fbpx

Welkom bij Ticketpoint

Ticketpoint, al 20 jaar het officiële verkooppunt van tickets voor concerten, (sport)evenementen, festivals en theatervoorstellingen.

Koos Alberts Awards

Het jaarlijkse hoogtepunt voor liefhebbers van het levenslied en het Nederlandstalige repertoire is eindelijk terug van weggeweest!

Na een aantal jaar afwezigheid is de spanning weer te voelen. Wie zal dit jaar de prestigieuze oeuvreprijs en de begeerde Koos Alberts Award in ontvangst mogen nemen? Op zondagmiddag 17 december worden de winnaars van deze gerenommeerde prijzen bekendgemaakt tijdens een spectaculaire awardshow. Bereid je voor op een onvergetelijke middag, boordevol optredens van de leukste Nederlandstalige artiesten!

De Koos Alberts Awards is een evenement dat openstaat voor iedereen, inclusief rolstoelgebruikers en mensen met andere beperkingen. We willen ervoor zorgen dat iedereen kan genieten van de optredens en daarom hebben we speciaal ruimte gemaakt direct voor het podium, waar je comfortabel en veilig van de show kunnen genieten.

De entree prijs voor online tickets bedraagt slechts € 12,50. Als je liever aan de kassa je tickets wilt kopen, dan is de prijs € 15,00. Om zeker te zijn van jouw plekje bij deze geweldige awardshow, raden wij je aan om je tickets van tevoren online te bestellen.

Mis deze unieke kans niet om de glorie van het Nederlandstalige repertoire te vieren en de getalenteerde artiesten in de schijnwerpers te zetten. Koop nu je tickets voor de Koos Alberts Awards en verzeker jezelf van een plek bij dit fantastische evenement.

Ticketpoint is het officiële verkooppunt van tickets voor de Koos Alberts Awards in de A9 Studio in Uitgeest.

Deel deze pagina

2023-12-17 14:00:00 2023-12-17 18:00:00 Europe/Amsterdam Koos Alberts Awards FG Live - Heerhugowaard

Koop meteen je ticketsselecteer de juiste datum

FG Live - Heerhugowaard

zondag 17-12-2023 | 14:00

€ 12,50 | Entree

Prijzen zijn inclusief servicekosten per ticket. Per order wordt € 1,25 administratiekosten gerekend, voor verzendwijzen per post wordt dit verhoogd met posttoeslagen.

2023-12-17 14:00:00 2023-12-17 18:00:00 Europe/Amsterdam Koos Alberts Awards FG Live - Heerhugowaard

Locatie
FG Live – Heerhugowaard
Strand van Luna 1, 1704 ZZ Heerhugowaard NL

Veelgestelde vragen

Contact met ons opnemen

Webshop

Hotels

Organisatie

FG Live

Wij informeren je via e-mail zodra er nieuwe info bekend is. Schrijf je nu snel in en mis nooit meer een evenement!

Klantenservice