fbpx

Welkom bij Ticketpoint

Ticketpoint, al 20 jaar het officiële verkooppunt van tickets voor concerten, (sport)evenementen, festivals en theatervoorstellingen.

IJshockeyseizoen Devils Nijmegen

Een hartverwarmend avondje uit in (ijs)koude sferen. Dat is het een bezoek van een wedstrijd van de AHOUD Devils in het Triavium in Nijmegen. De AHOUD Devils zijn het ijshockey team uitkomend in de Eredivisie van het Nederlandse IJshockey. Deze competitie telt 13 teams. De AHOUD Devils zijn Record Nederlands kampioen van alle Nijmeegse team sporten. 11 keer landskampioen, 5 keer bekerwinnaar. De meeste spelers zijn in Nijmegen opgeleid en geboren spelers.

IJshockey is de snelste teamsport op aarde en geeft altijd kijkvermaak. De hardheid, de snelheid, de vaardigheid, de teamspirit. Iedere wedstrijd is dat te zien en te beleven. Het Triavium kent genoeg zitplaatsen en u zit pal op het ijs. U kunt de spelers bij wijze van spreken ruiken. Meestal zijn er genoeg zitplaatsen en de sfeer op de tribune is gemoedelijk, dat in tegenstelling tot de wedstrijd. Daar kan het hard aan toegaan.

De AHOUD Devils hebben in het seizoen 2023-2024 een representatief team van jong en oud. We gaan voor de play offs! Het is een mix van (oud) internationals als Nick de Jong, Levi Houkes, Eef Gerritsen, Tomislav Hrelja en daarnaast jonge talenten als Floris Vooren, Renzo van Brink, Jelle Derks, Jakub Corba. Onder begeleiding van Stefan Collard gaan we vol vertrouwen het komende seizoen in.

Ticketpoint is het officiële verkooppunt van tickets voor top ijshockey bij de Devils Nijmegen

Deel deze pagina

Koop meteen je ticketsselecteer de juiste datum

Ticket Alert

Wij informeren je via e-mail zodra er nieuwe info bekend is. Schrijf je nu snel in en mis nooit meer een evenement!

Locatie

Triavium
Van Rosenburgweg 2, 6537 TM Nijmegen NL

Kindertickets

Kindertickets zijn geldig van 6 t/m 11 jaar. Kinderen onder de 5 jaar hebben gratis entree.

Route naar Nederlands Top IJshockey

Vanaf de A50 (rijdende in zuidelijke richting) neemt u de afslag Nijmegen/Venlo A73. Bij knooppunt Neerbosch blijft u de A73 volgen, neem de afslag Wijchen/Grave N326. Aan het einde van de afrit gaat u linksaf richting Nijmegen. Bij het verkeersplein ¼ rond. Direct onder de spoorbrug rechtsaf.

Vanaf de A50 (rijdende in noordelijke richting) neemt u de afslag Wijchen/Nijmegen N326. Bij het tweede verkeersplein ¼ rond. Direct onder de spoorbrug rechtsaf.

Vanaf de A73 (rijdende in noordelijke richting) neemt u de afslag Wijchen/Nijmegen. Aan het einde van de afrit gaat u rechtsaf richting Nijmegen. Bij het verkeersplein ¼ rond. Direct onder de spoorbrug rechtsaf.

 

Veelgestelde vragen

Contact met ons opnemen

Webshop

Hotels

Devils Nijmegen

Huisregels

Wij informeren je via e-mail zodra er nieuwe info bekend is. Schrijf je nu snel in en mis nooit meer een evenement!

Klantenservice