fbpx

Welkom bij Ticketpoint

Ticketpoint, al 20 jaar het officiële verkooppunt van tickets voor concerten, (sport)evenementen, festivals en theatervoorstellingen.

Hippische Ondernemer Dag – Horse Event

De toekomst van hippisch ondernemen

Verandering is tegenwoordig meer een constante dan een variabele. Ondernemers in de hippische sector hebben rekening te houden met bedrijfsmatige, maatschappelijke, maar ook technologische trends. Diverse sprekers zoomen tijdens De Hippische Ondernemer Dag vanuit verschillende invalshoeken in op de toekomst. De Hippische Ondernemer Dag vindt plaats op vrijdag 15 september 2023 van 10:00 tot 17:00 uur. Op Horse Event zijn een twintigtal stands op het Ondernemersplein geopend, het publieksgedeelte is deze dag niet geopend, maar het ticket van De Hippische Ondernemer Dag biedt gratis toegang tot Horse Event op zaterdag 16 óf zondag 17 september.

Kijk voor meer informatie over het programma en de sprekers op: https://dehippischeondernemer.nl/de-hippische-ondernemer-dag/.

Ticketpoint is het officiële verkooppunt voor tickets van Horse Event.

Deel deze pagina

2023-09-15 10:00:00 2023-09-15 18:00:00 Europe/Amsterdam Hippische Ondernemer Dag – Horse Event De Hippische Ondernemerdag

Koop meteen je ticketsselecteer de juiste datum

Ticket Alert

Wij informeren je via e-mail zodra er nieuwe info bekend is. Schrijf je nu snel in en mis nooit meer een evenement!

Praktische informatie

Fotograferen
Tijdens Horse Event is het toegestaan om voor eigen gebruik foto’s te maken. Let op: deze foto’s mogen niet commercieel gebruikt worden. Horse Event heeft een eigen fotograaf waar je desgewenst foto’s kunt bestellen.

Betalingsmogelijkheden
Horse Event beschikt niet over een dagkassa. Zorg er daarom voor dat je voldoende geld op zak hebt, evenals een pinpas. Bij de meeste stands kun je betalen met een pinpas.

EHBO
Geen nood bij ongelukjes. Op Horse Event zijn twee EHBO-posten aanwezig. Wanneer eerste hulp nodig is meld je dan bij de EHBO-post bij de hoofdingang of op het buitenterrein of bij een Horse Event-medewerker bij één van de pistes, herkenbaar aan een keycord met naambadge en/of blauwe jas of t-shirt met opdruk ‘Academy Events’.

Rolstoelgebruikers en minder validen
Voor minder valide bezoekers en rolstoelgebruikers is Horse Event toegankelijk. De Horse Event-medewerkers zorgen graag voor een goede plaats aan de pistes. Er is een mindervaliden toilet op het terrein aanwezig.

Veelgestelde vragen

Contact met ons opnemen

Webshop

Expo Greater Amsterdam

Wij informeren je via e-mail zodra er nieuwe info bekend is. Schrijf je nu snel in en mis nooit meer een evenement!

Klantenservice