fbpx

Welkom bij Ticketpoint

Ticketpoint is het officiële verkooppunt van tickets voor concerten, (sport)evenementen, festivals en theatervoorstellingen.

HENGSTENKEURING

Let op dat je de juiste datum selecteert voor de HENGSTENKEURING!

Van 12 tot en met 14 januari 2023 presenteert het Koninklijk Friesch Paarden-Stamboek (KFPS) de jaarlijkse HENGSTENKEURING en de FRIESIAN PROMS. Na de afwezigheid van het publiek in de afgelopen twee jaren wordt het deze keer driedubbel genieten!

Drie dagen lang staat het prachtige Friese paard centraal met overdag de HENGSTENKEURING en in de avonduren de geweldige concert- en showavonden FRIESIAN PROMS.

De kaartverkoop start maandag 3 oktober om 09.00 uur..

HENGSTENKEURING

Alle dagen staan weer in het teken van de Friese parels en ook dit jaar is er weer een gevarieerd programma. Zo staan donderdagmiddag en vrijdagmiddag in het teken van de Tweede Bezichtiging van de daarvoor aangewezen hengsten. Het blijft natuurlijk zeer spannend, welke hengsten mogen doorstromen in het traject om stamboekhengst te worden? 

Zaterdag komen de hoofdrolspelers aan bod, de stamboekhengsten van het KFPS. Met als hoogtepunt de aanwijzing van de kampioen.

VIP Loge

U kunt ook de beeldschonen Friese paarden bekijken vanaf de VIP loge. Een beperkt aantal tafels zijn inclusief volledige service en beschikbaar voor 6 personen. Klik hier voor meer informatie en boekingen.

Korting KFPS leden

De kortingscode voor de HENGSTENKEURING is verzonden in een mailing. Mocht u deze niet ontvangen hebben dan kunt u deze persoonlijke code vinden in MIJN KFPS.

Rolstoel en begeleiders

Een rolstoelplaats dient in combinatie met een begeleidersplaats geboekt te worden. Hiervoor belt u met Ticketpoint op 0900-9000 8000 (45 ct p/m) vanuit Nederland en +31(0)20 262 2141 vanuit het buitenland.

Ticketpoint is het officiele verkooppunt voor tickets van de KFPS Hengstenkeuring

Deel deze pagina

Koop meteen je ticketsselecteer de juiste datum

Ticket Alert

Wij informeren je via e-mail zodra er nieuwe info bekend is. Schrijf je nu snel in en mis nooit meer een evenement!

Organisatie

KFPS Koninklijke Vereniging “Het Friesch Paarden-Stamboek”

Leeftijden

Kinderen die 6 jaar of jonger zijn mogen gratis naar binnen.

Locatie

WTC Expo
Heliconweg 52
8914 AT Leeuwarden

Rolstoel en begeleiders

Een rolstoelplaats dient in combinatie met een begeleidersplaats geboekt te worden. Hiervoor belt u met Ticketpoint op 0900-9000 8000 (45 ct p/m) vanuit Nederland en +31(0)20 262 2141 vanuit het buitenland.

Vertaalset

Wilt u een vertaalset voor 3 dagen bijboeken, dan kunt u deze hier bestellen.

Veelgestelde vragen

Contact met ons opnemen

Webshop

Hotels

Faderpaard

Friesian Proms

Wij informeren je via e-mail zodra er nieuwe info bekend is. Schrijf je nu snel in en mis nooit meer een evenement!

Klantenservice