fbpx

Welkom bij Ticketpoint

Ticketpoint, al 20 jaar het officiële verkooppunt van tickets voor concerten, (sport)evenementen, festivals en theatervoorstellingen.

Koos Alberts Awards

Nederlandstalige topartiesten brengen een muzikaal eerbetoon aan Koos Alberts op zondag 17 december tijdens de “Koos Alberts Awards” uitreikingen .

Het Nederlandstalige repertoire krijgt zijn glans weer terug met de grandioze terugkeer van de Koos Alberts Awards! Na een aantal jaar afwezigheid, als gevolg van de pandemie, voelen we de spanning stijgen: wie zal dit jaar de prestigieuze oeuvreprijs en de felbegeerde Koos Alberts Award in ontvangst mogen nemen? Op zondagmiddag 17 december worden de winnaars van deze gerenommeerde prijzen bekendgemaakt. Tijdens een spectaculaire awardshow, beladen met optredens van de meest geliefde Nederlandstalige artiesten!

Het evenement staat open voor iedereen, inclusief rolstoelgebruikers en mensen met een beperking. We hebben ervoor gezorgd dat iedereen kan genieten van de optredens door speciale ruimtes direct voor het podium te creëren, waar je comfortabel en veilig van de show kunt genieten.

De entreeprijs voor online tickets bedraagt slechts € 12,50. Indien je de voorkeur geeft aan aankoop aan de kassa, is de prijs € 15,00. Om zeker te zijn van jouw plekje bij deze buitengewone award show, raden wij je aan om je tickets van tevoren online te bestellen via ticketpoint.nl

Over de Koos Alberts Awards:

De Koos Alberts Awards, die live zal worden uitgezonden door RADIONL, worden uitgereikt aan succesvolle artiesten en producenten. Door familie, vrienden en mensen die nauw betrokken waren bij de glansrijke carrière van Koos. Tijdens de award show zullen er optredens zijn van bekende artiesten die Koos en zijn vrouw Joke een warm hart toedragen. Deze artiesten zullen tussen de uitreikingen door een feestelijke muzikale ode brengen aan deze legendarische artiest, die een onuitwisbare stempel heeft gedrukt op het Nederlandstalige muzieklandschap.

Breng Koos terug naar de Jordaan:

Deze editie staat volledig in het teken van Koos, en we lanceren de landelijke actie ‘Breng Koos terug naar de Jordaan’. Op 17 december wordt het startschot gegeven voor een wervingscampagne om een handgemaakt bronzen beeld van Koos te realiseren. Dit beeld zal met liefde aan de gemeente Amsterdam worden geschonken, om een perfecte plek te vinden in de Jordaan, waar Koos geboren is.

Mis dit unieke feest van Nederlandstalige muziek niet! We gaan de sterren van het Nederlandstalige repertoire in het zonnetje zetten. Koop nu je tickets voor de Koos Alberts Awards en zorg dat je erbij bent. Het wordt een geweldig evenement!

Ticketpoint is het officiële verkooppunt van tickets voor de Koos Alberts Awards in de FG Live in Heerhugowaard.

Deel deze pagina

2024-07-21 02:47:55 2024-07-21 02:47:55 Europe/Amsterdam Koos Alberts Awards

Koop meteen je ticketsselecteer de juiste datum

Ticket Alert

Wij informeren je via e-mail zodra er nieuwe info bekend is. Schrijf je nu snel in en mis nooit meer een evenement!

Locatie
FG Live – Heerhugowaard
Strand van Luna 1, 1704 ZZ Heerhugowaard NL

Veelgestelde vragen

Contact met ons opnemen

Webshop

Hotels

Organisatie

FG Live

Wij informeren je via e-mail zodra er nieuwe info bekend is. Schrijf je nu snel in en mis nooit meer een evenement!

Klantenservice