fbpx

Welkom bij Ticketpoint

Ticketpoint is het officiële verkooppunt van tickets voor concerten, (sport)evenementen, festivals en theatervoorstellingen.

KeukenConcurrent Kings of Darts

3 AVONDEN TOP DARTS IN NEDERLAND: Dat is Kings of Darts!

Zes Premier Leaguespelers maken hun opwachting tijdens de KeukenConcurrent Kings of Darts 2020!

De KeukenConcurrent Kings of Darts komt terug naar Nederland met de huidige nummers één, vijf en zes van de wereld. Naast Michael van Gerwen komen ook Gerwyn Price en Daryl Gurney naar Nederland! Voormalige Premier Leaguespelers Wayne Mardle en Colin Lloyd zijn in januari 2020 ook te bewonderen in ’s-Hertogenbosch, Enschede en Groningen.

Ook voegt Raymond van Barneveld dit spektakel van drie avonden toe aan zijn afscheidstour! Hij sluit zich aan bij de KeukenConcurrent Kings of Darts en zal op die manier, in plaats van alleen in Amsterdam, ook in Noord, Zuid en Oost Nederland zijn afscheid vieren.

Fallon Sherrock, the Queen of Darts, zal als eerste dame haar opwachting maken tijdens de KeukenConcurrent Kings of Darts. De 25-jarige Sherrock zorgde voor een sensatie op het WK door als eerste vrouwelijke darter de derde ronde te bereiken. Sherrock zal het tijdens de KeukenConcurrent Kings of Darts opnemen tegen Michael van Gerwen, Raymond van Barneveld en Gerwyn Price.

Drievoudig wereldkampioen ‘Mighty Mike’ kruist de degens met Grand Slam of Darts kampioen ‘The Iceman’ Gerwyn Price. Darts entertainer ‘Hawaii 501’ Wayne Mardle staat garant voor spektakel en zal zijn debuut maken op het KeukenConcurrent Kings of Darts podium net als huidige nummer zes van de wereld Daryl Gurney en voormalig nummer één van de wereld ‘Jaws’ Colin Lloyd. Verder in de line-up nog Vincent van der Voort, Tony O’Shea, Bobby George en Darryl Fitton.

Na de succesvolle én uitverkochte eerste editie van 2019 keert de KeukenConcurrent Kings of Darts terug naar dezelfde locaties in 2020. Op vrijdag 24 januari bijt de splinternieuwe ‘Mainstage Brabanthallen’ te ’s-Hertogenbosch het spits af, gevolgd door Expo Twente te Enschede op zondag 26 januari. De tour sluit af op dinsdag 28 januari in de MartiniPlaza te Groningen.

De drie avonden staan niet alleen in het teken van darts op topniveau. Crazy Pianos On Tour zullen wederom de opkomst van de spelers live begeleiden. Kortom: Een heerlijk avondje uit waar je bij moet zijn!

Ticketpoint is het officiële verkooppunt van tickets voor KeukenConcurrent Kings of Darts

Deel deze pagina

Koop meteen je ticketsselecteer de juiste datum

Ticket Alert

Wij informeren je via e-mail zodra er nieuwe info bekend is. Schrijf je nu snel in en mis nooit meer een evenement!

Let op:
– Indien u Diamant of Platinum plaatsen hebt bestelt, dan ontvangt u uw entreebewijs in de vorm van een polsbandje uiterlijk één week voor aanvang van het evenement per post.
– U bestelt een vrije zitplaats aan een gereserveerde tafel
– De minimum toegangsleeftijd is vastgesteld op 18 jaar. Jongeren onder de 18 jaar worden enkel toegelaten indien deze begeleid worden door een volwassenen. De organisatie heeft het recht om toegang van een bezoeker aan de deur te weigeren zonder dat de organisatie is gehouden tot restitutie van het toegangsgeld.

Rolstoel en begeleiders

Er zijn een aantal rolstoelplaatsen beschikbaar. Let op; onder voorbehoud van beschikbaarheid!
Hiervoor belt u met Ticketpoint op 0900-9000 8000 (45 ct p/m) vanuit Nederland en +31(0)20 262 2141 vanuit het buitenland.
Het is tevens niet verplicht bij Kings of Darts om een rolstoelplaats in combinatie met een begeleiders plaats te reserveren.

Arrangementen

Klik hier voor meer informatie over de verschillende soorten pakketten

Vrijdag 24 januari 2020
Mainstage
Oude Engelenseweg 1, 5222 AA ‘s-Hertogenbosch

Zondag  26 januari 2020
Expo Twente
Coloseum 70, 7521 PT Enschede

Dinsdag 28 januari 2020
MartiniPlaza
L Springerlaan 2, 9702 KA Groningen

Tijdens dit evenement zijn de huisregels van KeukenConcurrent Kings of Darts van toepassing. 

Veelgestelde vragen

Contact met ons opnemen

Parkeerplek

Taxi

Hotels

NS trein-dagretour

KeukenConcurrent Kings of Darts

Verschillende soorten pakketten

Programma

Wij informeren je via e-mail zodra er nieuwe info bekend is. Schrijf je nu snel in en mis nooit meer een evenement!

Klantenservice