fbpx

Welkom bij Ticketpoint

Ticketpoint is het officiële verkooppunt van tickets voor concerten, (sport)evenementen, festivals en theatervoorstellingen.

Dolly Dots Live in Concert

Dolly Dots Charity show

Met hits als Boys, Radio, We Believe In Love, Hela-Di-Ladi-Lo, P.S., S.T.O.P., Do Wah Diddy Diddy, Love Me Just A Little Bit More en She’s A Liar, in combinatie met een onderscheidende uitstraling werden de zes meiden van de Dolly Dots niet alleen het voorbeeld voor vele jonge meisjes die droomden van een carrière als zangeres, maar ook voor de vele meidengroepen die naar voorbeeld van de Dolly Dots werden opgericht. Het succes van de Dolly Dots heeft de muziekwereld blijvend veranderd.

De eerste succesperiode van de Dolly Dots duurde negen jaar; van 1979 tot 1988. Maar in feite zijn de Dolly Dots nooit echt opgehouden te bestaan. Daarom heeft de band besloten in het seizoen 2020/2021 de Nederlandse theaters in te gaan. Bijgestaan door de opwindende liveband onder leiding van Sven Figee brengen de Dolly Dots niet alleen hun grootste hits maar ook het verhaal achter het succes van band.

Hoe was het bijvoorbeeld om een Dolly Dot te zijn? Wat gebeurde er zoal achter de schermen en hoe gingen de meiden om met het succes, de fans en de roem?

Want waar de band ook kwam en wat de leden ook deden; het was altijd een krankzinnig circus. De Dolly Dots waren een bezienswaardigheid. Ze groeiden samen op in een glazen kooi. En in dat circus en in die hectiek waren de zes oorspronkelijke bandleden vooral op zichzelf aangewezen. De hechte onderlinge vriendschap bleek al die jaren een drijvende kracht achter de Dolly Dots.

“Wij doen mee aan een Benefiet concert voor het Friendship Sports Centre/ Only Friends. Hier sporten wekelijks 1000 kinderen en volwassenen. Het is een veilige plek waar je je veilig voelt en het niet om je beperking gaat maar om wie jij bent. Omdat je goed bent zoals jij bent!” – Dolly Dots.

Ticketpoint is het officiële verkooppunt voor tickets van de Benefit Week van Friendship Sports Centre.

Koop meteen je ticketsselecteer de juiste datum

Dolly Dots Live in Concert

donderdag 18-11-2021 | 20:30

€ 61,65 | Entree

€ 38,05 | Regulier

€ 15,55 | Regulier

€ 13,05 | Regulier

€ 5,55 | Regulier

€ 5,55 | Regulier

€ 3,05 | Regulier

€ 5,55 | Regulier

Prijzen zijn inclusief servicekosten per ticket. Per order wordt € 1,75 administratiekosten gerekend, voor verzendwijzen per post wordt dit verhoogd met posttoeslagen.

2021-11-18 20:30:00 2021-11-18 22:30:00 Europe/Amsterdam Dolly Dots Live in Concert Friendship Sports Centre

Locatie Dolly Dots Live in Concert
Friendship Sports Centre
Beemsterstraat 652
1027 ED Amsterdam

Vervoer
Parkeren is mogelijk bij de RAI Amsterdam. Vanaf daar is een shuttle service aanwezig. Parkeerkaarten en tickets voor de shuttle service zijn in de voorverkoop online te koop.
Kom je met het OV? Ook vanaf Metro Noord (eindhalte metro 52) is een shuttle service aanwezig. Tickets voor de shuttle service zijn in de voorverkoop online te koop.

Catering
Wil jij je bezoek aan de Benefit Week uitbreiden met een hapje en drankje? Boek dan een Pre Theater Diner of een After Borrel bij je entreeticket.

Lockers
Op het terrein zijn lockers aanwezig. Boek van tevoren je locker zodat je zeker je spullen op een veilige manier kunt opbergen.

Loterij
Neem deel aan onze loterij en win mooie prijzen.

Veelgestelde vragen

Contact met ons opnemen

Webshop

Hotels

Friendship Sports Centre

Deel deze pagina
Klantenservice