Welkom bij Ticketpoint

Ticketpoint is het officiële verkooppunt van tickets voor concerten, (sport)evenementen, festivals en theatervoorstellingen.

Animal Event 2019

De dertiende editie van Animal Event vindt plaats op 3, 4 en 5 mei 2019. Duizenden dierenliefhebbers en baasjes met honden uit alle windstreken komen jaarlijks naar hét festival voor dierenfans op Event Center Beekse Bergen in Hilvarenbeek, bij Tilburg.

In 2018 onderging Animal Event een ware metamorfose en in 2019 wordt deze nieuwe koers voortgezet. De vijf event area’s zijn opnieuw met elkaar verbonden door de centrale Promenade. De thema’s Bos, Park, Eiland, Strand en Dorp sluiten ook nu weer aan bij de verschillende delen van het evenemententerrein. Een vaste route loopt langs pistes, podia, terrasjes en stands. Vanaf de Promenade is elke area via een eigen entreepoort te betreden. Naast betoverende dierenshows, interactieve workshops en leerzame demonstraties biedt het evenement gezellige foodcourts en verrassend straattheater. Over het gehele terrein verspreid vind je allerlei leuke winkeltjes met de mooiste huisdierenspullen en allerlei soorten voeders.

Leren over allerlei soorten dieren kun je volop tijdens Animal Event. Alle mogelijke dierenexperts zijn op Animal Event aanwezig om over hun passie te vertellen. Een echt walhalla om samen met het gezin (en hond) naar toe te gaan!

Bussafari

Je kunt ook een kijkje nemen bij de Afrikaanse dieren van het aangrenzende Safaripark Beekse Bergen: het is mogelijk om vanaf Animal Event op bussafari te gaan en leeuwen, olifanten, giraffes, neushoorns en andere wilde dieren te spotten. Op diverse tijdstippen vertrekken er bussen door het Safaripark Beekse Bergen, vooraf je ticket reserveren is vanwege de drukte zeker aan te raden.

Honden

Honden zijn welkom op Animal Event. Je kunt met je hond mee doen aan workshops, (samen) een duik nemen in het water of je trouwe viervoeter lekker laten spelen met soortgenoten.

Ticketpoint is het officiële verkooppunt voor Animal Event 2019 bij de Beekse Bergen

Koop meteen je ticketsselecteer de juiste datum

Ticket Alert

Wij informeren je via e-mail zodra er nieuwe info bekend is. Schrijf je nu snel in en mis nooit meer een evenement!

Locatie
Event Center Beekse Bergen
Beekse Bergen 1
5081 NJ Hilvarenbeek

Honden: Neem jij jouw hond(en) mee naar Animal Event? Bestel dan ook meteen een entreeticket voor je trouwe viervoeter(s).

Rolstoelgebruikers: Rolstoelgebruikers kunnen reguliere tickets boeken. Voor minder valide bezoekers en rolstoelgebruikers is Animal Event slecht toegankelijk. De ondergrond op de wandelroute bestaat grotendeels uit gras en zand, daarom adviseren wij tenminste een helpende hand van een begeleider.

Bussafari: Wil je nog meer dieren zien? Bestel dan je tickets voor de bussafari. Het is mogelijk om vanaf Animal Event op bussafari te gaan en leeuwen, olifanten, giraffes, neushoorns en andere wilde dieren te spotten.

Groepsboekingen: Bezoek je Animal Event met meer dan 10 personen? Dan is er een speciaal groepstarief beschikbaar. Ga naar ons reserveringsformulier voor groepsboekingen om een groepsboeking te maken.

Veelgestelde vragen
Contact met ons opnemen
Parkeerplek
Taxi
Hotels
Bussafari
Animal Event
Beekse Bergen
Dierenwelzijn
Deel deze pagina
Klantenservice