Welkom bij Ticketpoint

Ticketpoint is het officiële verkooppunt van tickets voor concerten, (sport)evenementen, festivals en theatervoorstellingen.

Dinnershow | Driegangendiner incl. drankarrangement

Helaas zijn de komende voorstellingen van dit evenement geannuleerd. Kopers van tickets hebben op 11-09-2019 een servicemail ontvangen over de terugbetaling van hun ticketgelden.
“Vanavond, gaan we naar de kermis in de stad. Van de schiettent gaan we naar het reuzenrad. Op de kermis daar is altijd wat te doen. En boven in dat reuzenrad krijg jij een zoen!”

Wie kent deze klassieker van Ronnie Tober en Cisca Peters niet? Denk je aan kermis, dan denk je aan plezier, opwinding, spektakel én aan Tilburg. Met De Druiventros Dinnershow beleef je dé avond van je leven! Een ruim vijf uur durend ‘vier-sterren-dinner-spektakel’ met een optocht van extravagante, prettig gestoorde en vrolijk uitgedoste kermisklanten, Bourgondische gezelligheid, humor, aanstekelijke meezing-hits afgewisseld met de meest ontroerende Nederlandstalige ballads. Stilzitten is geen optie! Want, de avond wordt afgesloten met de meest swingende after party van Brabant. De Druiventros Dinnershow verzekert je van een complete avond uit waarover ongetwijfeld nog lang zal worden nagepraat!

Een ‘kermis van plezier’!

Onder aanvoering van de flamboyante ‘Malle Babbes’ Sjon en Alfonso maakt u kennis met ‘een kermis van plezier’. Van de fleurige Bloemendales, die in hun ‘Tulpen uit Amsterdam’ outfits, ‘Vi(v)a España’ een ‘Reisje langs de Rijn’ maken om vervolgens persoonlijk de ‘Rozen voor Sandra’ af te geven. Je ontdekt de spraakmakende toiletverhalen van toiletjuffrouw Rooie Stien, die met haar legendarisch tasje met iedereen wil ‘Samen zijn’. Voor haar zijn alle bezoekers ‘Vrienden voor het leven’. Of ontmoet de beruchte ‘Ali Cyaankali’ die, dankzij haar extravagante kapsels, beter bekent staat als de suikerspin van de kermis. Zo zoet als zij (of is het nu een hij…) eruit ziet, is Ali allerminst. De verleidelijke Ali houdt nu eenmaal van een beetje actie in haar attractie. Immers, ‘Een vrijgezel gaat pas slapen’ als de ‘Sterren aan de hemel staan’. En dan is er nog ‘De clown’ van de kermis. Met zijn eindeloos stoere uitstraling bezorgt menige dame ‘Ademnood’ en daarmee de heren een ‘Banger hart’. Het zijn slechts enkele hoogtepunten uit een weergaloze live show die je ‘Het liefste in een doosje zou willen doen’!

Golden Oldies After Party

Het klapstuk van de avond is ongetwijfeld de grote finale waarbij de voetjes van de vloer gaan. Regelrechte golden oldies worden in een fris nieuw jasje gestoken en live gezongen tijdens de meest swingende After Party van Brabant! Ondertussen serveren de bekendste ‘herrie-makers’ van Nederland: Rob en Janny Zoontjens je  ‘het laatste rondje’ vanachter de toog in hun immer gezellige Hollandse Bar.

Vegetarisch Menu Dinnershow Een Sjow vol Herrie

Brood met smeersels

****

Venkel-crèmesoep met Kerrieschuim

****

Ravioli gevuld met ricotta paddenstoelen

****

Dessertbuffet

Menu Dinnershow Een Sjow vol Herrie

Brood met smeersels

****

Tomatensoep met ballen en soepstengels

****

Black Angus Sucade met een Portsaus, truffelpuree en haricots verts.

Of

Zeebaarsfilet met aardappelpuree en pompoen, waarbij een milde kerriesaus

(Frites wordt los op tafel geserveerd)

****

Dessertbuffet

Ticketpoint is het officiële verkooppunt van tickets voor de Dinnershow in Hotel De Druiventros

Koop meteen je ticketsselecteer de juiste datum

Ticket Alert

Wij informeren je via e-mail zodra er nieuwe info bekend is. Schrijf je nu snel in en mis nooit meer een evenement!

Helaas zijn de komende voorstellingen van dit evenement geannuleerd. Kopers van tickets hebben op 11-09-2019 een servicemail ontvangen over de terugbetaling van hun ticketgelden.
Let op: je zit met meerdere gezelschappen aan een lange tafel. 
Groepsarrangementen

De Druiventros Dinnershow Groepsarrangementen zijn gegarandeerd dé succesformule voor een feestelijke verjaardag, jubileum, familiedag óf het jaarlijkse met het team of bedrijf. Je kiest hiermee voor een complete avond uit in een sfeervolle ambiance waar enkel plaats is voor vrolijkheid en gezelligheid. Kom je met tien of meer personen, neem vooraf telefonisch contact op met 0900 9000 8000 en wij nemen je alle zorg uit handen.

Zaalopstelling

In lijn met de uitstraling en atmosfeer van de show hebben de makers van de show ervoor gekozen om u te ontvangen in een zaalopstelling waarbij u zich als het ware waant op een groot feestelijk dorpsplein met lange, opgedekte tafels vanwaar u zicht heeft op de showelementen rondom. Alle reserveringen worden vanzelfsprekend bij elkaar geplaatst, waarbij u plaatsneemt naast de reserveringen van andere bezoekers.

Kies voor gemak, boek een hotelovernachting?

Geen zin om de BOB te zijn? Kies er dan voor om uw arrangement compleet te maken met een hotelovernachting in één van de luxe kamers, uiteraard inclusief een ontbijt. Klik hier voor informatie en reserveringen.

All inclusive tickets voor een compleet avondje uit!
  • gratis parkeren en garderobe
  • rode loper ontvangst
  • driegangendiner
  • live show met aanstekelijke meezinghits en heerlijke humor
  • Golden Oldies After Party
  • onbeperkt binnenlands gedistilleerd (bier, wijn, frisdrank, koffie of thee)
  • bij vertrek een vers Brabants worstenbroodje voor onderweg
Organisatie

Hotel De Druiventros

Locatie

Hotel De Druiventros
Bosscheweg 11, 5056 PP Berkel-Enschot NL

 

Veelgestelde vragen
Contact met ons opnemen
Webshop
Parkeerplek
Taxi
Overnachting
De Druiventros
Groepsreservering
Druiventros Dinnershow
Deel deze pagina
Klantenservice