Welkom bij Ticketpoint

Ticketpoint is het officiële verkooppunt van tickets voor concerten, (sport)evenementen, festivals en theatervoorstellingen.

Bosgoed zingt

Derde editie Bosgoed Zingt

De derde editie van Bosgoed Zingt is een feit! Net als in voorgaande jaren belooft het weer één groot feest te worden. Vrijdag 1 november zijn niemand minder dan Tino Martin, Ruth Jacott, John West en Café Bolle Jan – met Danny Froger & Pascal Redeker – van de partij om samen met u een geweldige avond te beleven. Topartiesten van vaderlandse bodem, dus voetjes van de vloer en met z’n allen lekker genieten van mooie optredens!

VIP-deck

Dit jaar is het voor het eerst mogelijk om een tafel voor 10 personen te boeken op ons gloednieuwe VIP-deck. Een volledig verzorgd arrangement, waarbij u onder het genot van een hapje en drankje kunt genieten van een topavond! Wilt u meer informatie? Of direct een tafel reserveren? Neem dan contact op met bosgoedzingt@stal-bosgoed.nl.

Parkeren, openbaar vervoer, fietsen en route

De locatie is met de auto uitstekend te bereiken vanaf de A2 (afrit 11 Vianen) en A27 (afrit 27 Hagestein). Parkeren kan bij de locatie zelf. De parkeerkosten bedragen € 5,-.

Het adres is:

Stal Bosgoed

Lange Dreef 21

4124 AJ Hagestein

Let op: het navigatieadres is Hoefslag 1, Vianen

Buslijnen 44 en 146 stoppen nabij de locatie (halte Hoefslag). Vanaf de halte is het 5 minuten lopen. Ook per fiets is de locatie goed te bereiken. Fietsen kunnen op het terrein gestald worden op de daarvoor aangewezen plekken.

ParaPaard

Bosgoed Zingt 2019 ondersteunt ParaPaard, onderdeel van Fonds Gehandicaptensport. Parapaard biedt steun aan organisaties en verenigingen die zich (willen) bezighouden met aangepaste paardensportactiviteiten voor mensen met een verstandelijke beperking. Op deze wijze wil ParaPaard aangepast paardrijden en therapeutisch rijden toegankelijker maken én houden voor iedereen.

Ticketpoint is het officiële verkooppunt van tickets voor Bosgoed zingt bij Stal Bosgoed

Koop meteen je ticketsselecteer de juiste datum

Ticket Alert

Wij informeren je via e-mail zodra er nieuwe info bekend is. Schrijf je nu snel in en mis nooit meer een evenement!

Locatie

Stal Bosgoed BV
Lange Dreef 21
4124 AJ Hagestein (Utrecht)
LET OP: Navigatieadres is Hoefslag 1, Vianen

LET OP: Evenement is uitsluitend toegankelijk voor 18 jaar en ouder. Er wordt bij de entree om een identiteitsbewijs gevraagd.

Veelgestelde vragen
Contact met ons opnemen
Webshop
Parkeerplek
Taxi
Hotels
NS trein-dagretour
Deel deze pagina
Klantenservice