fbpx

Welkom bij Ticketpoint

Ticketpoint, al 20 jaar het officiële verkooppunt van tickets voor concerten, (sport)evenementen, festivals en theatervoorstellingen.

John Williams presents RNB ICONS

Op zaterdag 16 april 2022 opent RTL presentator John Williams de deuren van de RTM Stage voor de grootste RBN oldskool hits show die hij tot nu toe heeft georganiseerd. Met “RNB ICONS” neemt John Williams je terug naar de roemruchte discojaren ’80, ’90 en ’00. Met een geweldige liveband en de beste vocalisten van ons land brengt hij een onvergetelijke ode aan dé RBN iconen van onze tijd.

Tijdens dit groots opgezette feest der herkenning waant iedereen zich weer voor één avond in ‘The Challenge’, ‘Imperium’, ‘Locomotion’, ’Bluetiek-in’ of ‘Luxor’. In een decor van levensgrote videoclips presenteert hij een avondvullende high-energy liveshow met enkel de bekendste en grootste RNB, funk en soul classics van toen en de beste tracks van nu. Laat je verrassen door te gekke uitvoeringen van de originele wereldhits afgewisseld door opzwepende mash-ups en swingbeats. Onmiskenbaar een show vol nostalgische herinneringen en onvergetelijke muzikale hoogtepunten. Trek je mooiste outfit maar uit de kast en oefen alvast je dansmoves voor een heerlijk oldskool en funktastic avondje uit!

JOHN WILLIAMS OVER RNB ICONS”:
Na twee fantastische ‘Oldskool Hits” seizoenen in het theater is het tijd voor de volgende stap. Voor deze liveshow gaan we opzoek naar een verrassende combinatie van de grootste RNB hits van onze iconen van niet alleen toen maar ook van nu. Met straks zoveel talent op één podium wordt muzikaal vuurwerk niet geschuwd! Het wordt één groot feest der herkenning, maar ik hoop vooral op een avond van onbegrensde muzikale saamhorigheid.”

Specifieke voorwaarden:

  • Wij maken je erop attent dat Ticketpoint het officiële verkooppunt is voor RNB ICONS. Let op: elders worden mogelijk tickets aangeboden tegen onevenredige prijzen.
  • Tickets voor RNB ICONS mogen niet zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de organisator worden ingezet voor commerciële verkoop en marketing doeleinden.

Ticketpoint is het officiële verkooppunt voor tickets van John Williams Presents RNB Icons.

Deel deze pagina

2023-12-02 13:25:11 2023-12-02 13:25:11 Europe/Amsterdam John Williams presents RNB ICONS

Koop meteen je ticketsselecteer de juiste datum

Ticket Alert

Wij informeren je via e-mail zodra er nieuwe info bekend is. Schrijf je nu snel in en mis nooit meer een evenement!

Locatie:
RTM Stage
Ahoyweg 10
3084 BA Rotterdam

Veelgestelde vragen

Contact met ons opnemen

Webshop

Hotels

RTM Stage

Organisatie

Wij informeren je via e-mail zodra er nieuwe info bekend is. Schrijf je nu snel in en mis nooit meer een evenement!

Klantenservice