fbpx

Welkom bij Ticketpoint

Ticketpoint is het officiële verkooppunt van tickets voor concerten, (sport)evenementen, festivals en theatervoorstellingen.

Jongerencentrum De Tavenu

Jongerencentrum De Tavenu uit Waalwijk organiseert regelmatig feesten door en voor jongeren.

Scarlet Rose on Tour
Met optredens in het dorpscafé en op het dorpsplein verschaffen ze zich de status van ‘lokale helden’. Scarlet Rose noemen ze zich en tanken vertrouwen met finale plaatsen in diverse regionale bandwedstrijden waarna ze besluiten de eerste liedjes te laten vastleggen in een studio in de grote stad.

De eerste optredens onder eigen naam buiten het dorp deden ze maar meteen in de UK, tijdens het international pop overthrow festival in de befaamde Cavern Club. Nu spelen ze Nederland plat met hun Los Angeles Tour en 14 maart knallen ze op het podium in de Tavenu!

Om 20:00 uur openen onze deuren waarna Why monkey Why samen met Lunaticity de avond van Scarlet Rose knallend zullen openen!!! Bereid je voor op gloednieuw eigen werk en stevige covers!!
16+

Vochtig
Waalwijk! Klaar om nat te worden met ons?

Na 2 bomvolle, hele fijne edities van Vochtig, komen wij nu naar Waalwijk om daar met jullie te schuren, zingen, dansen, drinken en natuurlijk lekker vies te doen. We zullen jullie gaan voorzien van een heleboel fijne en exotische vibes. Da’s toch heerlijk dachten wij zo. Zin an!

Let op: er is een tijdelijke Early Bird actie beschikbaar. Ben er snel bij, want op = op.

Om 20.00 uur openen onze deuren waarna Vochtig een natte avond verzorgd.

Jongerencentrum De Tavenu
We hebben jaarlijks gemiddeld 20.000 tot 25.000 bezoekers over de vloer en geven vele rondleidingen aan andere organisaties, waaronder jongerencentra en Gemeenten. Sinds 2012 zijn we, in opdracht van de Gemeente Waalwijk, een basisvoorziening voor jeugd van 12+. Het betrekken van jeugd van 12 tot en met 15 jaar is inmiddels volledig geïntegreerd geraakt in onze dagelijkse werkzaamheden. De activiteiten en dergelijke door en voor jongeren van 12 tot en met 15 jaar doen we zoveel als mogelijk vanuit de wijken zelf. Jongeren van 16 tot en met 23 jaar zien we vooral in en vanuit de Tavenu.

Ticketpoint is het officiële verkooppunt voor tickets in De Tavenu.

Koop meteen je ticketsselecteer de juiste datum

Ticket Alert

Wij informeren je via e-mail zodra er nieuwe info bekend is. Schrijf je nu snel in en mis nooit meer een evenement!

Locatie

Jongerencentrum De Tavenu
Taxandriaweg 13, 5142 PA Waalwijk NL

Veelgestelde vragen

Contact met ons opnemen

Webshop

Parkeerplek

Taxi

Hotels

Jongerencentrum De Tavenu

Deel deze pagina
Klantenservice