Welkom bij Ticketpoint

Ticketpoint is het officiële verkooppunt van tickets voor concerten, (sport)evenementen, festivals en theatervoorstellingen.

Bekerfinale IJshockey Nederland

De Nederlandse Bekerfinale staat voor woensdag 15 januari 2020 om 20.00 uur op het programma. De wedstrijd wordt dit seizoen in het IJssportcentrum Eindhoven gespeeld. Het zal een zeer spannende en bloedstollende finale worden.

De supporters van UNIS Flyers Heerenveen en Select 4-U Devils Nijmegen kunnen bij de kassa van de eigen clubs tickets bestellen. Neutrale bezoekers kunnen online hier hun tickets bestellen.

Bekerfinale IJssportcentrum Eindhoven woensdag 15 januari 2020

Wil jij deel uitmaken van het jaarlijkse ijshockey hoogtepunt in Nederland? Wil jij de snelste teamsport ter wereld van dichtbij aanschouwen? Wil jij zien wie er met de beker naar huis gaat? Kortom: ben jij erbij als de Bekerfinale gespeeld wordt? Koop dan nu snel je kaartje! De volgende teams zullen strijden om de felbegeerde beker: UNIS Flyers Heerenveen en Select 4-U Devils Nijmegen.

Deze wedstrijd staat garant voor een spannende, sportieve, maar bloedstollende wedstrijd in een stadion dat met ruim 1700 toeschouwers hopelijk tot de nok gevuld zal zijn.

Ticketpoint is het officiële verkooppunt van tickets voor de Bekerfinale IJshockey Nederland.

Koop meteen je ticketsselecteer de juiste datum

Ticket Alert

Wij informeren je via e-mail zodra er nieuwe info bekend is. Schrijf je nu snel in en mis nooit meer een evenement!

Supporters van UNIS Flyers Heerenveen en Select 4-U Devils Nijmegen

Supports van UNIS Flyers Heerenveen en Select 4-U Devils Nijmegen kunnen bij de ijsbaan van hun eigen club entreetickets voor de speciale clubtribune aanschaffen.

In de online verkoop op deze pagina zijn uitsluitend tickets voor de neutrale toeschouwers te koop.

Locatie

IJssportcentrum Eindhoven
Antoon Coolenlaan 3
5644 RX Eindhoven

 

 

Veelgestelde vragen
Contact met ons opnemen
Webshop
Parkeerplek
Taxi
Hotels
IJshockey Nederland
IJssportcentrum Eindhoven
Deel deze pagina
Klantenservice