René Froger – Dit is hoe het voelt

16,99

Op werkdagen voor 16:00u besteld, volgende dag in huis.

 

Op voorraad (kan nabesteld worden)

Categorieën: ,

Product Description

Rene Froger Dit is hoe het voelt De liedjes voor het nieuwe album zijn de oogst van een speciaal writers camp georganiseerd door platenmaatschappij NRGY Music in samenwerking met BMG Talpa Music. Vele gerenommeerde auteurs zoals Joost Marsman, Emile Hartkamp, Billy Dans, Tjeerd van Zanen, Bart Voncken en Marcel Schimscheimer gingen tijdens deze dagen de uitdaging aan om de perfecte René Froger song te schrijven. Het...

Lees verder

Rene Froger Dit is hoe het voelt
De liedjes voor het nieuwe album zijn de oogst van een speciaal writers camp georganiseerd door platenmaatschappij NRGY Music in samenwerking met BMG Talpa Music. Vele gerenommeerde auteurs zoals Joost Marsman, Emile Hartkamp, Billy Dans, Tjeerd van Zanen, Bart Voncken en Marcel Schimscheimer gingen tijdens deze dagen de uitdaging aan om de perfecte René Froger song te schrijven. Het resultaat mocht er zijn.

“Ik heb voor deze CD mogen werken met een combinatie van jong talent en bekende auteurs en componisten. Stuk voor stuk mensen die mij hebben weten te verrassen met ‘hun’ kijk op René Froger. Met enorm veel plezier heb ik samen met mijn producers Marcel Schimscheimer en John Dirne in de studio gewerkt aan de tracks voor ‘Dit Is Hoe Het Voelt’. En ik kan nu zeggen ‘Het voelt fantastisch!!!!’ ‘Dit Is Hoe Het Voelt’ geeft een exacte weergave van hoe ik in het leven sta”. aldus René Froger.

Als voorloper op het album is onlangs de single ‘Als Jij Me Lief Hebt’ verschenen. Deze track is geschreven door Thomas Berge, Bram Koning en Edwin van Hoevelaak en is inmiddels veelvuldig op de radio te horen.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “René Froger – Dit is hoe het voelt” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *