Welkom bij Ticketpoint

Ticketpoint is het officiële verkooppunt van tickets voor concerten, (sport)evenementen, festivals en theatervoorstellingen.

Bora Bora

The Kinky Edition

Ontdek je kinky droom en geniet, flirt en verleid elkaar in een gemoedelijke atmosfeer, dat is waar Bora Bora The Kinky Edition voor staat!

Laat jouw fantasie uitkomen in de wonderlijke kinky wereld. Surrealistische schepsels begeleiden jou in een wereld van verlangen en lust, warmte en dominantie, maar vooral een uitvlucht naar een droomwereld. Een kinky droomwereld.. want bij The Kinky Edition geldt de volgende dresscode: Lak, leer, latex, wetlook, pvc,  fetish cross dress, burlesque, fetish glam/drag en of gothic. Deze dresscode regel stimuleert de bezoekers zich volledig te laten gaan in hun creaties van deze materialen.

Bora Bora & RonaH Events presenteren verschillende areas met bekende dj’s en hun opzwepende dance beats. Ruig, maar niet te ruig, commercieel maar niet te vlak, opzwepend en ongetwijfeld naar een hoogtepunt brengende beats!

Laat je gaan, straal en geniet… you only live once!

Ticketpoint is het officiële verkooppunt van tickets voor Bora Bora in De Heuvel Gallery

Koop meteen je ticketsselecteer de juiste datum

Bora Bora The Kinky Edition

zaterdag 25-05-2019 | 21:00

€ 31,30 | Entree

€ 21,30 | Early Bird

Prijzen zijn inclusief € 1,30 servicekosten per ticket. Afhankelijk van uw verzendwijze wordt € 1,85 (E-ticket) of € 2,85 (tickets per post) per order berekend aan betaal-/verzendkosten.

2019-05-25 21:00:00 2019-05-26 04:00:00 Europe/Amsterdam Bora Bora De Heuvel Gallery
Locatie

De Heuvel Gallery
Heuvelring 37
5038 CJ Tilburg

Dresscode: Lak, leer, latex, wetlook, pvc,  fetish cross dress, burlesque, fetish glam/drag en of gothic.

Hotels
Webshop
Veelgestelde vragen
De Heuvel Gallery
Bora Bora
Deel deze pagina
Klantenservice