Welkom bij Ticketpoint

Ticketpoint is het officiële verkooppunt van tickets voor concerten, (sport)evenementen, festivals en theatervoorstellingen.

Ballorig | Kies je vestiging!

Ballorig

Ballorig is het leukste indoor kinderspeelparadijs van Nederland! Kies uit onderstaande vestigingen om tickets te bestellen voor het allerleukste dagje uit. Op dit moment is het enkel voor onderstaande vestigingen mogelijk om online tickets te bestellen.

Let op: Een kaartje voor de peuterochtend is uitsluitend geldig op doordeweekse dagen en niet in het weekend of de vakantie.

Wil je uitsluitend een Horeca-actie bestellen, klik dan hier. Let op: de horeca-acties zijn uitsluitend in te wisselen in onderstaande vestigingen (m.u.v. Gouda, Almere, Lelystad, Meppel, Sneek, Hoogezand en Wijhe).

In verband met de Corona-maatregelen zijn de Ballorig-vestigingen op dit moment gesloten. Je kunt echter wel je tickets online bestellen. Deze zijn een heel jaar geldig. Dus met de nu bestelde tickets kun je, zodra Ballorig de deuren weer opent, direct weer gaan spelen. Heerlijk om de kinderen na een tijd van binnen zitten weer te kunnen laten spelen!

Horeca-acties

Uitsluitend inwisselbaar in bovenstaande vestigingen (m.u.v. Gouda, Almere, Lelystad, Meppel, Sneek, Hoogezand en Wijhe).
Horeca-acties

Klantenservice