Welkom bij Ticketpoint

Ticketpoint is het officiële verkooppunt van tickets voor concerten, (sport)evenementen, festivals en theatervoorstellingen.

Kings of Darts

KINGS OF DARTS KEER TERUG IN 2020! Schrijf je nu in voor het ticket-alert zodat je op de hoogte blijft! 

Tien topdarters, die in totaal 28 wereldtitels op hun naam hebben staan, nemen het tegen elkaar op in vijf zinderende wedstrijden per avond. Deze wedstijden vormen samen 3 avonden topentertainment in Enschede, Groningen en ’s-Hertogenbosch.

De darters

Na 3 uitverkochte en spectaculaire avonden in 2019 met top darters én entertainers, mogen we ons nu opmaken op voor Kings of Darts 2020. Tijdens deze edities, die wederom eind januari zullen plaatsvinden, zien we o.a. Michael van Gerwen in actie zien tegen de ‘Bad Boy of Darts’ Gerwyn Price. Daarnaast is dé King of Entertainment ‘Hawaii 501’ Wayne Mardle van de partij in januari 2020!

Entertainment van de bovenste plank

Het avondje uit zal compleet gemaakt worden met het een optreden van de muzikanten van de Crazy Piano’s uit Scheveningen.  Deze ras entertainers zullen er een waar feest van maken en zullen de darters met hun eigen opkomstmuziek live het podium op begeleiden.

Ticketpoint is het officiële verkooppunt van tickets voor Kings of Darts

Koop meteen je ticketsselecteer de juiste datum

Ticket Alert

Wij informeren je via e-mail zodra er nieuwe info bekend is. Schrijf je nu snel in en mis nooit meer een evenement!

Let op; Heeft u Gold of Platinum tickets besteld, dan ontvangt u deze uiterlijk één week voor aanvang van het evenement per post.

Heeft u bij de GeenStijl actie zitplaatsen aan een tafel besteld, dan ontvangt u het definitieve ticket enkele dagen voor het evenement. Tickets met de GeenStijl actie zijn inclusief tafelfoto met darters en bloggers van GeenStijl. 

Rolstoel en begeleiders

Er zijn een aantal rolstoelplaatsen beschikbaar. Let op; onder voorbehoud van beschikbaarheid!
Hiervoor belt u met Ticketpoint op 0900-9000 8000 (45 ct p/m) vanuit Nederland en +31(0)20 262 2141 vanuit het buitenland.
Het is tevens niet verplicht bij Kings of Darts om een rolstoelplaats in combinatie met een begeleiders plaats te reserveren.

 

Let op: Je bestelt een vrije zitplaats aan een gereserveerde tafel

Zondag  20.01.2019
Locatie:
Expo Twente
Coloseum 70
7521 PT Enschede

Dinsdag 22.01.2019
Locatie:
MartiniPlaza
L Springerlaan 2
9702 KA Groningen

Woensdag 23.01.2019
Locatie:
Brabanthallen
Diezekade 2
5222 AK ‘s-Hertogenbosch

Let op; De minimum toegangsleeftijd is vastgesteld op 18 jaar. Jongeren onder de 18 jaar worden enkel toegelaten indien deze begeleid worden door een volwassenen. De organisatie heeft het recht om toegang van een bezoeker aan de deur te weigeren zonder dat de organisatie is gehouden tot restitutie van het toegangsgeld.

Veelgestelde vragen
Webshop
Hotels
Kings of Darts
Paketten en Kaarten
Programma
Deel deze pagina
Klantenservice