fbpx

Welkom bij Ticketpoint

Ticketpoint is het officiële verkooppunt van tickets voor concerten, (sport)evenementen, festivals en theatervoorstellingen.

Bosgoed zingt

Vierde editie Bosgoed Zingt

Een geweldig spektakel met een al even zo geweldige line-up! Vrijdag 29 oktober komt Snollebollekes, de populairste feest act van Nederland, de tent volledig op z’n kop zetten. En de avond is compleet met de Nederlandse topartiesten Danny de Munk, Samantha Steenwijk, De Bolle Jan show en Michael Oomen. Met z’n allen weer lekker genieten van mooie optredens. Wij kunnen niet wachten!

Let op! Toegang vanaf 18 jaar.

VIP-deck

Net als vorig jaar is het mogelijk om een tafel voor 10 personen te boeken op ons VIP-deck. Een volledig verzorgd arrangement, waarbij u onder het genot van hapjes en drankjes kunt genieten van een topavond! Wilt u meer informatie? Of direct een tafel reserveren? Neem dan contact op met bosgoedzingt@stal-bosgoed.nl.

Parkeren, openbaar vervoer, fietsen en route

De locatie is met de auto uitstekend te bereiken vanaf de A2 (afrit 11 Vianen) en A27 (afrit 27 Hagestein). Parkeren kan bij de locatie zelf. De parkeerkosten bedragen € 5,-.

Het adres is:
Stal Bosgoed
Lange Dreef 21
4124 AJ Hagestein

Let op: het navigatieadres is Hoefslag 1, Vianen

Buslijnen 44 en 146 stoppen nabij de locatie (halte Hoefslag). Vanaf de halte is het 5 minuten lopen. Ook per fiets is de locatie goed te bereiken. Fietsen kunnen op het terrein gestald worden op de daarvoor aangewezen plekken.

Ticketpoint is het officiële verkooppunt van tickets voor Bosgoed zingt bij Stal Bosgoed

Koop meteen je ticketsselecteer de juiste datum

Stal Bosgoed BV

vrijdag 29-10-2021 | 20:00

€ 29,50 | Entree

Prijzen zijn inclusief servicekosten per ticket. Per order wordt € 2,05 administratiekosten gerekend, voor verzendwijzen per post wordt dit verhoogd met posttoeslagen.

2021-10-29 20:00:00 2021-10-30 01:00:00 Europe/Amsterdam Bosgoed zingt Stal Bosgoed BV

Ticket Alert

Wij informeren je via e-mail zodra er nieuwe info bekend is. Schrijf je nu snel in en mis nooit meer een evenement!

Locatie

Stal Bosgoed BV
Lange Dreef 21
4124 AJ Hagestein (Utrecht)
LET OP: Navigatieadres is Hoefslag 1, Vianen

LET OP: Evenement is uitsluitend toegankelijk voor 18 jaar en ouder. Er wordt bij de entree om een identiteitsbewijs gevraagd.

Muntenvouchers
Bestel nu eenvoudig je muntenvoucher al online met korting. Munten kosten op locatie 2,75, online betaal je 25,55 voor 10 munten. Je kunt op locatie eenvoudig met je ticket een muntenset afhalen. Klik hier om te bestellen.

Veelgestelde vragen

Contact met ons opnemen

Webshop

Parkeerplek

Taxi

Hotels

Deel deze pagina
Klantenservice