fbpx

Welkom bij Ticketpoint

Ticketpoint is het officiële verkooppunt van tickets voor concerten, (sport)evenementen, festivals en theatervoorstellingen.

Livestream Charly Lownoise en Mental Theo

Charly Lownoise & Mental Theo brengen een maarliefst 3 uur durende livestream rechtstreeks vanuit 013 Tilburg. Hun uitverkochte afscheidsconcert ‘Final Show’ in de Amsterdamse Ziggo Dome op zaterdag 18 april jongstleden werd noodgedwongen uitgesteld als gevolg van het coronavirus. Om de fans te bedanken voor hun geduld, willen Theo & Charly de periode tot aan de uitgestelde Ziggo Dome-show onderbreken met een nieuw en bijzonder evenement: ‘Charly Lownoise & Mental Theo Experience’. De show vind plaats op vrijdag 10 juli aanstaande van 21.00 uur tot 00.00 uur vanuit Poppodium 013 in Tilburg.

Het fenomeen Charly Lownoise & Mental Theo

Charly Lownoise & Mental Theo mogen gerust als nationaal muzikaal erfgoed worden bestempeld. Eigenhandig hebben zij muziekgeschiedenis geschreven. Het internationale succes van deze hitmakers –ze scoorden gouden platen en hadden miljoenen fans over de hele wereld– is een kwart eeuw na dato nog steeds immens. In februari 2019, precies 25 jaar nadat ‘Wonderful Days’ verscheen, vierden Charly Lownoise & Mental Theo hun jubileum met twee uitverkochte shows in de Amsterdamse Ziggo Dome. Een trip terug naar de nineties, waarin de vetste happy hardcore tracks voorbij kwamen. Dit alles met een groots decor en met onder anderen T-Spoon, Alice DJ, Nakatomi, Darkraver en DJ Jean.

Ramon Roelofs en Theo Nabuurs ontmoeten elkaar begin jaren ’90 op Mallorca, waar Theo op dat moment DJ is. Hij ziet Roelofs draaien en dat blijkt voldoende grondslag voor een bromance voor het leven. Al snel wordt het DJ-duo Charly Lownoise & Mental Theo gezien als grondlegger van het vernieuwende genre Happy Hardcore (een combinatie van opzwepende Rave en breakbeats uit Australië, Duitsland en de UK). In 1994 scoort het tweetal zijn eerste hit ‘Live at Londen’. De grote doorbraak volgt met de megakraker ‘Wonderful Days’, hét absolute anthem van de jaren negentig. Het succes is direct gigantisch. Ze vliegen de wereld rond en alleen al in 1995 treden ze maar liefst 320 keer op.

Gouden tijden

Er is geen houden meer aan. Hitsingles als ‘Together in Wonderland’, ‘Stars’, ‘Your Smile’, ‘Fantasy World’, ‘Hardcore Feelings’, ‘Streetkids’ en ‘Party’ volgen elkaar in een moordend tempo op en domineren de hitlijsten. Wereldwijd verkoopt het iconische nineties DJ-duo meer dan drie miljoen albums. Na een paar immens drukke jaren nemen Charly Lownoise & Mental Theo even wat afstand van elkaar. Theo Nabuurs heeft een aantal jaar zijn eigen televisieshows op TMF, zoals ‘Mental Theo On The Road’ en de ‘Mental Popquizz’. Ramon Roelofs neemt ondertussen tijd voor zichzelf. Hij bekeert zich tot Zen-docent en begint zijn eigen yogastudio in Den Haag. Daarnaast verschijnt hij ook nog frequent achter draaitafels. Vorige maand bracht Ramon zijn tweede boek ‘Zenles in een Wereld Vol Lawaai’ uit.

Ticketpoint is het officiële verkooppunt voor tickets van Charly Lownoise & Mental Theo

Deel deze pagina

2022-08-15 05:04:55 2022-08-15 05:04:55 Europe/Amsterdam Livestream Charly Lownoise en Mental Theo

Koop meteen je ticketsselecteer de juiste datum

Ticket Alert

Wij informeren je via e-mail zodra er nieuwe info bekend is. Schrijf je nu snel in en mis nooit meer een evenement!

Woon het concert op de volgende wijze bij:
1. Ga naar https://ticketpoint.nl/livestream10juli/ en klik op de button
2. Vul je 12 cijferige toegangscode die je vindt onder de QR-code op het ticket in.
3. Klik vervolgens op “sign in” en je wordt doorgeleid naar de livestream.
4. Bekijk het concert via de livestream op 1 apparaat.

Veelgestelde vragen

Contact met ons opnemen

Webshop

Hotels

Livestream

Klantenservice