Earproof Rockit oordoppen (15DB)

9,95

De Earproof Rockit is een ‘one size fits all’ oordop en bevat een muziekfilter dat omhuld wordt met zacht ‘memory’ foam. Daardoor draagt de Earproof Rockit comfortabel en klinkt de muziek goed. De kwaliteit van deze herbruikbare budget oordop is onvergelijkbaar met elke andere oordop in de wereld. Earproof Rockit heeft een vlakke demping, perfecte ‘seal’, helder geluid en beschermt je oren met 15 dB.

Categorie:

Product Description

Met het dragen van Earproof Rockit oordoppen bescherm je je oren tegen harde geluiden. Draag oordoppen op een groot feest of concert met harde muziek of tijdens Oud & Nieuw wanneer het vuurwerk gaat knallen. De Earproof muziekfilters in de oordoppen zorgen ervoor dat je muziek goed en mooi blijft horen én tegelijk zijn je oren optimaal beschermd om te voorkomen dat je gehoorschade oploopt. Zorg ervoor dat je kunt blijven...

Lees verder

Met het dragen van Earproof Rockit oordoppen bescherm je je oren tegen harde geluiden. Draag oordoppen op een groot feest of concert met harde muziek of tijdens Oud & Nieuw wanneer het vuurwerk gaat knallen. De Earproof muziekfilters in de oordoppen zorgen ervoor dat je muziek goed en mooi blijft horen én tegelijk zijn je oren optimaal beschermd om te voorkomen dat je gehoorschade oploopt. Zorg ervoor dat je kunt blijven genieten van al die dingen die je leuk vindt zoals uitgaan, festivals bezoeken en sporten. 

 

Door je oren te beschermen krijg je een betere focus en concentratie en dat kan je bijvoorbeeld helpen tijdens het studeren. Onze oordoppen kun je ook dragen bij extreme sporten zoals surfen, motor- en autoracen. Je beschermt je oren tegen de harde wind en het water. Wanneer je op vliegvakantie gaat en je oren gevoelig zijn voor de drukverschillen die in een vliegtuigcabine optreden heb je ook voordeel van het dragen van Earproof oordoppen met filter. Kortom zorg goed voor je oren en vergeet niet om onze oordoppen aan je sleutelbos te hangen zodat je ze altijd bij je hebt.

Ticketpoint is een officieel verkooppunt voor oordoppen van Earproof

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Earproof Rockit oordoppen (15DB)” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *