Welkom bij Ticketpoint

Ticketpoint is het officiële verkooppunt van tickets voor concerten, (sport)evenementen, festivals en theatervoorstellingen.

André Hazes Live met Band

Vrijdag 23 augustus a.s. treedt André Hazes live op met zijn band. Dit optreden wordt ondersteunt door DJ Calvin / Rene Schuurmans / Henk Dissel / Thom Craane en Alex.

Het optreden André Hazes Live met Band vindt plaats in hartje Waalwijk op het Unnaplein. Naar aanleiding van de vele andere grote evenementen in Waalwijk zoals, Levenslied, huldiging Maarten vd Weijden, Straattheater, Swingen in de Stad is Waalwijk door de grotere organisatiebureaus opgevallen. Maar ook artiesten die hier zijn geweest zijn zeer enthousiast om in Waalwijk te spelen. Daardoor kwam het tv-programma Muziek op het Plein van AVROTROS op 26 juni ook naar Waalwijk. Dit heeft er mede toe geleid dat we zo’n grote artiest als André Hazes met band kunnen laten optreden.

Jongerencentrum de Tavenu is de grote initiator van deze evenementen, dus ook de komst van André Hazes. De Tavenu kan dit niet alleen. In samenwerking met Horecacentrum Waalwijk en de Gemeente Waalwijk is het gelukt om dit grote evenement naar Waalwijk te halen. Voor de Tavenu is het van belang dat jongeren mee moeten kunnen organiseren en dat veel jongeren ervan kunnen genieten. Dat dit evenement met vele vele vrijwilligers van de Tavenu tot stand komt, zoals de vele andere activiteiten, moge duidelijk zijn.

André Hazes

André Hazes scoorde als 13-jarige zijn eerste hit in 2007 met ‘Bedankt Mijn Vriend’, een postuum duet met z’n vader. In 2014 bracht de Nederlandstalige zanger zijn eerste solo album ‘Mijn Beste Vriend’ uit. Vervolgens was hij als jurylid te zien in het SBS-programma ‘Bloed Zweet en Tranen’, de zoektocht naar Nederlandstalig zangtalent. Een grote doorbraak volgde toen hij het nummer ‘Ik Leef Mijn Eigen Leven’ vertolkte voor het tv programma ‘De Beste Zangers’. Het leverde hem zijn eerste nummer 1-hit op en meer dan 6 miljoen views op Youtube. Afgelopen jaar scoorde hij een gouden plaat en een hitsingle met ‘Leef’, dit is ook het thema van de show: Vier Het Leven.

Ticketpoint is het officiële verkooppunt van tickets voor André Hazes Live met Band in Waalwijk

Koop meteen je ticketsselecteer de juiste datum

Ticket Alert

Wij informeren je via e-mail zodra er nieuwe info bekend is. Schrijf je nu snel in en mis nooit meer een evenement!

Tickets voor André Hazes Live met Band zijn uitsluitend te bestellen als mobiel ticket. Voor meer informatie klik hier.

Ticketpoint is op locatie aanwezig voor vragen. Je vindt ons bij de entree van het evenement.

Locatie

Unnaplein
5141 GK Waalwijk

Organisatie

Jongerencentrum De Tavenu

Entree is vanaf 18 jaar.

 

Veelgestelde vragen
Contact met ons opnemen
Webshop
Parkeerplek
Taxi
Hotels
NS trein-dagretour
Jongerencentrum de Tavenu Waalwijk
André Hazes
Deel deze pagina
Klantenservice