Waylon – Seeds

10,00

Op werkdagen voor 16:00u besteld, volgende dag in huis.

De nieuwste CD van Waylon heet Seeds en is in 2016 de opvolger van Heaven After Midnight dat Waylon in 2014 uitbracht.

Beschikbaar via nabestelling

Categorieën: ,

Product Description

Op het album van Waylon, Seeds staan acht nummers. Daar bouwde hij met verschillende muziekgenres aan de muzikale stamboom van de popmuziek. Hij laat maandelijks in de talkshow zien en vooral horen waar de verschillende genres vandaan komen en hoe alles in elkaar grijpt. In de talkshow van Humberto Tan bracht hij sinds eind april odes aan zijn grote liefdes country, jazz, soul, rock, blues en rock-’n-roll. Telkens speelde hij een...

Lees verder

Op het album van Waylon, Seeds staan acht nummers. Daar bouwde hij met verschillende muziekgenres aan de muzikale stamboom van de popmuziek. Hij laat maandelijks in de talkshow zien en vooral horen waar de verschillende genres vandaan komen en hoe alles in elkaar grijpt. In de talkshow van Humberto Tan bracht hij sinds eind april odes aan zijn grote liefdes country, jazz, soul, rock, blues en rock-’n-roll. Telkens speelde hij een zelfgeschreven song uit de genres die hem zo hebben geïnspireerd.

Onlangs dook Waylon in het geheim de Red Bull Studios in Amsterdam in om de acht songs op te nemen. Vanavond is Waylon wederom te gast bij Humberto, dit keer om een ode te brengen aan het genre disco aan de hand van de release van zijn disconummer Our Song. De andere titels op het album luiden: Jailbird, Careful Lovin’ You, Between The Two of Us (feat. Ruben Hein), Nashville Boogie (feat. The Ragtime Wranglers), Walking on A Straight Line, Outlaw Shoes.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Waylon – Seeds” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *