fbpx

Welkom bij Ticketpoint

Ticketpoint is het officiële verkooppunt van tickets voor concerten, (sport)evenementen, festivals en theatervoorstellingen.

IBIZA Xperience Fair 2022

Beleef een beetje Ibiza in Nederland. Laten we de zomer alvast vieren voordat die begonnen is! Bezoek de IBIZA Xperience Fair 2022 en ervaar het echte ‘happy hippy’ gevoel. Ontdek de laatste fashion trends en beleef wat je nog allemaal kunt doen in en om je huis. Tussen al het shoppen door kun je heerlijk genieten van Ibiza stijl eten, drinken, massages terwijl de dj heerlijke Ibiza tunes zal laten horen.

Er zijn meer dan 150 stands!

Je vind er grote, professionele stands en kleinere, vriendelijke stalletjes met de mooiste Ibiza items. Er zijn zelfs een aantal bedrijven en merken uit Ibiza, speciaal voor jou! Er is dan ook voor ieder wat wils op onze fair. Breng een brede glimlach mee en kom lekker in zomerse sferen terwijl je geniet van onze romantische en sfeervolle Ibiza opstelling.

Ticketpoint is het officiële verkooppunt van IBIZA Xperience Fair 2022 in het Brabanthallen Den Bosch

Deel deze pagina

Koop meteen je ticketsselecteer de juiste datum

Ticket Alert

Wij informeren je via e-mail zodra er nieuwe info bekend is. Schrijf je nu snel in en mis nooit meer een evenement!

Locatie:

Brabanthallen Den Bosch
Diezekade 2, 5222 AK

Kindertickets zijn geldig van 5 t/m 12 jaar. Van 0 t/m 4 jaar hebben kinderen gratis entree.

In verband met Corona-maatregelen is Ibiza Xperience verplaatst naar 2 en 3 april 2022. Kopers van tickets zijn geïnformeerd. Ticketkopers van de geannuleerde edities van 2020 en 2021 hebben met hun toegangsticket uit 2020 of 2021 toegang tot ofwel 2 april 2022 ofwel 3 april 2022.

Veelgestelde vragen

Contact met ons opnemen

Webshop

Hotels

Organisatie

Locatie

Wij informeren je via e-mail zodra er nieuwe info bekend is. Schrijf je nu snel in en mis nooit meer een evenement!

Klantenservice