fbpx

Welkom bij Ticketpoint

Ticketpoint, al 20 jaar het officiële verkooppunt van tickets voor concerten, (sport)evenementen, festivals en theatervoorstellingen.

De Bevers

Op het succes van De Bevers staat geen maat maar het leuke is dat John de Bever en Kees er zelf erg nuchter in blijven. Doe maar normaal dan doe je al gek genoeg lijkt hun levensmotto. Dit gevoel nemen ze dan ook mee in hun theatertournee in het voorjaar van 2024.

Met een succesvolle real-life soap bij RTL5 en de vele optredens in het land gaat het goed met de carrière van volkszanger John de Bever en zijn partner en manager Kees Stevens – De bever. Met de nominatie voor de Gouden Televizierring wist het vrolijke duo heel Nederland aan zich te binden. Van optredens tijdens Holland Zingt Hazes tot aan een gastrol in The Passion en zo dient dit najaar de volgende stap zich al snel aan en wel in de vorm van twee uitverkochte live shows in AHOY RTM stage Rotterdam.

De Bevers LIVE in AHOY, twee avonden waar het leven van de mannen centraal staat en anderzijds we kunnen genieten van een concert waar het levenslied centraal staat maar ook diverse gast artiesten acte de présence zullen gaan geven.

Dit is nog maar het begin… want de mannen willen hun voorliefde voor het Nederlandse lied met nog veel meer mensen delen en wel in een unieke vorm. De Bevers gaan het theater in!

De inmiddels beroemde huiskamer verhuist naar een serie bijzondere theaters in Nederland om het decor te vormen voor een mooie hartverwarmende, interactieve maar bovenal beren uhh bevers-gezellige avond.

Fans van John en Kees kunnen deze avond vragen stellen, verzoekjes indienen en vooral genieten van de heerlijke no-nonsense humor en het liefdevolle gekibbel van de twee partners in crime. Natuurlijk staat de voorstelling ook bol van muziek en zal John samen onder begeleiding van DE BEVERS band bestaande uit 10 top muzikanten en speciale gast Marlane een mooie mix van prachtige levensliedjes en feest repertoire ten gehore gaan brengen. Van een ode aan zijn eigen helden, tot aan zijn eigen hits ‘Jij Krijgt Die Lach Niet Van Mijn Gezicht’, ‘Wanneer, Wanneer, Wanneer’, ‘Ik Ga Leven’ en ‘Het is moeilijk bescheiden te blijven’… Het komt allemaal voorbij tijdens dit meezingfeest!

Ticketpoint is het officiële verkooppunt voor tickets van De Bevers in Mainstage Brabanthallen en AFAS Circustheater Scheveningen.

Deel deze pagina

Koop meteen je ticketsselecteer de juiste datum

Ticket Alert

Wij informeren je via e-mail zodra er nieuwe info bekend is. Schrijf je nu snel in en mis nooit meer een evenement!

Locatie

AFAS Circustheater Scheveningen
Circusplein 50
2586 CZ Den Haag NL

Mainstage – Brabanthallen
Oude Engelenseweg 1
5222 AA ‘s-Hertogenbosch NL

Veelgestelde vragen

Contact met ons opnemen

Hotels

John de Bever

Mainstage Brabanthallen

George Visser Productions B.V.

Wij informeren je via e-mail zodra er nieuwe info bekend is. Schrijf je nu snel in en mis nooit meer een evenement!

Klantenservice