fbpx

Welkom bij Ticketpoint

Ticketpoint is het officiële verkooppunt van tickets voor concerten, (sport)evenementen, festivals en theatervoorstellingen.

FC Volendam

 

FC Volendam heeft op veel fronten de stijgende lijn ingezet. Het is weer leuk om naar het Kras Stadion te komen en naar ons aanvallende voetbal te kijken. In veel gevallen wordt dit ook gekoppeld aan resultaat. Het winnen van de tweede periodetitel en de derde plaats op de ranglijst zijn hier de eerste vruchten van.

Promotie naar de Eredivisie is het ultieme doel. Wim Jonk en zijn spelers hadden graag gezien of dat dit seizoen al gelukt was. Door de coronasituatie is die kans ons helaas niet gegund.

Maar wij gaan door. Het contract van Wim Jonk is verlengd en op voetbaltechnisch gebied is ons huiswerk op orde en zullen we het niet nalaten om daar waar nodig de selectie te versterken. Nu is het aan de supporters om hun oranje hart te laten spreken. Wij weten niet wanneer we weer met publiek mogen voetballen, maar wél dat we niet zonder jullie kunnen.

Door een seizoenkaart aan te schaffen steun je Het Nieuwe Oranje in deze moeilijke tijd en help je mee om onze ambities na te jagen. Een seizoenkaart schaf je eenvoudig online aan via de speciale FC Volendam-omgeving bij Ticketpoint.

Blijf aan boord. Blijf gezond. Stay Orange!

Ticketpoint is het officiele verkooppunt voor tickets van FC Volendam.

Koop meteen je ticketsselecteer de juiste datum

Ticket Alert

Wij informeren je via e-mail zodra er nieuwe info bekend is. Schrijf je nu snel in en mis nooit meer een evenement!

Kras Stadion
Sportlaan 10
1131 BK Volendam

Verkoop seizoenkaarten Ere-tribune
De verkoop van seizoenkaarten voor de vakken KC, KD en KE verloopt uitsluitend via FC Volendam.

Veelgestelde vragen
Contact met ons opnemen
Deel deze pagina
Klantenservice