fbpx

Welkom bij Ticketpoint

Ticketpoint is het officiële verkooppunt van tickets voor concerten, (sport)evenementen, festivals en theatervoorstellingen.

Django Wagner zingt de mooiste kerstliedjes

VERPLAATST: Kerst met Django – zijn grote kerstconcert

Op maandag 6 december 2021 geeft Django samen met zijn orkest voor het eerst een groot Kerstconcert in een van de mooiste theaters van Nederland, het Circustheater Scheveningen.

Django Wagner zingt dan een avond lang voor jou de mooiste kerstliedjes. Het AFAS Circustheater zal  helemaal omgetoverd zijn in kerstsferen.

Kom je ook kerst vieren met Django in het prachtige in kerstsfeer omgetoverde Circustheater Scheveningen?

Na afloop is er een Kerst afterparty met sfeervolle live ‘kerst’ muziek. Tevens ontvang je een glas champagne (of wijn/bier/jus d’orange) en verschillende versnaperingen. Ook krijg je na deze speciale kerstavond een prachtige CD van Django mee naar huis!

….er zijn artiesten, die in het rijke bezit zijn van een mooie, warme zangstem. Er zijn ook artiesten, die met heel veel gevoel kunnen zingen. Zij verstaan de kunst om emotie toe te voegen. Django Wagner combineert het beste van deze twee werelden. Bovenal is hij authentiek. Dat voel je onmiddellijk, wanneer je hem hoort zingen. Eigenlijk is dat heel logisch, vooral wanneer je zijn achtergrond kent. Django Wagner groeide op in een echte muzikale zigeunerfamilie. Het zingen zat hem al vroeg in het bloed. Hij spreekt vier talen, waaronder Sinti. Django is zich zeer bewust van zijn herkomst. Hij draagt de geschiedenis van de Sinti in Nederland, die rond 1870 naar Nederland kwamen, met trots met zich mee.

Als artiest verkeert hij in goed gezelschap, want de Sinti hebben uitmuntende muzikanten voortgebracht, zoals Django Reinhardt, Tata Mirando en het Rosenberg Trio. Debuutalbum Kali weet de gouden status te behalen, net als de opvolgers Mijn Gevoel en Als De Nacht. Het album Mijn Gevoel behaalt ook de Award voor Beste Album van Buma.NL, later weet hij ook de Award te verwerven voor Beste Zanger.

De jury van de Edison Pop is zo gecharmeerd van het album dat ze besluiten deze te bekronen met een Edison Pop, categorie Volksmuziek. Met het album Mijn Muziek, Mijn Passie weet hij zijn eerste nummer 1 notering in de GFK Album Charts te halen.

Boek nu je kaarten via Ticketpoint en verzeker je van een mooie plaats in een lekker ruime, luxe stoel.

Vooraf, tijdens de pauze en na afloop zal de bekende pianist Dennis de Bruijn ook alle hits van Django spelen op een grote concertvleugel in de foyer!

Van ieder verkocht kaartje gaat € 2,50 naar KWF Kankerbestrijding.

Ticketpoint is het officiële verkoopkanaal voor tickets van de Sterren aan Zee concerten.

Koop meteen je ticketsselecteer de juiste datum

Circustheater Scheveningen

maandag 06-12-2021 | 20:00

€ 95,00 | Incl. € 3,50 Servicefee

€ 56,00 | Incl. € 3,50 Servicefee

€ 39,00 | Incl. € 3,50 Servicefee

€ 27,00 | Incl. € 3,50 Servicefee

2021-12-06 20:00:00 2021-12-06 23:00:00 Europe/Amsterdam Django Wagner zingt de mooiste kerstliedjes Circustheater Scheveningen

Locatie

AFAS Circustheater
Circusplein 50
2586 CZ Den Haag

Veelgestelde vragen

Contact met ons opnemen

Webshop

Parkeerplek

Taxi

Hotels

Organisatie

Locatie

Deel deze pagina
Klantenservice