fbpx

Welkom bij Ticketpoint

Ticketpoint is het officiële verkooppunt van tickets voor concerten, (sport)evenementen, festivals en theatervoorstellingen.

Songs of Hope Benefiet Concert

Beter dan dit kan het haast niet worden. Trijntje Oosterhuis, Shirma Rouse, Alain Clark, Berget Lewis, Dwight Dissels, ZO! Gospel Choir en een all-star live band o.l.v Stephan Geusebroek, presenteren op 17 november 2021 het ‘Songs of Hope Benefiet Concert’.

Een muzikaal spektakel met Nederlandse topartiesten dat geheel in het teken staat van hoop en er zijn voor elkaar. Een concert dat aanvoelt als een warm bad, het licht aan het einde van de tunnel en het duwtje in de rug om weer verder te kunnen.

De optredende artiesten ‘vaccineren’ je tijdens het ‘Songs of Hope Benefiet Concert’ met een extra dosis positiviteit. Ideaal om samen met vrienden en familie van te genieten. Wij nodigen je uit om het leven te komen vieren. Heerlijk dansen, zingen en onbezorgd ontspannen is het enige wat wij verplicht stellen. Het wordt een avond waar nog lang over na zal worden gepraat. Alleen al de imposante line-up van artiesten doet iedere muziekliefhebber watertanden.

Trijntje Oosterhuis

Trijntje Oosterhuis is één van de bekendste en meest herkenbare Nederlandse zangers. Eind jaren ‘90 scoort ze grote hits haar formatie Total Touch. Als solo-artiest vestigt zij haar naam met nummers als ‘Vlieg Met Me Mee’ en een ‘Wereld Zonder Jou’.

Shirma Rouse

Shirma Rouse werd bekend bij het grote publiek door haar televisieoptredens bij The Voice of Holland en De Wereld Draait Door. Haar onnavolgbare vocale hoogstandjes maken haar bij uitstek tot een vocaliste-extraordinaire en een waar genot om naar te luisteren.

Alain Clark

Alain Clark is een muzikant in hart en nieren en niet meer weg te denken uit de Nederlandse muziekwereld. Zijn hits, meeslepende stemgeluid en de aanstekelijke melodieën staan garant voor muzikaal vuurwerk zonder weerga.

Berget Lewis

Lady of Soul Berget Lewis behoort met afstand tot de beste vocalisten van ons land. Haar spectaculaire met pure soul doordrenkte stemgeluid is haar handelsmerk waarmee ze de harten van het publiek in binnen- en buitenland heeft weten te winnen.

Dwight Dissels

Ondanks dat Dwight Dissels al vrijwel zijn hele leven zingt brak hij voor het grote publiek door met zijn optredens in The Voice of Holland en in The Passion. Dwight Dissels heeft een fantastische stem die ontroert, boeit en je raakt daar waar je het voelt.

ZO! Gospel Choir

ZO! Gospel Choir is het bekendste en meest gevraagde koor van Nederland. Zij deelden al het podium met (inter)nationale topartiesten zoals Mariah Carey, Sam Smith en Ilse de Lange. ZO! Gospel Choir staat bekend om hun dynamische live-optredens, internationale uitstraling en prachtige stemmen. Het koor is samengesteld uit het beste zangtalent dat Nederland te bieden heeft.

” Wij doen mee aan een Benefietconcert voor het Friendship Sports Centre/ Only Friends. Hier sporten wekelijks 1000 kinderen en volwassenen. Het is een veilige plek waar je je veilig voelt en het niet om je beperking gaat maar om wie jij bent. Omdat je goed bent zoals jij bent!” – Zo Gospel Choir

Ticketpoint is het officiële verkooppunt voor tickets van de Benefit Week van Friendship Sports Centre.

Koop meteen je ticketsselecteer de juiste datum

Songs of Hope Benefiet Concert

woensdag 17-11-2021 | 20:30

€ 59,95 | Entree

€ 38,05 | Regulier

€ 15,55 | Regulier

€ 13,05 | Regulier

€ 5,55 | Regulier

€ 5,55 | Regulier

€ 3,05 | Regulier

€ 5,55 | Regulier

Prijzen zijn inclusief servicekosten per ticket. Per order wordt € 1,75 administratiekosten gerekend, voor verzendwijzen per post wordt dit verhoogd met posttoeslagen.

2021-11-17 20:30:00 2021-11-17 22:30:00 Europe/Amsterdam Songs of Hope Benefiet Concert Friendship Sports Centre

Locatie
Friendship Sports Centre
Beemsterstraat 652
1027 ED Amsterdam

Vervoer
Parkeren is mogelijk bij de RAI Amsterdam. Vanaf daar is een shuttle service aanwezig. Parkeerkaarten en tickets voor de shuttle service zijn in de voorverkoop online te koop.
Kom je met het OV? Ook vanaf Metro Noord (eindhalte metro 52) is een shuttle service aanwezig. Tickets voor de shuttle service zijn in de voorverkoop online te koop.

Catering
Wil jij je bezoek aan de Benefit Week uitbreiden met een hapje en drankje? Boek dan een Pre Theater Diner of een After Borrel bij je entreeticket.

Lockers
Op het terrein zijn lockers aanwezig. Boek van tevoren je locker zodat je zeker je spullen op een veilige manier kunt opbergen.

Loterij
Neem deel aan onze loterij en win mooie prijzen.

Veelgestelde vragen

Contact met ons opnemen

Webshop

Hotels

Friendship Sports Centre

Deel deze pagina
Klantenservice