fbpx

Welkom bij Ticketpoint

Ticketpoint is het officiële verkooppunt van tickets voor concerten, (sport)evenementen, festivals en theatervoorstellingen.

André Hazes Live met Band

De coronacrisis mag dan zo’n beetje alles hebben stilgelegd, André Hazes zit allesbehalve stil. Hij blijft zijn zegetocht voortzetten. En niet alleen in Nederland. Ook Vlaanderen is als een blok gevallen voor de nog maar 26-jarige zanger. En hoe kan het ook anders. Op zijn dertiende scoorde hij zijn eerste nummer 1-hit Bedankt Mijn Vriend, een postuum duet met zijn vader. Zeven jaar later verscheen zijn eerste album Mijn Beste Vriend. En al voor zijn 25e had hij vier albums uitgebracht. Leef (2016) bereikte nummer 2, opvolgers Wijzer (2017) en Anders (2018) schoten allebei naar nummer 1. Tussendoor werd André overladen met goud, platina en prijzen zoals Buma Awards, een Edison en de 100%NL Publieksprijs.

Sinds zijn laatste album is er nogal wat gebeurd in André’s carrière. Begon hij in het najaar van 2017 met twee uitverkochte concerten Rotterdam Ahoy, in 2018 en 2019 maakte hij daar steeds drie bomvolle zalen van. Op het singlefront lanceerde hij de nummer Verlangen Naar Jou (een duet met Glennis Grace), Maar Wij Gaan Door (de live-versie vanuit Ahoy van Verslaafd Aan Jou) en Heb Ik Jou Echt Gekend.

André Hazes combineert nummers als Leef, Ik Leef Mijn Eigen Leven en Wie Kan Me Vertellen met de beste hits van zijn vader.

Combineer uw bezoek aan het M-theater met een overnachting in één van de sfeervolle LBG-Hotels in Maastricht en maak er een gezellige onvergetelijke dag van.

Verleng uw verblijf in Maastricht met een uniek hotel arrangement.

Boek een verblijf in een van de sfeervolle LBG-hotels in Maastricht. U wordt ontvangen met een welkomstdrankje. Vervolgens is uw vervoer naar en van de concertlocatie geregeld. U overnacht in een prachtige kamer en in de ochtend staat er een uitgebreid ontbijt gereed. Tijdens uw verblijf wordt u verrast met een leuke attentie en bij vertrek ontvangt u een Limburgse lekkernij om mee naar huis te nemen.

Inchecken in het hotel is mogelijk vanaf 15.00 uur, uitchecken dient te gebeuren voor 11.00 uur. Voor en na het verblijf is gebruik te maken van de bagageruimte.

BOEK UW KAMER

Koop meteen je ticketsselecteer de juiste datum

Ticket Alert

Wij informeren je via e-mail zodra er nieuwe info bekend is. Schrijf je nu snel in en mis nooit meer een evenement!

Locatie
M-Theater Maastricht
Forum 100
6229 GV Maastricht NL

Veelgestelde vragen

Contact met ons opnemen

Webshop

Taxi

André Hazes

Hotelovernachting M-Theater

Tickets M-Theater

Deel deze pagina
Klantenservice