fbpx

Welkom bij Ticketpoint

Ticketpoint, al 20 jaar het officiële verkooppunt van tickets voor concerten, (sport)evenementen, festivals en theatervoorstellingen.

Jumping Amsterdam

Jumping Amsterdam staat voor topsport, entertainment en Amsterdam. De mondiale top uit de dressuur- en springsport reist in januari weer af naar onze hoofdstad. En deze wereldtoppers komen maar wat graag naar de RAI Amsterdam, want het publiek is er geweldig!

Kinderen van 0 tot 4 zijn gratis.
Kinderen vanaf 4 tot 12 zijn tegen het kindertarief.

Sport
Vanuit alle hoeken van de wereld reizen de topruiters naar Jumping Amsterdam. Met overvolle tribunes en sportfanaten is elke editie onvergetelijk.

De Longines FEI Jumping World Cup™ garandeert deelname van de absolute top! Van donderdag 26 tot en met zondag 29 januari 2023 zijn de beste springpaarden ter wereld in onze hoofdstad te vinden. 

Ook staat Jumping Amsterdam bekend om de sterke deelname in de wereldbekerwedstrijd dressuur, met de Grand Prix op vrijdag en de FEI Dressage World Cup™ kür op muziek op zaterdag. Voor de echte liefhebbers is er een speciale passe-partout (dressuur) om niks te hoeven missen!

Shows
Iedere editie van Jumping Amsterdam is niet compleet zonder entertainment. Het gevarieerde showprogramma is ieder jaar een groot succes, zowel binnen als buiten de piste.

Novotel Jumpertjes Kinderochtend
Voor de jonge paardenliefhebbers is het programma van de zondagochtend een must! Leuke, gekke en interactieve shows, afgewisseld met spannende wedstrijden. Afgelopen editie stonden er veel verschillende dingen op het programma, zoals een clinic en een Meet & Greet met Britt Dekker, het Jumpertjes relais en ponyrijden!

Shoppen
En wat dacht u van de meer dan 75 stands waar u naar hartenlust kunt winkelen? Bij Jumping Amsterdam zijn stands met verschillende categorieën van de paardensport. Bij iedere stand wordt u met open armen ontvangen. De place to be voor advies en kwaliteitsproducten.

Horeca
Ook voor lekker eten en drinken bent u bij Jumping aan het juiste adres. U kunt uitgebreid dineren met uitzicht op de wedstrijdpiste of een lekker broodje halen bij een van onze cateringpunten. Met meerdere foodstands is er een zeer divers aanbod, en valt er altijd wat in de smaak!

Deluxe dag arrangement                                    

  • toegang tot de VIP
  • VIP-parkeerkaart
  • onbeperkt gebruik Hollands drankassortiment
  • luxe koffiegarnituur en lunch

Deluxe avond arrangement

  • toegang tot de VIP
  • VIP-parkeerkaart
  • onbeperkt gebruik Hollands drankassortiment
  • diverse luxe warme en koude hapjes

 

Let op!: Groepskorting geldt vanaf 10 personen

COVID-19
Tijdens dit evenement worden de op dat moment geldende maatregelen rondom het COVID-19 virus in acht genomen. Indien er een toegangsprotocol verplicht is middels een test- of vaccinatiebewijs, zal de organisatie zich daaraan conformeren en de bezoekers van het evenement vragen een test- of vaccinatiebewijs te overhandigen. Bezoekers die dat niet kunnen of wensen kan de toegang tot het evenement geweigerd worden zonder dat daar restitutie van de ticketgelden tegenover staat. Indien het evenement geen doorgang kan vinden vanwege eventuele Corona-maatregelen eind januari 2022, dan wordt u daar als ticketkoper per email door Ticketpoint over geïnformeerd. De betaalde ticketgelden worden in dat geval, exclusief de servicekosten, automatisch aan u terugbetaald op hetzelfde rekeningnummer als waarmee u de tickets heeft aangekocht. De servicekosten komen ten goede aan Jumping Amsterdam om de continuïteit van het evenement te waarborgen.

Ticketpoint is het officiële verkooppunt voor tickets van Jumping Amsterdam.

Deel deze pagina

Koop meteen je ticketsselecteer de juiste datum

Ticket Alert

Wij informeren je via e-mail zodra er nieuwe info bekend is. Schrijf je nu snel in en mis nooit meer een evenement!

Locatie
RAI Amsterdam
Europaplein 24
1078 GZ Amsterdam

Let op!: Groepskorting geldt vanaf 10 personen

Veelgestelde vragen

Contact met ons opnemen

Webshop

Taxi

Hotels

Jumping Amsterdam

RAI Amsterdam

Groepsboeking

Wij informeren je via e-mail zodra er nieuwe info bekend is. Schrijf je nu snel in en mis nooit meer een evenement!

Klantenservice