fbpx

Welkom bij Ticketpoint

Ticketpoint is het officiële verkooppunt van tickets voor concerten, (sport)evenementen, festivals en theatervoorstellingen.

Jeffrey Heesen Live in Concert

Sinds jaar en dag zet Jeffrey Heesen menig feest of evenement op zijn kop met zijn mini show. Hoogste tijd voor een avondvullende show onder begeleiding van live muzikanten. 

Op 24 september 2022 vieren we het leven in de Brabantse show van het jaar: Jeffrey Heesen Live In Concert in 013 te Tilburg. Ga mee op Jeffrey’s reis langs zijn grootste hits, en zijn favorieten op geheel eigen wijze. 

Hits

Naast hits als Mag Ik De Zon Laten Schijnen, De Wereld Is Van Ons en Liefde is Magie zingt Jeffrey deze avond ook zijn hits met Brace. Voor de zomerhit “Van Mij Alleen” mochten ze onlangs een Gouden Award ontvangen en ook “Kadootje” is niet meer weg te denken op elk feestje!

Liefde voor muziek

Letterlijk spelen, want dit is waar Jeffrey voor gemaakt is. Niets geeft volgens Jeffrey een artiest zoveel vrijheid, sfeer en charme als spelen met live muzikanten.

“Als kind was ik altijd al bezig om met instrumenten melodieën na te spelen en shows van grootheden na te doen , het is tijd om te laten zien hoe ik het in m’n eigen show doe ” aldus Jeffrey. 

Concert dat show genoemd mag worden

Een muzikale reis door het leven van Jeffrey, met zijn eigen 15-koppige live band! Het concert dat met recht “de Brabantse show van het jaar” genoemd mag worden!

Ticketpoint is het officiele verkooppunt voor tickets van Jeffrey Heesen.

Deel deze pagina

2022-09-24 21:30:00 2022-09-24 23:30:00 Europe/Amsterdam Jeffrey Heesen Live in Concert Poppodium 013 - Tilburg

Koop meteen je ticketsselecteer de juiste datum

Ticket Alert

Wij informeren je via e-mail zodra er nieuwe info bekend is. Schrijf je nu snel in en mis nooit meer een evenement!

Locatie
Poppodium 013
Veemarktstraat 44
5038CV Tilburg NL

Veelgestelde vragen

Contact met ons opnemen

Webshop

Hotels

013 Tilburg

Jeffrey Heesen

Wij informeren je via e-mail zodra er nieuwe info bekend is. Schrijf je nu snel in en mis nooit meer een evenement!

Klantenservice