Welkom bij Ticketpoint

Ticketpoint is het officiële verkooppunt van tickets voor concerten, (sport)evenementen, festivals en theatervoorstellingen.

Kings of Darts

SELECTEER DE JUISTE LOCATIE!

Heeft u bij de GeenStijl actie zitplaatsen aan een tafel besteld, dan ontvangt u het definitieve ticket enkele dagen voor het evenement. Tickets met de GeenStijl actie zijn inclusief tafelfoto met darters en bloggers van GeenStijl. 

Op 20, 22 en 23 januari 2019 vindt de allereerste editie van ‘Kings Of Darts’ plaats. Het evenement brengt de allerbeste spelers uit Nederland en het Verenigd Koninkrijk bij elkaar.

Tien topdarters, die in totaal 28 wereldtitels op hun naam hebben staan, nemen het tegen elkaar op in vijf zinderende wedstrijden per avond. Deze wedstijden vormen samen 3 avonden topentertainment in Enschede, Groningen en ’s-Hertogenbosch.

De darters

Tijdens deze avonden staat onder meer de ‘El Clasico’ van de dartssport, Raymond van Barneveld vs. Phil Taylor, op het programma. Phil ‘The Power’ Taylor nam met een finaleplaats tijdens het WK van 2018 afscheid van het publiek .

De huidige nummer  één en nummer twee van de wereld, Michael van Gerwen en Peter Wright, zullen in een ‘head to head’ de strijd met elkaar aangaan. Vincent van der Voort zal het opnemen tegen de tweevoudig BDO Wereldkampioen Glen Durrant en Roland Scholten wordt gekoppeld aan ‘Wolfie’ Martin Adams, die 3 wereldtitels op zijn naam heeft staan. De avond zal geopend worden door de twee talenten Wessel Nijman en Jarred Cole.

Entertainment van de bovenste plank

Het avondje uit zal compleet gemaakt worden met het een optreden van de muzikanten van de Crazy Piano’s uit Scheveningen.  Deze ras entertainers zullen er een waar feest van maken en zullen de darters met hun eigen opkomstmuziek live het podium op begeleiden.

Tickets

Naast de reguliere kaarten (vrije zitplaats aan gereserveerde tafel) zijn er ook speciale arrangementen beschikbaar. De Platinum tickets bieden de bezoeker een speciaal programma vóór het hoofdprogramma. De topdarters worden tijdens dit voorprogramma voorgesteld aan de Platinum ticket houders én er kan een pijltje gegooid worden (misschien zelfs tegen één van de professionals!). Het Platinum arrangement is uiteraard inclusief een warm en koud buffet, consumpties gedurende de hele avond én diverse hapjes. Voor de Gold tickets geldt een early-entry en wordt de gelegenheid geboden tot een Meet & Sign met de spelers op het podium. Het Gold arrangement is inclusief consumpties gedurende de hele avond, een broodje op tafel én diverse hapjes. Tickets met de GeenStijl actie zijn inclusief tafelfoto met darters en bloggers van GeenStijl.

Ticketpoint is het officiële verkooppunt van tickets voor Kings of Darts

Koop meteen je ticketsselecteer de juiste datum

Ticket Alert

Wij informeren je via e-mail zodra er nieuwe info bekend is. Schrijf je nu snel in en mis nooit meer een evenement!

Let op; Heeft u Gold of Platinum tickets besteld, dan ontvangt u deze uiterlijk één week voor aanvang van het evenement per post.

Heeft u bij de GeenStijl actie zitplaatsen aan een tafel besteld, dan ontvangt u het definitieve ticket enkele dagen voor het evenement. Tickets met de GeenStijl actie zijn inclusief tafelfoto met darters en bloggers van GeenStijl. 

Rolstoel en begeleiders

Er zijn een aantal rolstoelplaatsen beschikbaar. Let op; onder voorbehoud van beschikbaarheid!
Hiervoor belt u met Ticketpoint op 0900-9000 8000 (45 ct p/m) vanuit Nederland en +31(0)20 262 2141 vanuit het buitenland.
Het is tevens niet verplicht bij Kings of Darts om een rolstoelplaats in combinatie met een begeleiders plaats te reserveren.

 

Let op: Je bestelt een vrije zitplaats aan een gereserveerde tafel

Zondag  20.01.2019
Locatie:
Expo Twente
Coloseum 70
7521 PT Enschede

Dinsdag 22.01.2019
Locatie:
MartiniPlaza
L Springerlaan 2
9702 KA Groningen

Woensdag 23.01.2019
Locatie:
Brabanthallen
Diezekade 2
5222 AK ‘s-Hertogenbosch

Let op; De minimum toegangsleeftijd is vastgesteld op 18 jaar. Jongeren onder de 18 jaar worden enkel toegelaten indien deze begeleid worden door een volwassenen. De organisatie heeft het recht om toegang van een bezoeker aan de deur te weigeren zonder dat de organisatie is gehouden tot restitutie van het toegangsgeld.

Veelgestelde vragen
Webshop
Hotels
Kings of Darts
Paketten en Kaarten
Programma
Deel deze pagina
Klantenservice