Welkom bij Ticketpoint

Ticketpoint is het officiële verkooppunt van tickets voor concerten, (sport)evenementen, festivals en theatervoorstellingen.

Animal Event 2018

Het evenemententerrein van Beekse Bergen barst 4, 5 en 6 mei opnieuw uit zijn voegen tijdens de twaalfde editie van Animal Event. Duizenden honden met baasjes en dierenliefhebbers uit alle windstreken komen jaarlijks naar dit driedaagse dierenfestival in Hilvarenbeek, bij Tilburg. Aankomende editie staat in het teken van vernieuwing. Het terrein is ingedeeld in vijf area’s, die met elkaar in verbinding staan via een centrale promenade waaraan je allerlei leuke winkeltjes vindt met de mooiste huisdierenspullen en allerlei soorten voeders.

Leren over allerlei soorten dieren kun je volop tijdens Animal Event. Denk je dat het lastig is om een hond te trainen? Dan moet je beslist eens kijken hoe het is om een kat, konijn of paard iets te leren. Alle mogelijke dierenexperts zijn op Animal Event aanwezig om over hun passie te vertellen. Een echt walhalla om samen met je hond naar toe te gaan!

Bussafari

Ook kun je een kijkje nemen bij de Afrikaanse dieren van het aangrenzende Safaripark de Beekse Bergen: het is mogelijk om vanaf Animal Event op bussafari te gaan en leeuwen, olifanten, giraffes, neushoorns en andere wilde dieren te spotten. Op diverse tijdstippen vertrekken er bussen door het Safaripark Beekse Bergen, vooraf je ticket reserveren is vanwege de drukte zeker aan te raden.

Honden

Honden zijn welkom op Animal Event. Je kunt met je hond mee doen aan workshops, (samen) een duik nemen in het water of je trouwe viervoeter lekker laten spelen met soortgenoten. Neem jij jouw hond(en) mee naar Animal Event? Bestel dan ook meteen een entreeticket voor je trouwe viervoeter(s).

Ticketpoint is het officiële verkooppunt voor Animal Event 2018 in Beekse Bergen

 

Koop meteen je ticketsselecteer de juiste datum

Ticket Alert

Wij informeren je via e-mail zodra er nieuwe info bekend is. Schrijf je nu snel in en mis nooit meer een evenement!

Locatie
Beekse Bergen
Beekse Bergen 1
5081 NJ Hilvarenbeek

Honden: Neem jij jouw hond(en) mee naar Animal Event? Bestel dan ook meteen een entreeticket voor je trouwe viervoeter(s).

Rolstoelgebruikers: Rolstoelgebruikers kunnen reguliere tickets boeken. Voor minder valide bezoekers en rolstoelgebruikers is Animal Event slecht toegankelijk. De ondergrond op de wandelroute bestaat grotendeels uit gras en zand, daarom adviseren wij tenminste een helpende hand van een begeleider.

Bussafari: Wil je nog meer dieren zien? Bestel dan je tickets voor de bussafari. Het is mogelijk om vanaf Animal Event op bussafari te gaan en leeuwen, olifanten, giraffes, neushoorns en andere wilde dieren te spotten.

Groepsboekingen: Bezoekt u Animal Event met meer dan 10 personen? Dan is er een speciaal groepstarief voor u beschikbaar. Ga naar ons reserveringsformulier voor groepsboekingen om een groepsboeking te maken.

Hotels
Webshop
Veelgestelde vragen
Safaribus
Groepsboekingen
Animal Event
Beekse Bergen
Dierenwelzijn
Deel deze pagina
Klantenservice