Welkom bij Ticketpoint

Ticketpoint is het officiële verkooppunt van tickets voor concerten, (sport)evenementen, festivals en theatervoorstellingen.

Culinaire Armada op de Wal

Vakantie vieren, theaterbezoek, shoppen… bijna alles gaat anders in 2020. Zo ook de jaarlijkse traditie van De Vlietdagen en het smakelijkste onderdeel daarvan: De Culinaire Armada. Massaal ‘Schuitje varen, Roseetje drinken’ is dit keer niet toegestaan. Dus geen varende optocht van sloepen, vletten, kajuitjachten en roeibootjes bij de zes beste restaurants langs de Vliet in Rijswijk, Voorburg en Leidschendam. Maar niet getreurd! Als de Culinaire Armada niet op het water mag, dan maken we er toch een groots anderhalf-meter-festijn van op de wal!

De ware genieters, de gourmands en alle andere lekkerbekken, hebben de achterliggende maanden  ervaren wat een lockdown voor de smaakpapillen betekent. Gelukkig is de Nederlandse horeca – met een uitgebreid pakket aan veiligheidsmaatregelen – weer opengesteld. Maar evenementen als De Culinaire Armada zijn nog een stap te ver. De zes ‘Vlietrestaurants’ Bij Erik, Central Park, De Koepel, Elea, Savarin en Villa la Ruche hebben nu de handen ineen geslagen om dit populaire onderdeel van De Vlietdagen in aangepaste vorm toch door te laten gaan. Met anderhalve meter afstand als hoofdingrediënt.

Op zondagmiddag 6 september staan van 12.00 tot 16.00 uur de chef-koks van Bij Erik, Central Park, De Koepel, Elea, Savarin en Villa la Ruche met de pollepel in aanslag voor uw klaar. Zes enthousiaste keukenbrigades vinden onderdak in een feestelijke entourage op het voorterrein van Restaurant, Hotel & Spa Savarin aan de  Laan van Hoornwijck 29, 2289 DG Rijswijk. Op een oppervlakte van 1750 vierkante meter, waarvan 300 vierkante meter overdekt, heten wij maximaal 250 gasten welkom. Alle ruimte dus.

De locatie mag anders zijn, de formule is gelijk aan die van de vorige Culinaire Armada-edities. U koopt tevoren een strippenkaart voor zes gangen (€59,50) en geniet bij de ene keuken het voorgerecht, bij de ander een tussengerecht en bij weer een ander het tussengerecht, hoofdgerecht, kaas en dessert. Klik hier voor het menu. Ter plekke kunt u munten aanschaffen (uitsluitend pinnen) om bij de centrale bar uw drankjes te bestellen.

Ticketpoint is het officiële verkooppunt voor tickets van  Culinaire Armada op de Wal.

Koop meteen je ticketsselecteer de juiste datum

Ticket Alert

Wij informeren je via e-mail zodra er nieuwe info bekend is. Schrijf je nu snel in en mis nooit meer een evenement!

Locatie
Restaurant, Hotel & Spa Savarin
Laan van Hoornwijck 29
2289 DG Rijswijk NL

Ter plekke kunt u munten aanschaffen om bij de centrale bar uw drankjes te bestellen.

Veelgestelde vragen
Contact met ons opnemen
Webshop
Taxi
Hotels
Restaurant Hotel & Spa Savarin
Organisatie
Deel deze pagina
Klantenservice