fbpx

Welkom bij Ticketpoint

Ticketpoint, al 20 jaar het officiële verkooppunt van tickets voor concerten, (sport)evenementen, festivals en theatervoorstellingen.

Dinner in the Sky – Volendam

Op zondag 30 juni 2024 bieden we een spectaculaire belevenis aan die je niet wilt missen: Dinner in the Sky, in het prachtige Volendam! Dit exclusieve event wordt georganiseerd in samenwerking met Topsport Gala Volendam en vindt plaats naast het iconische KRAS stadion van FC Volendam.Wat kun je verwachten? Tijdens de Volendammerdag krijg je de kans om te genieten van een heerlijke lunch of 3 gangen diner van chef Niels Runderkamp terwijl je hoog boven de grond zweeft, met een adembenemend uitzicht over Volendam en de omgeving. Dit is niet zomaar een diner, maar een onvergetelijke culinaire ervaring waarbij gastronomie en avontuur samenkomen.

Reserveer Uw Exclusieve Plek voor Een Lunch of 3 Gangen Menu in de Lucht
Boek nu om zeker te zijn van uw plaats aan tafel voor een onvergelijkbare dinerervaring. Het arrangement begint met een luxe ontvangst 45 minuten voor uw “vlucht”, waar u verwelkomd wordt met champagne en een heerlijke amuse, die u voorbereidt op het avontuur dat u te wachten staat.

Een Culinaire Beleving op Grote Hoogte
Zodra u plaatsneemt in het Dinner in the Sky platform, zal uw culinaire reis op 50 meter hoogte beginnen. Omringd door het ongelofelijke uitzicht over Volendam en onder het genot van zorgvuldig geselecteerde wijnen, wordt dit een eetervaring die u niet snel zult vergeten. De serene omgeving en het panoramische uitzicht zorgen voor de perfecte achtergrond voor de verfijnde gerechten die u geserveerd krijgt.

Afsluiting met een Smaakvolle Afterdrink
Na uw dinerervaring hoog boven de grond, bieden we u de gelegenheid om het avontuur in stijl af te sluiten met een overheerlijke Afterdrink. Dit halfuur van nagenieten biedt de perfecte afsluiting van een onvergetelijke avond.

Laat deze kans niet aan u voorbijgaan om deel uit te maken van een buitengewone eetervaring die uw zintuigen zal prikkelen en herinneringen zal creëren die een leven lang meegaan. Reserveer nu uw stoelen voor Dinner in the Sky in Volendam en ervaar dineren op een manier die u nooit voor mogelijk had gehouden.

Ticketpoint is het officiële verkooppunt voor tickets van Dinner in the Sky Nederland

Deel deze pagina

2024-06-30 11:30:00 2024-06-30 16:50:00 Europe/Amsterdam Dinner in the Sky – Volendam KRAS Stadion

Koop meteen je ticketsselecteer de juiste datum

Dinner in the Sky

zondag 30-06-2024 | 11:30

€ 285,00 | Entree

€ 285,00 | Entree

€ 285,00 | Entree

€ 199,00 | Entree

Prijzen zijn inclusief servicekosten per ticket. Per order wordt € 1,85 administratiekosten gerekend, voor verzendwijzen per post wordt dit verhoogd met posttoeslagen.

2024-06-30 11:30:00 2024-06-30 16:50:00 Europe/Amsterdam Dinner in the Sky – Volendam KRAS Stadion

Locatie:
KRAS Stadion
Sportlaan 10
1131 CX, Volendam

Programma:
Ontvangst met Bubbles & Bites half uur voor de vlucht
Dinner in the Sky flight
After Landings Borrel tot een half uur na flight

Reserveren:
Tickets zijn online te bestellen per persoon, met een maximum van 22 personen per vlucht. Telefonisch bestellen kan via 0900 – 9000 8000 (€ 0,60 per minuut) van maandag t/m vrijdag tussen 09.00 – 17.30 uur. Wil je een gehele vlucht (22 personen) boeken? Vraag ons naar de mogelijkheden.

Veelgestelde vragen

Contact met ons opnemen

Webshop

Hotels

Dinner in the Sky

Wij informeren je via e-mail zodra er nieuwe info bekend is. Schrijf je nu snel in en mis nooit meer een evenement!

Klantenservice