beoordeeld op 11 december 2019

Geweldig

Gittie geeft Ticketpoint gemiddeld een 10

Beveelt Ticketpoint aan: Ja

nvt

10

Beoordeeld op 11 december 2019

Makkelijk.

Tini geeft Ticketpoint gemiddeld een 10

Beveelt Ticketpoint aan: Ja

Het was erg makkelijk om kaartjes te bestellen en zelf een plaats uit te zoeken. Snel op gestuurd. Dank je wel.

Klantenservice