Welkom bij Ticketpoint

Ticketpoint is het officiële verkooppunt van tickets voor concerten, (sport)evenementen, festivals en theatervoorstellingen.

HENGSTENKEURING

Let op dat je de juiste datum selecteert voor de HENGSTENKEURING!

Korting KFPS leden

De kortingscode voor de HENGSTENKEURING is verzonden in een mailing. Mocht u deze niet ontvangen hebben dan kunt u deze persoonlijke code vinden in MIJN KFPS.

Van 10 tot en met 12 januari 2019 vindt het Koninklijke Fries Paarden-Stamboek (KFPS) evenement FADERPAARD 2019 plaats. Drie dagen lang genieten van het Friese paard tijdens de HENGSTENKEURING en de geweldige concert- en showavonden FRIESIAN PROMS.

NIEUW in 2019 – Alleen geplaceerde kaarten verkrijgbaar voor de Hengstenkeuring Zaterdag
Dit betekent dat bij de aankoop van de tickets, de gewenste stoelen gereserveerd kunnen worden. Met het placeren wordt gewerkt met een differentiatie van ticketprijzen in 3 rangen en een beperkt aantal staanplaatsen.

HENGSTENKEURING 

Alle dagen staan weer in het teken van de Friese parels en ook dit jaar is er weer een gevarieerd programma. Zo staat de donderdag in het teken van de Tweede Bezichtiging van de daarvoor aangewezen hengsten. Welke hengsten mogen doorstromen in het traject om stamboekhengst te worden? Vrijdag staat de finale van de Friesian Talent Cup, Horses2fly KFPS Sportcompetitie, verschillende clinics over allerlei onderwerpen m.b.t. het (Friese) paard en de Derde Bezichtiging op het programma. Zaterdag komen de hoofdrolspelers aan bod, de stamboekhengsten van het KFPS. Met als hoogtepunt de aanwijzing van de kampioen.

VIP Loge

U kunt ook de beeldschonen Friese paarden bekijken vanaf de VIP loge. Een beperkt aantal tafels zijn inclusief volledige service en beschikbaar voor 6 personen. Klik hier voor meer informatie en boekingen.

Rolstoel en begeleiders

Een rolstoelplaats dient in combinatie met een begeleidersplaats geboekt te worden. Hiervoor belt u met Ticketpoint op 0900-9000 8000 (45 ct p/m) vanuit Nederland en +31(0)20 262 2141 vanuit het buitenland.

Ticketpoint is het enige officiële verkooppunt van tickets voor FADERPAARD.

 

Koop meteen je ticketsselecteer de juiste datum

Ticket Alert

Wij informeren je via e-mail zodra er nieuwe info bekend is. Schrijf je nu snel in en mis nooit meer een evenement!

Organisatie

KFPS Koninklijke Vereniging “Het Friesch Paarden-Stamboek”

Korting KFPS leden

De kortingscode voor de Hengstenkeuring is verzonden in een mailing. Mocht u deze niet ontvangen hebben dan kunt u deze persoonlijke code vinden in MIJN KFPS of contact opnemen met de klantenservice.

Leeftijden

Kinderen die 5 jaar of jonger zijn mogen gratis naar binnen.
Kinderen die tussen de 6 en 12 jaar zijn vallen onder het kindertarief.
Kinderen die 13 jaar en ouder zijn vallen onder het volwassene tarief.

Locatie

WTC Expo
Heliconweg 52
8914 AT Leeuwarden

Rolstoel en begeleiders

Een rolstoelplaats dient in combinatie met een begeleidersplaats geboekt te worden. Hiervoor belt u met Ticketpoint op 0900-9000 8000 (45 ct p/m) vanuit Nederland en +31(0)20 262 2141 vanuit het buitenland.

Veelgestelde vragen
Webshop
Hotels
Faderpaard
Friesian Proms
Deel deze pagina
Klantenservice