fbpx

Welkom bij Ticketpoint

Ticketpoint, al 20 jaar het officiële verkooppunt van tickets voor concerten, (sport)evenementen, festivals en theatervoorstellingen.

LIVE! @DE KUIP

Beleef de intieme zomerconcerten LIVE! @DE KUIP.

Vanaf het meest unieke terras in Nederland treden o.a. Alain Clark, Dennis van Aarssen, John West, John Williams’ R&B Old Skool Hits, OG3NE, Rolf Sanchez en Samantha Steenwijk voor je op!

Loop via de spelerstunnel naar het overdekte terras met spectaculair uitzicht op de heilige grasmat van De Kuip en geniet van een ‘Bites + Concert’ of ‘Diner + Concert’ arrangement!
Een zomerse bui? Geen probleem – het terras is overdekt waardoor een droge plek is verzekerd!
Gratis parkeren voor de deur van het stadion. Arrangementen zijn excl. drankjes.

Samenstelling arrangementen
Tickets zijn inclusief een catering arrangement, exclusief drankjes. We bieden reguliere en vegetarische opties. Bij reservering kun je aangeven of je een regulier of vegetarisch menu wilt. Bekijk hier het menu!
Voor een aantal voorstellingen zijn ook ‘Tickets Only’ verkrijgbaar voor € 30,00. Deze tickets zijn beperkt beschikbaar en gelden alleen voor de hoge tafels. De kosten voor ‘Tickets Only’ zijn inclusief servicekosten en gratis parkeren, maar exclusief catering.

Reserveer snel je ticket!

Live optreden: 45 minuten. Totale Experience: 120 minuten.

Meer weten? Klik hier voor meer informatie en veel gestelde vragen.

COVID-proof! De richtlijnen van het RIVM zijn het uitgangspunt, we dienen dus rekening te houden met hygiëne, veilige looproutes en voldoende afstand. Om aan de regels van de Rijksoverheid te voldoen wordt er aan de deur een gezondheidscheck uitgevoerd. Op grond hiervan is het mogelijk dat de toegang wordt geweigerd. Bezoek LIVE! @De Kuip niet bij klachten als verkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn, benauwdheid, hoest en/of bij verhoging. Dit geldt ook wanneer iemand uit jouw huishouden deze klachten heeft.

Ticketpoint is het officiële verkooppunt voor tickets van LIVE! @DE KUIP.

Deel deze pagina

Koop meteen je ticketsselecteer de juiste datum

Ticket Alert

Wij informeren je via e-mail zodra er nieuwe info bekend is. Schrijf je nu snel in en mis nooit meer een evenement!

Locatie:
Stadion Feijenoord
Van Zandvlietplein 1
3077 AA Rotterdam

Parkeren:
Gratis parkeren voor de deur van het stadion. Je entreeticket is ook geldig als parkeerticket.

Samenstelling arrangementen
Tickets zijn inclusief een catering arrangement en exclusief drankjes. We bieden reguliere en vegetarische opties. Bij reservering kun je aangeven of je een regulier of vegetarisch menu wilt. Bekijk hier het menu!

Voor een aantal voorstellingen zijn ook ‘Tickets Only’ verkrijgbaar voor € 30,00. Deze tickets zijn beperkt beschikbaar. De kosten voor ‘Tickets Only’ zijn inclusief servicekosten en gratis parkeren, maar exclusief catering.

Groepsreserveringen
Online zijn tot maximaal 8 tickets te bestellen. Wil je met een groter gezelschap het evenement bezoeken? Vul dan ons groepsformulier in, of bel met 0900 – 9000 8000 (€ 0,60 per minuut, maandag t/m vrijdag tussen 09.00 – 17.30).

Veelgestelde vragen

Contact met ons opnemen

Webshop

Hotels

Groepsreservering

Menu

Wij informeren je via e-mail zodra er nieuwe info bekend is. Schrijf je nu snel in en mis nooit meer een evenement!

Klantenservice