fbpx

Welkom bij Ticketpoint

Ticketpoint, al 20 jaar het officiële verkooppunt van tickets voor concerten, (sport)evenementen, festivals en theatervoorstellingen.

Jumping Amsterdam

Jumping Amsterdam staat voor topsport, entertainment en Amsterdam. De mondiale top uit de dressuur- en springsport reist in januari weer af naar onze hoofdstad. En deze wereldtoppers komen maar wat graag naar de RAI Amsterdam, want het publiek is er geweldig!

Kinderen van 0 tot 4 zijn gratis, er wordt voor hen echter geen stoel vrijgehouden.
Kinderen vanaf 4 tot 12 zijn tegen het kindertarief.

Sport
Vanuit alle hoeken van de wereld reizen de topruiters naar Jumping Amsterdam. Met overvolle tribunes en sportfanaten is elke editie onvergetelijk.

Longines FEI Jumping World CupTM presented by EuroParcs garandeert deelname van de absolute top! Van donderdag 25 tot en met zondag 28 januari 2024 zijn de beste springpaarden ter wereld in onze hoofdstad te vinden. 

Ook staat Jumping Amsterdam bekend om de sterke deelname in de wereldbekerwedstrijd dressuur, met de Grand Prix op vrijdagmiddag en de FEI Dressage World Cup™ kür op muziek op zaterdagmiddag. Voor de echte liefhebbers is er een speciale passe-partout (dressuur) om niks te hoeven missen!

Shows
Iedere editie van Jumping Amsterdam is niet compleet zonder entertainment. Het gevarieerde showprogramma is ieder jaar een groot succes, zowel binnen als buiten de piste.

Novotel Jumpertjes Kinderochtend
Voor de jonge paardenliefhebbers is het programma van de zondagochtend een must! Leuke, gekke en interactieve shows, afgewisseld met spannende wedstrijden. Afgelopen editie stonden er veel verschillende activiteiten op het programma, zoals een clinic en een Meet & Greet met Britt Dekker, het Jumpertjes relais en ponyrijden!

Shoppen
En wat dacht u van de meer dan 75 stands waar u naar hartenlust kunt winkelen? Bij Jumping Amsterdam zijn stands met verschillende categorieën van de paardensport. Bij iedere stand wordt u met open armen ontvangen. De place to be voor advies en kwaliteitsproducten.

Horeca
Ook voor lekker eten en drinken bent u bij Jumping aan het juiste adres. U kunt uitgebreid dineren met uitzicht op de wedstrijdpiste of een lekker broodje halen bij een van onze cateringpunten. Met meerdere foodstands is er een zeer divers aanbod, en valt er altijd wat in de smaak!

Jumping Deluxe:

Maximaal genieten van topsport en entertainment onder het genot van een hapje en een drankje. De Jumping Deluxe VIP arrangementen zijn te reserveren voor 2 personen. Je zit aan de lange zijde, aan een hoge tafel, met uitstekend zicht op de piste.

Het Jumping Deluxe arrangement is inclusief:

  • Toegang tot de VIP-loge
  • 1 VIP-parkeerkaart per 2 personen
  • Inclusief Hollands drankarrangement
  • Inclusief een dagelijkse selectie van luxe koffiegarnituur, koude en warme hapjes
  • Inclusief een dagelijks wisselend uitgeserveerde lunch en/of diner aan uw hoge tafel

Let op!: Groepskorting geldt vanaf 10 personen

Ticketpoint is het officiële verkooppunt voor tickets van Jumping Amsterdam.

Deel deze pagina

Koop meteen je ticketsselecteer de juiste datum

Ticket Alert

Wij informeren je via e-mail zodra er nieuwe info bekend is. Schrijf je nu snel in en mis nooit meer een evenement!

Locatie
RAI Amsterdam
Europaplein 24
1078 GZ Amsterdam

Let op!: Groepskorting geldt vanaf 10 personen

Only Friends
Wie een kaartje koopt voor Jumping Amsterdam en doneert, kan bijdragen aan een bijzonder doel: kinderen en jongeren met een beperking laten sporten. Jumping Amsterdam staat voor topsport en daarom zijn wij blij dat wij het het goede doel Only Friends aan Jumping Amsterdam mogen koppelen. Helpt u mee? Doneer dan hier.

Mascotte Jumpertje
De enige echte Jumpertje knuffel in de vorm van onze officiële mascotte en daardoor onmisbaar voor de kleine Jumping Amsterdam fans! Jumpertje is 15cm groot en van zacht materiaal gemaakt. Koop hem in onze webshop.

Veelgestelde vragen

Contact met ons opnemen

Webshop

Hotels

Jumping Amsterdam

RAI Amsterdam

Groepsboeking

Doneer aan ons goede doel

Koop onze mascotte Jumpertje

Wij informeren je via e-mail zodra er nieuwe info bekend is. Schrijf je nu snel in en mis nooit meer een evenement!

Klantenservice