fbpx

Welkom bij Ticketpoint

Ticketpoint, al 20 jaar het officiële verkooppunt van tickets voor concerten, (sport)evenementen, festivals en theatervoorstellingen.

Aria

WIL JIJ BIJ DE OPNAMES VAN OPERATALENTENJACHT ARIA ZIJN?

De Gashouder in Amsterdam zal begin volgend jaar opnieuw tot een zinderende muziekarena met een prachtig decor worden omgebouwd voor het derde seizoen van ARIA!

In ARIA gaan 10 talenten strijden om het grootste operatalent van Nederland te worden. In iedere aflevering zingen ze verschillende Aria’s.

We gaan van Mozart naar Puccini en van Wagner naar Rossini, dit alles live begeleid door het Nationaal Jeugdorkest onder leiding van Leonard Evers. De opnames vinden in januari plaats en er zijn nog plaatsen beschikbaar in het publiek.

Wil jij aanwezig zijn bij de opnames van ARIA? De opnames zullen op de volgende dagen plaatsvinden:

  • Dinsdag 9 januari 2024
  • Woensdag 10 januari 2024
  • Vrijdag 12 januari 2024
  • Zaterdag 13 januari 2024
  • Woensdag 17 januari 2024
  • Zondag 21 januari 2024
  • Donderdag 25 januari 2024
  • Maandag 29 januari 2024

De aanvang is om 18.45 uur en de deuren openen om 19.00 uur. De opnames duren tot circa 22:15 uur. Met uitzondering van zaterdag 13 januari. Op deze dag is de aanvang om 15.45 uur en openen de deuren om 16.00 uur. De opname duurt dan tot circa 19.15.

We heten u van harte welkom in De Gashouder (Klönneplein 1, 1014 DD Amsterdam).

BEREIKBAARHEID

Openbaar vervoer
Vanaf het Centraal Station Amsterdam met bus 21. Uitstappen bij de halte Van Hallstraat/Westergasfabriek. Reis je vanaf het centrum? Neem dan tram 5 en stap uit bij halte Van Limburg Stirumplein of halte van Hallstraat/Westergasfabriek.

Auto
Vanaf de Ring A10: pak de afslag S103/S104 (Haarlem) en rij richting Centrum via de Haarlemmerweg. Aan je linkerhand vind je Westergas.
Vanaf Schiphol: pak de A4 richting Amsterdam (ring A10) en neem afslag S103 via de Haarlemmerweg richting centrum. Aan je linkerhand vind je Westergas.

Fiets
Kom je op de fiets? Fijn! Het terrein is goed bereikbaar per fiets en er zijn genoeg fiets parkeermogelijkheden. Let op dat je je fiets in de fietsvakken zet.

Tot in de Gashouder!

Ticketpoint is het officiële verkooppunt voor tickets van MediaLane.

Deel deze pagina

Koop meteen je ticketsselecteer de juiste datum

Ticket Alert

Wij informeren je via e-mail zodra er nieuwe info bekend is. Schrijf je nu snel in en mis nooit meer een evenement!

Locatie:
De Gashouder Amsterdam
Klönneplein 1
1014 DD Amsterdam NL

Bijzonderheden
– Toegang vanaf 13 jaar. Personen jonger dan 18 jaar onder begeleiding van tenminste één volwassene.
– Jassen mogen de studio niet in. Er is een onbewaakte garderobe aanwezig.
– Geadviseerd wordt om geen tassen mee te nemen. Tassen van maximaal A4-formaat (20cm x 30cm x 10cm) zijn toegestaan; grotere tassen moeten worden opgehangen in de garderobe.
– Er mogen tijdens de show geen foto- of filmopnames worden gemaakt.
– Na aanvang geen toegang meer tot de zaal.

Disclaimer:
Tijdens de opnames van ‘ARIA’ worden er door MediaLane TV B.V. audiovisuele opnamen gemaakt in opdracht van Omroep MAX van de deelnemers en het publiek. Door de aankoop van een toegangsbewijs tbv het bezoek aan deze show stemt de bezoeker in met (het maken van) deze beeld- en geluidsopnamen en draagt – zonder hiervoor een nadere vergoeding te verlangen – alle rechten op de van de bezoeker gemaakte opnamen over aan MediaLane.

Deze overdracht is wereldwijd, onbeperkt in tijd en geldt voor iedere bestaande en toekomstige gebruiksvorm. Dit betekent onder meer, maar niet uitsluitend, dat MediaLane het recht heeft om de opnamen (herhaald) uit te (doen) zenden via televisie en alle overige mogelijke huidige- en toekomstige exploitatievormen (waaronder in ieder geval begrepen de exploitatie door middel van televisie, radio, internet, (mobiele) telefonie, kabel, satelliet, video, dvd, cd, Cd-Rom, tijdschriften etc.).

Door de aankoop van een toegangsbewijs voor deze show verplicht de bezoeker zich tot geheimhouding tegenover derden van alle gegevens en informatie over de inhoud, de deelnemers, het verloop en de uitslag van het programma en alle andere gegevens en informatie die met het programma samenhangen, ongeacht de wijze waarop deze ter kennis zijn gekomen. Deze geheimhoudingsverplichting betekent ook dat geen informatie of door bezoeker gemaakte foto- of beeldopnamen door de bezoeker mogen worden gedeeld op social media. Bij schending van de geheimhouding geldt een direct opeisbare boete van €5.000,- per overtreding en/of per dag/dagdeel dat de overtreding voortduurt.

Veelgestelde vragen

Contact met ons opnemen

Webshop

Hotels

Medialane

Gashouder

Wij informeren je via e-mail zodra er nieuwe info bekend is. Schrijf je nu snel in en mis nooit meer een evenement!

Klantenservice