fbpx

Welkom bij Ticketpoint

Ticketpoint is het officiële verkooppunt van tickets voor concerten, (sport)evenementen, festivals en theatervoorstellingen.

KNHS Trainersseminar 2020

KNHS Trainersseminar 2020 ‘Oud Olympiërs aan de slag met de toekomst’

Van 17 tot en met 19 januari vindt het jaarlijkse KNHS Trainersseminar weer plaats op het Nationaal Hippisch Centrum in Ermelo. Dit jaar met het thema: ‘Oud Olympiërs aan de slag met de toekomst’. Maar liefst drie dagen lang geven oud Olympiërs inzicht in de trainingsmethodes die hen ver hebben gebracht.

Programma

Vrijdagavond staat in het teken van het springen. Jos Lansink, zevenvoudig deelnemer aan de Olympische Spelen gaat aan de slag met jong talent. Samen met Piet Raijmakers, tweevoudig medaille winnaar op de Olympische Spelen en Olympisch ruiter Wout-Jan van der Schans.

Op zaterdag staat de dressuur centraal met Anky van Grunsven: drievoudig Olympisch kampioen, Ruiter van de Eeuw (2001) en Nederlander met de meeste Olympische medailles op de zomerspelen. Niet alleen Anky maar ook Coby van Baalen Olympisch zilverenmedaille winnaar en Imke Schellekens Bartels tweevoudig deelnemer en zilverenmedaille winnaar van de Olympische Spelen geven acte de présence tijdens het Trainersseminar Dressuur. Op deze dag verschijnen er tevens verschillende (jonge) talenten in de baan.

Zondag sluit het KNHS Trainersseminar af met Eventing. ‘s Werelds succesvolste eventingtrainer, Olympisch dressuur- en eventingruiter en oud-trainer van het Britse én het Duitse eventingteam, Chris Bartle reist af naar Ermelo om aan de slag te gaan met een aantal talentvolle eventingruiters. Chris Bartle heeft een Britse achtergrond, daarom zal een groot deel van deze dag de uitleg in het Engels zijn. Daarnaast wordt er ook uitleg gegeven door Nederlandse top-eventingruiters in het Nederlands.

  • Vrijdag 17 januari 19:30 – 22:30 uur*
  • Zaterdag 18 januari 10:00 – 16:00 uur*
  • Zondag 19 januari 10:00 – 16:00 uur*

*Deze tijden zijn nog onder voorbehoud

Het programma op zaterdag en zondag is inclusief een uitgebreide lunch en koffie/thee gedurende de hele dag.

Korting voor instructeurs met een actieve KNHS-Instructeurslicentie

Ben je instructeur met een actieve KNHS-Instructeurslicentie? Dan krijg je niet alleen 10% korting op de toegangsprijs, je kunt ook eerder inschrijven dan het grote publiek. Je maakt op deze manier meer kans op een toegangskaartje voor jouw favoriete dag. Let op: ook in de voorverkoop geldt vol = vol. Alle instructeurs met een actieve KNHS-Instructeurslicentie ontvangen persoonlijk een e-mail met daarin een unieke code waarmee je eenmalig kunt profiteren van de korting. Houd bij het inschrijven je unieke code bij de hand, want deze moet je invullen om je kaart met korting te bestellen. Aan deze code zijn jouw persoonsgegevens gekoppeld waarmee automatisch je theoriepunten worden geregistreerd. Heb je geen e-mail ontvangen? Stuur dan een e-mail naar opleidingen@knhs.nl om je kortingscode op te vragen, vermeld in deze mail ook je relatienummer.

Kijk voor alle actuele informatie over het programma op www.knhs.nl/trainersseminar.

Ticketpoint is het officiële verkooppunt voor tickets van de KNHS Trainersseminar.

Koop meteen je ticketsselecteer de juiste datum

Ticket Alert

Wij informeren je via e-mail zodra er nieuwe info bekend is. Schrijf je nu snel in en mis nooit meer een evenement!

Locatie
Nationaal Hippisch Centrum Ermelo
De Beek 125, 3852 PL Ermelo

Het evenement vindt plaats in de Amalia-hal

 

Veelgestelde vragen

Contact met ons opnemen

Webshop

Parkeerplek

Taxi

Hotels

Organisatie

Deel deze pagina
Klantenservice