Welkom bij Ticketpoint

Ticketpoint is het officiële verkooppunt van tickets voor concerten, (sport)evenementen, festivals en theatervoorstellingen.

IJshockeyseizoen Select 4-u Devils Nijmegen

Topsport in Nijmegen

Nijmegen heeft een geweldige ijshockeyhistorie en is absoluut één van de Top-teams in Nederland. De regerend landskampioen en winnaar van de Nederlandse Beker staat garant voor een geweldige ervaring voor de ijshockeyliefhebbers.

Bekijk nu de thuiswedstrijden van de trots van Nijmegen op het ijs en support de Select 4u Devils Nijmegen in de opdracht om het landskampioenschap te verdedigen tijdens het seizoen 2019-2020 !

Topijshockey beleef je in Nijmegen. We nodigen je uit om de snelste, spannendste en meest energieke teamsport ter wereld zelf te ervaren bij Kunstijsbaan Triavium te Nijmegen.

Seizoenkaart

Mis geen enkele thuiswedstrijd dit seizoen van de Devils in Triavium. Met de seizoenkaart op zak ben jij er zeker van dat je alle thuiswedstrijden van de Devils Nijmegen mee gaat maken.

Entreekaarten per wedstrijd:

Via Ticketpoint kunt u per wedstrijd ook losse kaarten kopen.
De standaardprijs is € 10,50 inclusief de servicekosten van Ticketpoint.
Kaarten aan de kassa kosten € 12,50 per stuk.
Voor jeugd geboren na 31-12-2004 bedraagt de entree € 7,00 per zitplaats. Deze kaarten zijn uitsluitend met legitimatie aan de kassa verkrijgbaar.

Voor play-off wedstrijden en halve finale Nederlandse beker, kunnen andere prijzen gelden.

Business Lounge kaarten

Voor toegang tot de Business Club en zitplaatsen op de VIP-tribune dient u contact op te nemen met Select 4u Devils Nijmegen via email: hans@nijmegendevils.nl

Speciale tribune voor supporters van de het bezoekende team van de Select 4u Devils Nijmegen:

Support uw club ook als ze de Select 4u Devils Nijmegen bezoeken. Wij hanteren een speciale tribune voor onze gasten, de supporters van de bezoekende club, dit is tribune vak H. Voor deze tribune zijn geen seizoenkaarten mogelijk.  Supporters van het bezoekende team worden verzocht de kaart(en)  bij de kassa van Triavium te kopen. U kunt eventueel ook contact opnemen met het bestuur of de supportersvereniging van uw eigen club zodat er door hen een reservering kan worden geplaatst.

Ticketpoint is het officiële verkooppunt van tickets voor top ijshockey bij de Devils Nijmegen

Koop meteen je ticketsselecteer de juiste datum

Ticket Alert

Wij informeren je via e-mail zodra er nieuwe info bekend is. Schrijf je nu snel in en mis nooit meer een evenement!

Tarieven Nieuwe seizoenkaarten
Early Bird tarief t/m 15 juni 2019:
  • Volwassenen: € 115,00
  • Jeugd: € 60,00
Normaal tarief na 15 juni 2019:
  • Volwassenen: € 130,00
  • Jeugd: € 70,00

Jeugdkaarten uitsluitend beschikbaar voor jeugd geboren na 31-12-2004
Bij ingang van Triavium kan er worden gecontroleerd op leeftijd
Bij misbruik van jeugdkaarten zal de kaart worden ingenomen zonder dat er recht op restitutie van de aanschafprijs zal plaatsvinden
* Servicekosten Ticketpoint
: € 7,30 per seizoenkaart

Locatie

Triavium
Van Rosenburgweg 2, 6537 TM Nijmegen NL

Route naar Nederlands Top IJshockey

Vanaf de A50 (rijdende in zuidelijke richting) neemt u de afslag Nijmegen/Venlo A73. Bij knooppunt Neerbosch blijft u de A73 volgen, neem de afslag Wijchen/Grave N326. Aan het einde van de afrit gaat u linksaf richting Nijmegen. Bij het verkeersplein ¼ rond. Direct onder de spoorbrug rechtsaf.

Vanaf de A50 (rijdende in noordelijke richting) neemt u de afslag Wijchen/Nijmegen N326. Bij het tweede verkeersplein ¼ rond. Direct onder de spoorbrug rechtsaf.

Vanaf de A73 (rijdende in noordelijke richting) neemt u de afslag Wijchen/Nijmegen. Aan het einde van de afrit gaat u rechtsaf richting Nijmegen. Bij het verkeersplein ¼ rond. Direct onder de spoorbrug rechtsaf.

Playoffs geannuleerd

In verband met Corona-maatregelen zijn de playoffs dit seizoen geannuleerd. Kopers van tickets zijn hierover reeds geinformeerd en kunnen in de week van 16-20 maart 2020 hun betaalde ticketgelden retour ontvangen.

Veelgestelde vragen
Contact met ons opnemen
Parkeerplek
Taxi
Hotels
Huisreglement Devils Nijmegen en Triavium
Devils Nijmegen
Competitiestand Be-Ne League
Deel deze pagina
Klantenservice