Welkom bij Ticketpoint

Ticketpoint is het officiële verkooppunt van tickets voor concerten, (sport)evenementen, festivals en theatervoorstellingen.

Animal Event 2017

Tickets vergeten of andere vragen? Kom naar onze kassa op locatie en wij lossen het op!

Animal Event

Ben jij gek op dieren? Dan mag je Animal Event 2017 beslist niet missen. Het evenement is een driedaags festival. De bijna 500 acts bestaan uit spectaculaire demonstraties en shows, er zijn workshops en je kunt urenlang shoppen. Als we je een tip mogen geven: kijk eens verder dan je eigen favoriete diersoort. Want denk je dat het lastig is om je hond te trainen? Dan moet je beslist eens kijken hoe het is om een kat, konijn of paard iets te leren. Van iedere diersoort zijn op Animal Event experts aanwezig die graag over hun passie vertellen. Je kunt dus én alles te weten komen over je eigen favoriete dier, én eens kijken hoe andere diersoorten in elkaar zitten.

Ook kun je een kijkje nemen bij de Afrikaanse dieren van het aangrenzende Safaripark de Beekse Bergen: het is mogelijk om vanaf Animal Event op bussafari te gaan en leeuwen, olifanten, giraffes, neushoorns en andere wilde dieren te spotten. Op diverse tijdstippen vertrekken er bussen door het Safaripark Beekse Bergen, vooraf je ticket reserveren is vanwege de drukte zeker aan te raden. Honden zijn welkom op Animal Event. Je kunt met je hond mee doen aan workshops, (samen) een duik nemen in het water of je trouwe viervoeter lekker laten spelen met soortgenoten.

Wil je zeker zijn van een parkeerplaats? Boek dan ook alvast je parkeerkaart online.

Ticketpoint is het officiële verkooppunt van tickets voor Animal Event 2017.

Honden

Honden zijn van harte welkom. Enige voorwaarde is dat ze worden aangelijnd. En dat je de hondenpoep opruimt. Een slipketting, prikhalsband of elektrische halsband is verboden. We adviseren vanwege de hondendrukte om geen flexi lijn te gebruiken, maar een normale korte hondenriem of looplijn. Let op: je moet het inentingsbewijs of een titeerbepaling van je hond kunnen tonen. De organisatie heeft het recht om loslopende honden en hun eigenaren buiten te sluiten van het evenement. Bij de konijnen en cavia’s in Smallworld en in de bussafari naar het naastgelegen Safaripark zijn honden helaas niet toegestaan, je kunt je hond dan onderbrengen in de bemande hondenkennel. In het Beeztees losloopgebied kunnen honden even lekker ontladen en rennen, zwemmen en ravotten met andere kameraadjes. Lees vooraf de tips en adviezen over het meenemen van je hond naar Animal Event.

Voordelig reizen met de bus
Samen met Arriva heeft Animal Event voor een volledig passend vervoersstuk gezorgd! Alle bezoekers van Animal Event kunnen vanuit de gehele provincie Noord-Brabant voor € 6,- reizen in alle bussen van Arriva Nederland en Hermes naar het Event Center Beekse Bergen. Speciaal voor dit weekend rijden de bussen door naar halte “Speelland”, welke de meest ideale halte is om uit te stappen.

Kosten en vervoersbewijzen

Heb je een OV-Chipkaart? Dan kun je hier gewoon gebruik van maken om te reizen in de bussen en treinen, net zoals je normaal doet. Heb je geen OV-Chipkaart? Koop dan een dalurendagkaartje t.w.v. € 6,- bij de buschauffeur of koop ‘m vooraf online via “Dalurendagkaartje Animal Event” door te klikken op deze link. Het ticket is geldig, dagelijks na 9.00 uur in alle bussen van Arriva Nederland in Oost- en West-Brabant. Ook geldig in de bussen van Hermes. Niet geldig op lijn 19 naar Antwerpen en de lijnen 165 en 166 naar Gelderland. Overstappen toegestaan. Maximaal twee kinderen van 4 t/m 11 jaar mogen gratis meereizen. Kinderen tot 4 jaar reizen altijd gratis.

Plan je reis goed, gebruik de routeplanner op www.arriva.nl. Arriva en Animal Event hopen je met deze samenwerking een prettige reis naar het evenement te bieden!

Koop meteen je ticketsselecteer de juiste datum

Ticket Alert

Informeer mij als er tickets beschikbaar zijn.

Locatie:
Beekse Bergen
Beekse Bergen 1
5081 NJ Hilvarenbeek

Promotiecode verzilveren
Heb je vragen over hoe je de promotiecode moet verzilveren? Klik voor meer informatie hier.

Heb jij via een van onze partners een promotiecode ontvangen voor een Passe-Partout, bestel deze dan hier.

Rolstoelplaatsen: Rolstoelgebruikers kunnen reguliere tickets boeken. Voor minder valide bezoekers en rolstoelgebruikers is Animal Event slecht toegankelijk. De ondergrond op de wandelroute bestaat grotendeels uit gras en zand, daarom adviseren wij tenminste een helpende hand van een begeleider.

Groepsboekingen: Bezoekt u Animal Event met meer dan 10 personen? Dan is er een speciaal groepstarief voor u beschikbaar. Ga naar ons reserveringsformulier voor groepsboekingen om een groepsboeking te maken.

Bussafari: Wil je nog meer dieren zien? Bestel dan je tickets voor de bussafari. Het is mogelijk om vanaf Animal Event op bussafari te gaan en leeuwen, olifanten, giraffes, neushoorns en andere wilde dieren te spotten.

Hotels
Webshop
Groepsreservering
Safaribus
Deel deze pagina
Klantenservice