Aanbieding!

BUNDELKORTING: 2 mask ‘straps’ + 10 mondkapjes

8,50

✔️ 2 Mask ‘Straps’
✔️ 10 mondkapjes

Categorie:

Product Description

Het treffen van hygiëne en beschermingsmaatregelen is de nieuwe norm. Vergoot de hygiëne en veiligheid voor jezelf en voor anderen met dit mondkapje. Vanwege het coronavirus is het per 1 juni 2020 verplicht om een mondkapje te dragen als je gaat reizen met het openbaar vervoer. Het mondkapje bestaat uit 3 lagen voor de optimale wering: Laag 1: Absorbeert vocht uit de adem. Laag 2: Filtert bacteriën tijdens het in- en uit...

Lees verder

Het treffen van hygiëne en beschermingsmaatregelen is de nieuwe norm. Vergoot de hygiëne en veiligheid voor jezelf en voor anderen met dit mondkapje. Vanwege het coronavirus is het per 1 juni 2020 verplicht om een mondkapje te dragen als je gaat reizen met het openbaar vervoer.

Het mondkapje bestaat uit 3 lagen voor de optimale wering:

Laag 1: Absorbeert vocht uit de adem.

Laag 2: Filtert bacteriën tijdens het in- en uit ademen.

Laag 3: Reduceert de blootstelling aan bloed en gevaarlijke vloeistoffen.

Je verkleint de kans op het besmetten van andere wanneer je een mondkapje op de juiste manier draagt. De mondkapjes moeten over de mond en neus gedragen worden en goed aansluiten op het gezicht. Raak ze niet aan tijdens het dragen en gooi na gebruik het mondkapje weg in een afvalbak. Wanneer je het mondkapje hebt weggegooid adviseren wij om daarna je handen grondig met water en zeep te wassen.

Heb je nog vragen? Neem dan contact op met de online klantenservice

Bij Ticketpoint verkopen we niet-medische mondkapjes. De mondkapjes van Ticketpoint filteren uitgeademde lucht. De mondkapjes zijn bedoeld om te voorkomen dat je anderen besmet.

Mondmasker ‘mask’ straps zijn er om het comfort van mondmaskers te vergroten. Dit is een stripje met haakjes, die achter op het hoofd bevestigd kan worden en waar je de elastiekjes van het mondkapje aan vast kan maken. Op deze manier snijden de elastiekjes niet achter jouw oren.

De mondkapjes zijn niet geschikt voor professioneel gebruik, zoals in de zorg.
Veelgestelde vragen over het gebruik van mondkapjes vind je hier.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “BUNDELKORTING: 2 mask ‘straps’ + 10 mondkapjes” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Andere suggesties…