fbpx

Welkom bij Ticketpoint

Ticketpoint, al 20 jaar het officiële verkooppunt van tickets voor concerten, (sport)evenementen, festivals en theatervoorstellingen.

Het Nederlands Speciaalbier Festival

Bestel nu en krijg het tweede kaartje gratis.

Kom twee dagen genieten van ambachtelijk bier tijdens het jaarlijkse Nederlands Speciaalbier Festival, een terugkerend evenement dat al jarenlang een begrip is onder bierliefhebbers. Dit jaar beloven we wederom een ervaring die je smaakpapillen zal prikkelen en je hart zal veroveren, allemaal aan de voet van de Sint Jan in het prachtige Den Bosch.

We verwelkomen meer dan 35 gerenommeerde brouwerijen die twee dagen lang hun meest bijzondere bieren zullen presenteren. Onder de schaduw van deze historische kathedraal kun je kiezen uit een uitgebreide selectie van maar liefst 100 verschillende bieren, elk met zijn eigen unieke smaak en karakter.

Het brouwen van bier is een ambachtelijk proces, maar het proeven ervan is waar de magie echt begint. Onder het toeziend oog van gepassioneerde brouwers kun je genieten van hun meesterwerken, terwijl ze je graag alles vertellen over hun creaties. Laat je meeslepen door de verhalen achter de bieren terwijl je geniet van elke slok.

Maar dat is nog niet alles! Naast het proeven van fantastische bieren, wordt het festival compleet gemaakt met livemuziek en een scala aan heerlijk eten. Laat je betoveren door de ritmische klanken terwijl je geniet van smakelijke hapjes die perfect samengaan met je favoriete bieren.

Dit jaar gaan we nog een stapje verder en openen we het festival voor het eerst op twee dagen. Op zaterdag verwelkomen we je vanaf 16 uur, zodat je het weekend in stijl kunt beginnen. En op zondag kun je vanaf 12 uur bij ons aansluiten voor nog een dag vol plezier en genot.

Mis deze unieke kans niet om deel uit te maken van het Nederlands Speciaalbier Festival 2024! Koop vandaag nog je tickets en laat je betoveren door de wereld van ambachtelijk bier. Proost op een weekend vol passie, smaak en gezelligheid!

Naast een dagticket heb je ook de mogelijkheid om een tweedaags ticket te bestellen.

Let op: bij binnenkomt krijg je een glas dat je de hele dag kunt gebruiken. Ga je weer naar huis? Dan kun je je glas ruilen voor een schoon glas dat je mee naar huis mag nemen.

Hou onze website in de gaten om zeker te zijn dat je geen nieuws mist. We houden je daar op de hoogte over de biersommelier, proefroutes en alles wat je wil weten voordat je het festival bezoekt.

Ticketpoint is het officiële verkooppunt voor tickets van Het Nederlands Speciaalbier Festival.

Deel deze pagina

Koop meteen je ticketsselecteer de juiste datum

Ticket Alert

Wij informeren je via e-mail zodra er nieuwe info bekend is. Schrijf je nu snel in en mis nooit meer een evenement!

Locatie
De Parade
5211 KL ‘s-Hertogenbosch NL

Minimale leeftijd 18 jaar. Onder de 18 jaar is er geen toegang tot het evenement mogelijk.
Let op: bij binnenkomt krijg je een glas dat je de hele dag kunt gebruiken. Ga je weer naar huis? Dan kun je je glas ruilen voor een schoon glas dat je mee naar huis mag nemen.

Veelgestelde vragen

Contact met ons opnemen

Webshop

Hotels

Speciaalbier Festival

Wij informeren je via e-mail zodra er nieuwe info bekend is. Schrijf je nu snel in en mis nooit meer een evenement!

Klantenservice