fbpx

Welkom bij Ticketpoint

Ticketpoint, al 20 jaar het officiële verkooppunt van tickets voor concerten, (sport)evenementen, festivals en theatervoorstellingen.

Hollandse Meesters

Na het overweldigende succes van de eerste editie, kondigen wij nu een tweede editie van Hollandse Meesters aan op 5 januari! Een onvergetelijke avond vol Nederlandstalige muziek, gezelligheid en culinaire verwennerij.

Op vrijdagavond 5 januari 2024 is het zover: de tweede editie van Hollandse Meesters gaat van start! Dit sprankelende evenement brengt je een avond vol muzikale hoogtepunten en gezelligheid. Het is dé gelegenheid om te genieten van de beste Nederlandstalige muziek, omringd door een warme en feestelijke sfeer.

Tijdens deze unieke avond betreden diverse getalenteerde artiesten het podium om jou te laten genieten van hun indrukwekkende optredens. Onder andere Jeffrey Heesen, Dirk Drost, Jordy van den Boer, Robert van Hemert en Ray Benjamin zullen hun talenten laten schitteren en je meenemen op een muzikale reis vol emotie en vreugde.

Om 20:00 uur gaan de deuren open en de avond zal doorgaan tot in de late uurtjes.

Kortom, de tweede editie van de Hollandse Meesters is een evenement dat je simpelweg niet mag missen! Zorg ervoor dat je snel je tickets koopt, want deze avond belooft een waar spektakel te worden.

Kom op 5 januari 2024 naar De Heerenmeester, gelegen aan de Boschweg 120, 5481 EJ in Schijndel, en geniet van een avond vol muziek, gezelligheid en culinaire verwennerij.

Ticketpoint is het officiële verkooppunt voor tickets van de Hollandse Meesters bij De Heerenmeester.

Deel deze pagina

Koop meteen je ticketsselecteer de juiste datum

De Heerenmeester

vrijdag 05-01-2024 | 20:00

€ 17,50 | Entree

Prijzen zijn inclusief servicekosten per ticket. Per order wordt € 0,80 administratiekosten gerekend, voor verzendwijzen per post wordt dit verhoogd met posttoeslagen.

2024-01-05 20:00:00 2024-01-06 02:00:00 Europe/Amsterdam Hollandse Meesters De Heerenmeester

Locatie
De Heerenmeester
Boschweg 120
5481 EJ Schijndel NL

Let op: minumum leeftijd 18 jaar

Veelgestelde vragen

Contact met ons opnemen

Webshop

De Heerenmeester

Wij informeren je via e-mail zodra er nieuwe info bekend is. Schrijf je nu snel in en mis nooit meer een evenement!

Klantenservice