fbpx

Welkom bij Ticketpoint

Ticketpoint, al 20 jaar het officiële verkooppunt van tickets voor concerten, (sport)evenementen, festivals en theatervoorstellingen.

De Dansmarathon

De Dansmarathon: 50 uur non-stop dansen en live televisie.

SBS6 presenteert het grootste, zwaarste en vooral LANGSTE dansspektakel ooit, live op de Nederlandse televisie. Tijdens De Dansmarathon dansen honderd koppels op de muziek van bekende dj’s en artiesten. Slechts één koppel wint een enorme geldprijs… Maar, nog belangrijker: er wordt gedanst voor een goed doel.

De Dansmarathon is een heuse uitputtingsslag. De loodzware wedstrijd start met honderd koppels. De muziek is opzwepend en de sfeer uitgelaten, maar vijftig uur achter elkaar dansen met slechts een paar korte pauzes – dat is nogal een uitdaging. De vermoeidheid slaat keihard toe, blessures zijn onvermijdelijk… om nog maar te zwijgen over de stemming onderling. Verslappen is geen optie. Bekende DJ’s en artiesten zullen de danskoppels en het publiek van opzwepende muziek voorzien.

Dansen van geluk, dansen voor geluk!

De Dansmarathon is meer! Het is een nationale actie, in samenwerking met de VriendenLoterij. Hiermee wil de loterij het goede werk van de goede doelen die zij steunen onder de aandacht brengen bij een breed publiek. Voor welk goed doel deze actie wordt opgezet zal later bekend gemaakt worden.

Wil je alvast zeker zijn van jouw plek? Koop dan gelijk je kaarten. Om iedereen een kans te geven hierbij aanwezig te zijn, zijn de kaarten in blokken van 2 uur en slechts €7,50! Ook zijn er 2 blokken van 4 uur beschikbaar voor €7,50. Je kunt kiezen uit een meedans staanplaats of uit een zitplaats. Uiteraard mag er op de tribune met zitplaatsen ook gestaan en gedanst worden.

Ticketpoint is het officiële verkooppunt voor tickets van SBS6 Dansmarathon.

Artiestenprogramma:

dansmarathon

 

Deel deze pagina

Koop meteen je ticketsselecteer de juiste datum

Ticket Alert

Wij informeren je via e-mail zodra er nieuwe info bekend is. Schrijf je nu snel in en mis nooit meer een evenement!

Locatie

Breepark Breda
Bavelseparklaan 7, 4817 ZX Breda

Leeftijdsgrens
Toegang vanaf 12 jaar. Kinderen enkel onder begeleiding van een (betalende) volwassene.

Veelgestelde vragen

Contact met ons opnemen

Webshop

Hotels

Breepark

Wij informeren je via e-mail zodra er nieuwe info bekend is. Schrijf je nu snel in en mis nooit meer een evenement!

Klantenservice