fbpx

Welkom bij Ticketpoint

Ticketpoint is het officiële verkooppunt van tickets voor concerten, (sport)evenementen, festivals en theatervoorstellingen.

Horse Event Congressen

Wat hebben we lang moeten wachten, maar wat is het fijn dat er eindelijk positief nieuws is. Tijdens Horse Event is er op vrijdag 16 september een exclusieve openstelling voor hippische ondernemers voor de jaarlijkse Hippische Ondernemer Dag van 16.00 uur tot 23.00 uur, met het thema ‘the winning team’. Op zondag 18 september vindt tijdens de reguliere openingstijden de KNHS Instructeurscongres plaats van 09.30 uur tot 15.00 uur, waarbij ‘de instructeur als regisseur’ centraal staat.

Meer informatie over De Hippische Ondernemer Dag

Meer informatie over de KNHS Instructeurscongres

Wil je tickets kopen voor een andere dag tijdens het 1e of 2e weekend? Klik dan hier.

De voorverkoop gaat van start op 1 juli.

Ticketpoint is het officiële verkooppunt voor tickets van Horse Event.

Deel deze pagina

Koop meteen je ticketsselecteer de juiste datum

Ticket Alert

Wij informeren je via e-mail zodra er nieuwe info bekend is. Schrijf je nu snel in en mis nooit meer een evenement!

Praktische informatie

Fotograferen
Tijdens Horse Event is het toegestaan om voor eigen gebruik foto’s te maken. Let op: deze foto’s mogen niet commercieel gebruikt worden. Horse Event heeft een eigen fotograaf waar je desgewenst foto’s kunt bestellen.

Betalingsmogelijkheden
Horse Event beschikt niet over een dagkassa. Zorg er daarom voor dat je voldoende geld op zak hebt, evenals een pinpas. Bij de meeste stands kun je betalen met een pinpas.

EHBO
Geen nood bij ongelukjes. Op Horse Event zijn twee EHBO-posten aanwezig. Wanneer eerste hulp nodig is meld je dan bij de EHBO-post bij de hoofdingang of op het buitenterrein of bij een Horse Event-medewerker bij één van de pistes, herkenbaar aan een keycord met naambadge en/of blauwe jas of t-shirt met opdruk ‘Academy Events’.

Rolstoelgebruikers en minder validen
Voor minder valide bezoekers en rolstoelgebruikers is Horse Event toegankelijk. De Horse Event-medewerkers zorgen graag voor een goede plaats aan de pistes. Er is een mindervaliden toilet op het terrein aanwezig.

Veelgestelde vragen

Contact met ons opnemen

Webshop

Hotels

Wij informeren je via e-mail zodra er nieuwe info bekend is. Schrijf je nu snel in en mis nooit meer een evenement!

Klantenservice