Welkom bij Ticketpoint

Ticketpoint is het officiële verkooppunt van tickets voor concerten, (sport)evenementen, festivals en theatervoorstellingen.

IJshockeyseizoen Devils Nijmegen

Topsport in Nijmegen

Devils Nijmegen heeft een geweldige ijshockeyhistorie welke afgelopen seizoen werd bekroond met de zogenaamde DUBBEL, èn winnaar van de Nederlandse Beker…. èn Nederlands Kampioen 2019.

IJshockeyteam Devils Nijmegen staat garant voor een geweldige ervaring voor de ijshockeyliefhebbers. Bekijk nu de thuiswedstrijden van de trots van Nijmegen op het ijs en support de Devils in de jacht naar de play-offs en het kampioenschap in seizoen 2019-2020!

Topijshockey beleef je in Nijmegen. We nodigen je uit om de snelste, spannendste en meest energieke teamsport ter wereld zelf te ervaren bij Kunstijsbaan Triavium te Nijmegen.

Seizoenkaart

Mis geen enkele thuiswedstrijd dit seizoen van de Devils in Triavium. Met de seizoenkaart op zak ben jij er zeker van dat je alle thuiswedstrijden van de Devils Nijmegen mee gaat maken.

Bestaande seizoenkaarthouders krijgen mail 

Had je reeds een seizoenkaart in het afgelopen seizoen? Je wordt dan per mail benaderd door Ticketpoint met een speciaal verlenggingsaanbod en een extra korting. Geen aanbod per mail ontvangen voor 22 april? neem dan contact op met de klantenservice.

Het aanbod voor verlenging geldt uitsluitend voor de bestaande seizoenkaarthouders. Heb je een extra kaart nodig, dan geldt voor de extra kaart het Early Bird aanbod bij bestelling vóór 15 juni 2019. Je kunt eventueel ook een andere zitplaats kiezen dan je afgelopen seizoen had. Neem daarvoor contact op met de klantenservice, ook als u naast de gereserveerde plaats extra seizoenkaarten wilt afnemen.

Let op: Gereserveerde plaatsen van afgelopen seizoen blijven tot 15 mei gereserveerd voor de bestaande seizoenkaarthouders. Daarna komen deze plaatsen beschikbaar voor andere belangstellenden.

Business Lounge kaarten

Voor toegang tot de Business Club en zitplaatsen op de VIP-tribune dient u contact op te nemen met Devils Nijmegen via email: hans@nijmegendevils.nl

Speciale tribune voor supporters van de het bezoekende team

Support uw club ook als ze de Devils bezoeken. Wij hanteren een speciale tribune voor onze gasten, de supporters van de bezoekende club, dit is tribune vak H. Voor deze tribune zijn geen seizoenkaarten mogelijk.  Supporters van het bezoekende team worden verzocht de kaart(en)  bij de kassa van Triavium te kopen. U kunt eventueel ook contact opnemen met het bestuur of de supportersvereniging van uw eigen club zodat er door hen een reservering kan worden geplaatst.

Ticketpoint is het officiële verkooppunt van tickets voor top ijshockey bij de Devils Nijmegen

Koop meteen je ticketsselecteer de juiste datum

Seizoenkaart 2019/2020

zondag 01-09-2019 | 00:00

€ 67,30 | Early Bird Kind

€ 77,30 | Seizoenkaart jeugdlid

€ 122,30 | Early Bird

€ 137,30 | Seizoenkaart

Prijzen zijn inclusief € 7,30 servicekosten per ticket. Per order wordt € 3,00 administratiekosten gerekend, voor verzendwijzen per post wordt dit verhoogd met posttoeslagen.

2019-09-01 00:00:00 2020-06-30 00:00:00 Europe/Amsterdam IJshockeyseizoen Devils Nijmegen Triavium
Tarieven Nieuwe seizoenkaarten
Early Bird tarief t/m 15 juni 2019:
  • Volwassenen: € 115,00
  • Jeugd: € 60,00
Normaal tarief na 15 juni 2019:
  • Volwassenen: € 130,00
  • Jeugd: € 70,00

Jeugdkaarten uitsluitend beschikbaar voor jeugd geboren vanaf 1 januari 2005
Bij ingang van Triavium kan er worden gecontroleerd op leeftijd
Bij misbruik van jeugdkaarten zal de kaart worden ingenomen zonder dat er recht op restitutie van de aanschafprijs zal plaatsvinden
* Servicekosten Ticketpoint
: € 7,20 per seizoenkaart

Locatie

Triavium
Van Rosenburgweg 2, 6537 TM Nijmegen NL

Route naar Nederlands Top IJshockey

Vanaf de A50 (rijdende in zuidelijke richting) neemt u de afslag Nijmegen/Venlo A73. Bij knooppunt Neerbosch blijft u de A73 volgen, neem de afslag Wijchen/Grave N326. Aan het einde van de afrit gaat u linksaf richting Nijmegen. Bij het verkeersplein ¼ rond. Direct onder de spoorbrug rechtsaf.

Vanaf de A50 (rijdende in noordelijke richting) neemt u de afslag Wijchen/Nijmegen N326. Bij het tweede verkeersplein ¼ rond. Direct onder de spoorbrug rechtsaf.

Vanaf de A73 (rijdende in noordelijke richting) neemt u de afslag Wijchen/Nijmegen. Aan het einde van de afrit gaat u rechtsaf richting Nijmegen. Bij het verkeersplein ¼ rond. Direct onder de spoorbrug rechtsaf.

Veelgestelde vragen
Parkeerplek
Taxi
Hotels
Huisreglement Devils Nijmegen en Triavium
Devils Nijmegen
Competitiestand Be-Ne League
Deel deze pagina
Klantenservice