fbpx

Welkom bij Ticketpoint

Ticketpoint is het officiële verkooppunt van tickets voor concerten, (sport)evenementen, festivals en theatervoorstellingen.

Aria

Operaliefhebbers opgelet!

Het programma ARIA opent ook deze zomer de deuren voor publiek.

ARIA is een muziekprogramma van Omroep MAX waarin tien operatalenten strijden om een felbegeerde hoofdprijs. In een zinderende muziekarena nemen de kandidaten het in acht afleveringen tegen elkaar op. We gaan van Mozart naar Puccini en van Wagner naar Rossini, dit alles live begeleid door het Nationaal Jeugdorkest onder leiding van Leonard Evers. De opnamen van dit spannende muziekprogramma vinden deze zomer plaats, mèt publiek!

Deel deze pagina

Koop meteen je ticketsselecteer de juiste datum

Ticket Alert

Wij informeren je via e-mail zodra er nieuwe info bekend is. Schrijf je nu snel in en mis nooit meer een evenement!

Locatie:
De Gashouder Amsterdam
Klönneplein 1
1014 DD Amsterdam NL

Bijzonderheden
– Toegang vanaf 13 jaar. Personen jonger dan 18 jaar onder begeleiding van tenminste één volwassene.
– Jassen mogen de studio niet in. Er is een onbewaakte garderobe aanwezig.
– Geadviseerd wordt om geen tassen mee te nemen. Tassen van maximaal A4-formaat (20cm x 30cm x 10cm) zijn toegestaan; grotere tassen moeten worden opgehangen in de garderobe.
– Er mogen tijdens de show geen foto- of filmopnames worden gemaakt.
– Na aanvang geen toegang meer tot de zaal.

Disclaimer:
Tijdens de opnames van ‘ARIA’ worden er door MediaLane TV B.V. audiovisuele opnamen gemaakt in opdracht van Omroep MAX van de deelnemers en het publiek. Door de aankoop van een toegangsbewijs tbv het bezoek aan deze show stemt de bezoeker in met (het maken van) deze beeld- en geluidsopnamen en draagt – zonder hiervoor een nadere vergoeding te verlangen – alle rechten op de van de bezoeker gemaakte opnamen over aan MediaLane.

Deze overdracht is wereldwijd, onbeperkt in tijd en geldt voor iedere bestaande en toekomstige gebruiksvorm. Dit betekent onder meer, maar niet uitsluitend, dat MediaLane het recht heeft om de opnamen (herhaald) uit te (doen) zenden via televisie en alle overige mogelijke huidige- en toekomstige exploitatievormen (waaronder in ieder geval begrepen de exploitatie door middel van televisie, radio, internet, (mobiele) telefonie, kabel, satelliet, video, dvd, cd, Cd-Rom, tijdschriften etc.).

De bezoeker erkent de studio vrijwillig en op eigen risico te betreden en, indien de bezoeker daarna besmet blijkt met COVID-19, MediaLane, diens financiers, opdrachtgevers leveranciers of op de set of werkvloer aanwezige andere personen niet aansprakelijk kan stellen voor besmetting en de daaruit voortvloeiende gevolgschade.

Door de aankoop van een toegangsbewijs voor deze show verplicht de bezoeker zich tot geheimhouding tegenover derden van alle gegevens en informatie over de inhoud, de deelnemers, het verloop en de uitslag van het programma en alle andere gegevens en informatie die met het programma samenhangen, ongeacht de wijze waarop deze ter kennis zijn gekomen. Deze geheimhoudingsverplichting betekent ook dat geen informatie of door bezoeker gemaakte foto- of beeldopnamen door de bezoeker mogen worden gedeeld op social media. Bij schending van de geheimhouding geldt een direct opeisbare boete van €5.000,- per overtreding en/of per dag/dagdeel dat de overtreding voortduurt.

Veelgestelde vragen

Contact met ons opnemen

Webshop

Hotels

Medialane

Wij informeren je via e-mail zodra er nieuwe info bekend is. Schrijf je nu snel in en mis nooit meer een evenement!

Klantenservice