Welkom bij Ticketpoint

Ticketpoint is het officiële verkooppunt van tickets voor concerten, (sport)evenementen, festivals en theatervoorstellingen.

Online Marketing Campagne (Google Ads)

Adverteer gericht door de inzet van Google Ads campagnes en optimaliseer je vindbaarheid in Google.

Als organisator wil je het concert of evenement zo efficiënt mogelijk promoten, wij ondersteunen in online marketingcampagnes. Een potentiële klant zoekt via Google informatie over het evenement, artiest en/of locatie. In eerste instantie zal 70% van de potentiële consumenten hier afhaken. Deze groep kunnen wij volgen middels een Google Ads campagne met als doel om deze consumenten te triggeren om toch een ticket te kopen.

Wat bieden wij?
Tijdens het surfen op internet kunnen wij het concert of evenement 30 dagen in woord en beeld  tonen aan de potentiële klant middels advertenties. Wij hebben hiervoor een programma bedacht en is hiermee 5 stappen verder dan een gemiddeld Google Ads internetbureau. Onze website is hier speciaal voor aangepast.

Wij hebben een kwaliteitsscore vermelding in de zoekresultaten (hogere posities, per click minder kosten) en onze nieuwsbrieven zijn zo geprogrammeerd dat we bij interesse (openen van de nieuwsbrief) de consument kunnen volgen. De nieuwsbrief krijgt hierdoor veel meer effect.

Normaal gesproken kan men met traditionele marketing één impuls geven, met onze nieuwe techniek kunnen wij dat 30 dagen lang waardoor de kans tot aankoop van een ticket vele malen groter wordt.

Ticketpoint is Google gecertificeerd.

Hoe gaan wij te werk?

1) Searchcampagne – Adverteren op Google.nl
Om directe sales te genereren kopen we relevante zoektermen in bij Google.nl. Deze worden gedurende de campagne geoptimaliseerd om de verkoop te bevorderen.

searchcampagne

2) Contentcampagne – Adverteren op andere sites in het netwerk
Om meer bekendheid te genereren zullen we inkopen op relevante pagina’s in het Google content netwerk.

contentcampagne

3) Retargetingcampagne
We blijven bezoekers net zolang achtervolgen tot ze overgaan tot aankoop. Dit doen we maximaal 30 dagen. Zodra de retargeting wordt aangezet kunnen wij de banner meteen aan 750.000 mensen tonen die in het verleden onze website hebben bezocht.

retargetingcampagne

Klantenservice