fbpx

Welkom bij Ticketpoint

Ticketpoint is het officiële verkooppunt van tickets voor concerten, (sport)evenementen, festivals en theatervoorstellingen.

Animal Event 2020

Op 16, 17, 18 oktober 2020 is de veertiende editie van Animal Event: hét driedaagse dierenfestival van Nederland in Autotron Rosmalen. Op hondengebied vind je hier de laatste trends en ontwikkelingen, maar ook liefhebbers van boerderij- en erfdieren, katten, konijnen, knaagdieren en paarden komen volop aan hun trekken. Spectaculaire dierenshows, interactieve workshops, educatieve demonstraties, sfeervolle foodcourts en verrassend straattheater zijn ook dit jaar weer de ingrediënten voor een gezellige en leerzame dag uit!

Leren over allerlei soorten dieren kun je volop tijdens Animal Event. Alle mogelijke dierenexperts zijn aanwezig om over hun passie te vertellen. Over het gehele terrein verspreid vind je allerlei leuke winkeltjes met de mooiste huisdierenspullen en allerlei soorten voeders. Een echt walhalla om samen met het gezin (en hond) naar toe te gaan!

Honden
Honden zijn welkom op Animal Event. Je kunt met je hond mee doen aan workshops, (samen) een duik nemen in het water of je trouwe viervoeter lekker laten spelen met soortgenoten.

Update 22-04-2020: Animal Event ‘1,5 meter-proof’

Gisteren werd aangekondigd dat er tot 1 september geen evenementen georganiseerd mogen worden. Tot vreugde van veel dierenliefhebbers blijft Animal Event op de kalender staan op 16, 17 en 18 oktober in het Autotron te Rosmalen. Er wordt hard gewerkt aan een protocol voor evenementen die vanaf 1 september weer doorgang vinden. Ook Animal Event wordt ‘1,5 meter-proof’ gemaakt, wat door het grote aantal honden in de oude setting ook al grotendeels het geval was. Om de druk weg te nemen bij de entree, pistes, horeca en toiletten worden een aantal aanpassingen doorgevoerd. De openingstijden worden verruimd en er gaat gewerkt worden met twee ‘timeslots’, een eerste van 9.00 uur tot 13.00 uur en een tweede van 14.30 tot 18.30 uur. Tussen deze timeslots in, is er een pauze waarin de eerste groep het terrein verlaat, waarna de tweede groep instroomt. Per timeslot wordt er een volwaardig programma aangeboden en om het publiek tegemoet te komen worden de entreeprijzen gereduceerd. Wij zijn blij dat we hiermee een veilige oplossing aan kunnen bieden, waardoor dierenfans net zo kunnen genieten van alles wat de dierenwereld te bieden heeft als voorgaande jaren.

Ticketpoint is het officiële verkooppunt voor Animal Event 2020 bij Autotron Rosmalen

Koop meteen je ticketsselecteer de juiste datum

Ticket Alert

Wij informeren je via e-mail zodra er nieuwe info bekend is. Schrijf je nu snel in en mis nooit meer een evenement!

Locatie
Autotron Rosmalen
Graafsebaan 133
5248 NL Rosmalen

Honden: Neem jij jouw hond(en) mee naar Animal Event? Bestel dan ook meteen een entreeticket voor je trouwe viervoeter(s).

Rolstoelgebruikers: Rolstoelgebruikers kunnen reguliere tickets boeken. Voor mindervalide bezoekers en rolstoelgebruikers is Animal Event minder goed toegankelijk. De ondergrond op de wandelroute bestaat grotendeels uit gras en zand, daarom adviseren wij tenminste een helpende hand van een begeleider.

Groepsboekingen: Bezoek je Animal Event met meer dan 10 personen? Dan is er een speciaal groepstarief beschikbaar. Ga naar ons reserveringsformulier voor groepsboekingen om een groepsboeking te maken.

Animal Event verplaatst: In verband met de landelijk geldende Corona-maatregelen is Animal Event verplaatst van 1, 2, 3 mei 2020 naar 16, 17, 18 oktober 2020. Ticketkopers zijn hierover op 24-03-2020 per mail geïnformeerd.

Veelgestelde vragen

Contact met ons opnemen

Webshop

Taxi

Hotels

Animal Event

Autotron

Dierenwelzijn

Groepsreserveringen

Deel deze pagina
Klantenservice