Welkom bij Ticketpoint

Ticketpoint is het officiële verkooppunt van tickets voor concerten, (sport)evenementen, festivals en theatervoorstellingen.

Reviews

8.3 / 10 Gebaseerd op 1337 beoordelingen in de laatste 12 maanden.

91% beveelt Ticketpoint aan, gebaseerd op 8233 beoordelingen.

De meest recente beoordelingen van klanten van Ticketpoint.
8

Beoordeeld op 24 januari 2020

Prima

Tonny geeft Ticketpoint gemiddeld een 8

Beveelt Ticketpoint aan: Ja

Prima

8

Beoordeeld op 23 januari 2020

Snel geregeld

Marion geeft Ticketpoint gemiddeld een 8

Beveelt Ticketpoint aan: Ja

Installeren en het gaan gebruiken van de app vond ik spannend, maar ging wonderbaarlijk goed

10

Beoordeeld op 23 januari 2020

Goede site

Joyce geeft Ticketpoint gemiddeld een 10

Beveelt Ticketpoint aan: Ja

Goederen makkelijke site. Ook qua betalen

6

Beoordeeld op 21 januari 2020

Prima, makkelijk

Coen geeft Ticketpoint gemiddeld een 6

Beveelt Ticketpoint aan: Ja

Prima, makkelijk. Maar kaartje was al met al niet goedkoop.

8

Beoordeeld op 16 januari 2020

Snel en makkelijk

Frans geeft Ticketpoint gemiddeld een 8

Beveelt Ticketpoint aan: Ja

Makkelijk en snel

5

Beoordeeld op 15 januari 2020

Geen zitplaatsen naast elkaar.

Trudie geeft Ticketpoint gemiddeld een 5

Beveelt Ticketpoint aan: Ja

Tegelijk kaartjes besteld voor Toppers in december en we zitten niet naast elkaar.

8

Beoordeeld op 15 januari 2020

Snel en gemakkelijk

Bart geeft Ticketpoint gemiddeld een 8

Beveelt Ticketpoint aan: Ja

Snel beslist, snel gekocht, duidelijke instructies over de faciliteiten voorafgaande aan het evenement

10

Beoordeeld op 15 januari 2020

Werkt prima

Ans geeft Ticketpoint gemiddeld een 10

Beveelt Ticketpoint aan: Ja

Werkt prima

6

Beoordeeld op 15 januari 2020

Ik heb kaarten vorige 07-01 kaarten besteld maar heb nog steeds gehoord of ontvangen via mail of pos

Radjinder geeft Ticketpoint gemiddeld een 6

Beveelt Ticketpoint aan: Nee

Ik heb kaarten vorige 07-01 kaarten besteld maar heb nog steeds gehoord of ontvangen via mail of posT

9

Beoordeeld op 15 januari 2020

Prima

Rein geeft Ticketpoint gemiddeld een 9

Beveelt Ticketpoint aan: Ja

Makkelijk, snel en goed

10

Beoordeeld op 15 januari 2020

Goed

A geeft Ticketpoint gemiddeld een 10

Beveelt Ticketpoint aan: Ja

Tickets kwamen per direct via de mail.

8

Beoordeeld op 15 januari 2020

Prima hoor

Rolf geeft Ticketpoint gemiddeld een 8

Beveelt Ticketpoint aan: Ja

Zelfde als bij andere aanbiedersnPositief was dat toen ik via ticketswap kocht ik de tickets meteen in mn mail hadnnIk heb wel tips hoe je kunt verbeteren, maar dat gaat via mn bedrijf party Review. Bij interesse kunt u me bellen op 0638640923 of mailen op t opgegeven e-mailadres.nnDaarom heeft nu niet de Max score er zijn altijd wel verbeteringen, niet?

9

Beoordeeld op 15 januari 2020

prima ervaringen mee

Henk Weggemans geeft Ticketpoint gemiddeld een 9

Beveelt Ticketpoint aan: Ja

bestellen ging prima en eenvoudig

10

Beoordeeld op 15 januari 2020

Goed en safe bestellen en betalen.

Elly geeft Ticketpoint gemiddeld een 10

Beveelt Ticketpoint aan: Ja

Eenvoudig bestellen.snel en makkelijk.

8

Beoordeeld op 15 januari 2020

gewoon goed

Ria geeft Ticketpoint gemiddeld een 8

Beveelt Ticketpoint aan: Ja

Tickets altijd op tijd binnen

6

Beoordeeld op 15 januari 2020

Te ingewikkeld

Annemiek geeft Ticketpoint gemiddeld een 6

Beveelt Ticketpoint aan: Nee

Idem

10

Beoordeeld op 15 januari 2020

Makkelijk en leuk voordeel

Annet geeft Ticketpoint gemiddeld een 10

Beveelt Ticketpoint aan: Ja

Makkelijk bestellen en leuk voordeel

10

Beoordeeld op 15 januari 2020

Snel,simpel

Mitch geeft Ticketpoint gemiddeld een 10

Beveelt Ticketpoint aan: Ja

Snel en makkelijk tickets geregeld voor toppers

8

Beoordeeld op 15 januari 2020

bestellen van een kaartje ging erg snel

ad geeft Ticketpoint gemiddeld een 8

Beveelt Ticketpoint aan: Ja

het bestellen van een kaartje ging vlug en snel. De website wijst zichzelf.

8

Beoordeeld op 15 januari 2020

Net zo makkelijk, maar dan goedkoper

Lesley geeft Ticketpoint gemiddeld een 8

Beveelt Ticketpoint aan: Ja

Door bij Ticketpoint te bestellen, kreeg ik mijn tickets voor een euro goedkoper.

3

Beoordeeld op 11 januari 2020

Niet zo goed

Johan geeft Ticketpoint gemiddeld een 3

Beveelt Ticketpoint aan: Nee

Heb na 2 weken nog geen kaarten

9

Beoordeeld op 11 januari 2020

Zeer goed

Hetty geeft Ticketpoint gemiddeld een 9

Beveelt Ticketpoint aan: Ja

Het is heel duidelijk vermeld hoe je tickets kunt bestellen . De tickets zijn netjes per post verstuurd.

8

Beoordeeld op 10 januari 2020

Prima, snelle service

Wendy geeft Ticketpoint gemiddeld een 8

Beveelt Ticketpoint aan: Ja

Website is duidelijk en overzichtelijk en kunt snel de bestelling afronden.

10

Beoordeeld op 10 januari 2020

Super makkelijk kaartjes bestellen

Carla Hertog geeft Ticketpoint gemiddeld een 10

Beveelt Ticketpoint aan: Ja

Makkelijk te bestellen

1

Beoordeeld op 09 januari 2020

Verdrietig!

Marianne geeft Ticketpoint gemiddeld een 1

Beveelt Ticketpoint aan: Nee

Mijn zoon en ik voor Kerst dezelfde gedachten hadden, hebben we elkaar 2 tickets voor Waylon gegeven. 2 Zielen, 1 gedachte.nnNog contact met jullie hierover gehad en later via mijn Ticketpoint vernomen dat jullie de tickets, ook niet vanwege deze toevalligheid wilde terug nemen. Dan had ik de verzekering moeten afsluiten, wat onzin is, want dat had geen raakvlak met mijn vraag om de tickets te annuleren. Trouwens als ik ziek zou zijn, heb ik mijn eigen doorlopende reis- en annuleringsverzekering, die ook evenementen dekt!nHeel jammer dat jullie geen coulance wilde tonen, hierbij dus een klant minder !!!

Klantenservice