Welkom bij Ticketpoint

Ticketpoint is het officiële verkooppunt van tickets voor concerten, (sport)evenementen, festivals en theatervoorstellingen.

Mega MotorTreffen

Mega MotorTreffen: 18 & 19 mei in Vijfhuizen

Hét motorfestival van Nederland!

Het Mega MotorTreffen is een puur en ouderwets motorfeest! Als je de Expo Haarlemmermeer met je motor binnenrijdt, overvalt je een gevoel alsof je over Mainstreet in Daytona rijdt. Je parkeert je motor midden op het festival en daarom noemen we het ook wel ‘Daytona in de Polder’.

Proefrijden, foodfestival en live entertainment

In de Demo Pitstraat kan je proefrijden op meer dan 200 nieuwe modellen van vrijwel alle motormerken. Zo kan je deelnemen aan een uitgebreide demorit in de regio op een motor naar keuze. Twijfel je nog tussen verschillende merken of modellen, probeer dan zeker meerdere motoren.

Naast het proefrijden kan je genieten van live optredens, een plein vol foodstands en zullen we op grote schermen live motorsport kijken. Genoeg te doen, want ook bij de shows in de activiteitenhal kijk je je ogen uit.

Uitgelichte motoren

Bij de Classic & Retro Gallery vergaap je jezelf aan een selectie geweldige retro’s en klassiekers. Een unieke collectie motoren wat je terugbrengt naar historische herinneringen.

Ook de custombike liefhebbers kunnen hun ogen uitkijken, want een intensieve samenwerking met Bigtwin Magazine zorgt voor een uiteenlopend arsenaal aan custom motorfietsen bij de Bigtwin Bike Show. Als klap op de vuurpijl vind je duizenden motoren op de gratis indoor-parking en het buitenterrein. De bezoekers laten maar al te graag hun paradepaardje zien. Wat is er mooier dan gewoon elkaars motor te bewonderen.

Reisinspiratie

Op de Travel & Adventure Campsite kom je alles tegen wat met motorreizen te maken heeft. Van luxe motorreizen waarbij je motor voor je wordt vervoerd, tot aan kampeervakanties met lichtgewicht kampeeruitrusting. Kom proefliggen in één van de tenten in het tentenkamp, of laat je inspireren door Promotor Reizen of één van de andere reisaanbieders. Van een trail in Cambodja tot de Route 66 in de Verenigde Staten en van Europese kronkelwegen tot aan intercontinentale motoravonturen. Er is altijd een reis die bij je past!

Shop till you drop

Op het Mega MotorTreffen is veel te beleven, maar ook de ouderwetse motormarkt zal niet ontbreken. Hier vind je een heleboel standhouders met een gevarieerd aanbod. In de 500m2 kledingshop van Motorkledingstore kan je officiële motorkleding vinden. Met speciale belevingsstands geven de diverse kledingmerken uitgebreide informatie over pasvormen en aankooptips.

We hebben nog veel meer in petto, dus kom op 18 en 19 mei naar het Mega MotorTreffen en laat je verrassen. Dit wordt hét motorfeestje van het jaar!

Ticketpoint is het officiële verkooppunt van tickets voor Mega MotorTreffen in Expo Haarlemmermeer

Koop meteen je ticketsselecteer de juiste datum

Ticket Alert

Wij informeren je via e-mail zodra er nieuwe info bekend is. Schrijf je nu snel in en mis nooit meer een evenement!

Locatie
Expo Haarlemmermeer
Stelling 1, 2141 SB Vijfhuizen

Organisatie
PiTE Media

Huisregels
– Het dragen van (club) colors is niet toegestaan
– Er wordt tijdens het evenement geen alcohol geschonken
– Expo Haarlemmermeer is een rookvrije omgeving
– We are not entertaining kids

Veelgestelde vragen
Parkeerplek
Taxi
Hotels
Deel deze pagina
Klantenservice