fbpx

Welkom bij Ticketpoint

Ticketpoint is het officiële verkooppunt van tickets voor concerten, (sport)evenementen, festivals en theatervoorstellingen.

De Koningshoevenontmoeting

“De Koningshoevenontmoeting” wordt dit jaar voor de twintigste keer wordt georganiseerd op 3 september 2021. Dat is netwerken in een ongebruikelijke, doch zeer bijzondere sfeer van Abdij Onze Lieve Vrouw van Koningshoeven, waarbij beleidsbepalers elkaar ontmoeten.

Het ontmoetingspunt voor Bestuurlijk, Ondernemend en Maatschappelijk Noord-Brabant; De Koningshoevenontmoeting is geworden tot een must voor eenieder die betrokken is bij alles wat speelt in deze regio. Bovendien slaagt de organisatie er telkens weer in de ideale mix te vinden tussen informeel samenzijn en het luisteren naar sprekers van formaat. De krachtige dynamiek van Noord-Brabant in het decor van Bourgondisch zuid Nederland.

Daar mag U natuurlijk niet ontbreken.

In samenspraak met de Provincie Noord-Brabant is dit jaar voor het actuele thema “Sport” gekozen. Wij zijn zeer vereerd om als speciale gastspreker aan te kondigen Chef de Mission van Team NL van de Nederlandse ploeg aan de Olympische Spelen in Tokyo, Pieter van den Hoogenband.

Het programma verloopt volgens vaste patroon:
16.00 uur      Ontvangst
16.30 uur      Toespraken
17.00 uur      Borrel en walking dinner
20.00 uur      Afsluiting

Naar goed gebruik zijn er, naast de kaarten voor onze sponsoren en hun gasten, ook –een beperkt aantal- kaarten beschikbaar voor de vrije verkoop. Indien u zich in de toekomst zelf als sponsor aan dit mooie evenement wilt verbinden dan kant u contact opnemen met het secretariaat via info@koningshoevenontmoeting.nl. Wij informeren u graag over de sponsormogelijkheden, waarbij u naast exposure ook verzekerd bent van genoeg kaarten voor u en uw gasten.

Wij verwelkomen u graag op 3 september 2021 !”

Ticketpoint is het officiële verkooppunt van kaarten voor De Koningshoeven-ontmoeting

 

Koop meteen je ticketsselecteer de juiste datum

Ticket Alert

Wij informeren je via e-mail zodra er nieuwe info bekend is. Schrijf je nu snel in en mis nooit meer een evenement!

Organisatie

Stichting De Koningshoevenontmoeting

Locatie

Abdij Onze Lieve Vrouw van Koningshoeven
Eindhovenseweg 3, 5056 RP Berkel-Enschot NL

Veelgestelde vragen

Contact met ons opnemen

Webshop

Hotels

Organisatie

Deel deze pagina
Klantenservice