fbpx

Welkom bij Ticketpoint

Ticketpoint is het officiële verkooppunt van tickets voor concerten, (sport)evenementen, festivals en theatervoorstellingen.

IJshockeyseizoen Select 4-u Devils Nijmegen

Topsport in Nijmegen.

Nijmegen heeft een geweldige ijshockeyhistorie en is absoluut één van de Top-teams in Nederland. De 10 voudig landskampioen en reeds 5 maal winnaar van de Nederlandse Beker staat garant voor een geweldige ervaring voor de ijshockeyliefhebbers.

Bekijk nu de thuiswedstrijden van de trots van Nijmegen op het ijs en support de Select 4-u Devils Nijmegen.

Topijshockey beleef je in Nijmegen. We nodigen je uit om de snelste, spannendste en meest energieke teamsport ter wereld zelf te ervaren bij Kunstijsbaan Triavium te Nijmegen.

Seizoenkaarten Select 4-u Devils Nijmegen:

Tarieven Nieuwe seizoenkaarten
• Volwassenen: € 130,00
• Jeugd: € 70,00
Jeugdkaarten uitsluitend beschikbaar voor jeugd geboren na 31-12-2005.
Bij ingang van Triavium kan er worden gecontroleerd op leeftijd, bij misbruik van jeugdkaarten zal de kaart worden ingenomen zonder dat er recht op restitutie van de aanschafprijs zal plaatsvinden.
* Servicekosten Ticketpoint: € 7,30 per seizoenkaart
Seizoenkaarthouders kunnen hun hardcard in de week voorafgaande aan de eerste wedstrijd ophalen bij de entree van de ijshockeyhal. Nadere berichtgeving hierover volgt via de website.

Entreekaarten per wedstrijd:

Via Ticketpoint kunt u per wedstrijd ook losse kaarten kopen.
De standaardprijs is € 11,00 inclusief de servicekosten van Ticketpoint.

Kaarten aan de kassa kosten € 13,00 per stuk.
Voor jeugd geboren na 31-12-2005 bedraagt de entree € 7,00 per zitplaats. Deze kaarten zijn uitsluitend met legitimatie aan de kassa verkrijgbaar.

Voor play-off wedstrijden en halve finale Nederlandse beker, kunnen andere prijzen gelden.

Business Lounge kaarten:

Voor toegang tot de Business Club en zitplaatsen op de VIP-tribune (Vakken J en K) dient u contact op te nemen met de Select 4-u Devils Nijmegen via email: info@nijmegendevils.nl

Speciale tribune voor supporters van de het bezoekende team van de Select 4-u Devils Nijmegen:

Support uw club ook als ze de Select 4-u Devils Nijmegen bezoeken. Wij hanteren een speciale tribune voor onze gasten, de supporters van de bezoekende club, dit is tribunevak H.

Voor deze tribune zijn geen seizoenkaarten mogelijk. Supporters van het bezoekende team worden verzocht de kaart(en) bij de kassa van Triavium te kopen. U kunt eventueel ook contact opnemen met uw het bestuur of de supportersvereniging van uw eigen club zodat er door hen een reservering kan worden geplaatst.

Overheidsmaatregelen

Uw kaart geeft normaliter recht op de op de kaart aangegeven zitplaats. Deze zijn ingedeeld op tribunevak, rijnummer en stoelnummer. Vanwege eventuele maatregelen vanuit overheid, zoals het verplicht afstand bewaren in verband met een pandemie, vervalt gedurende deze maatregelen het recht op de plaatsreservering en geeft de entreekaart uitsluitend recht op toegang.

Bezoekers met een reguliere entreekaart of seizoenkaart dienen plaats te nemen op een stoel binnen de vakken A t/m G, met inachtneming van de dan geldende overheidsmaatregelen.

Ticketpoint is het officiële verkooppunt van tickets voor top ijshockey bij de Devils Nijmegen

Deel deze pagina

Koop meteen je ticketsselecteer de juiste datum

dinsdag 07-02-2023 | 09:31

2023-02-07 09:31:29 2023-02-07 09:31:29 Europe/Amsterdam IJshockeyseizoen Select 4-u Devils Nijmegen

Ticket Alert

Wij informeren je via e-mail zodra er nieuwe info bekend is. Schrijf je nu snel in en mis nooit meer een evenement!

Locatie

Triavium
Van Rosenburgweg 2, 6537 TM Nijmegen NL

Route naar Nederlands Top IJshockey

Vanaf de A50 (rijdende in zuidelijke richting) neemt u de afslag Nijmegen/Venlo A73. Bij knooppunt Neerbosch blijft u de A73 volgen, neem de afslag Wijchen/Grave N326. Aan het einde van de afrit gaat u linksaf richting Nijmegen. Bij het verkeersplein ¼ rond. Direct onder de spoorbrug rechtsaf.

Vanaf de A50 (rijdende in noordelijke richting) neemt u de afslag Wijchen/Nijmegen N326. Bij het tweede verkeersplein ¼ rond. Direct onder de spoorbrug rechtsaf.

Vanaf de A73 (rijdende in noordelijke richting) neemt u de afslag Wijchen/Nijmegen. Aan het einde van de afrit gaat u rechtsaf richting Nijmegen. Bij het verkeersplein ¼ rond. Direct onder de spoorbrug rechtsaf.

 

Veelgestelde vragen

Contact met ons opnemen

Parkeerplek

Taxi

Hotels

Huisreglement Devils Nijmegen en Triavium

Devils Nijmegen

Competitiestand Be-Ne League

Wij informeren je via e-mail zodra er nieuwe info bekend is. Schrijf je nu snel in en mis nooit meer een evenement!

Klantenservice