fbpx

Welkom bij Ticketpoint

Ticketpoint is het officiële verkooppunt van tickets voor concerten, (sport)evenementen, festivals en theatervoorstellingen.

Miss Nederland Verkiezing

DÉ GROTE FINALE VAN MISS NEDERLAND 2021

Op zondag 29 augustus 2021 wordt dé verkiezing voor de leukste baan van Nederland gehouden tijdens de spetterende finaleshow van Miss Nederland 2021 in Studio 21 te Hilversum. Dat wil je toch niet missen?

Wat kun je verwachten?
In navolging van de voorgaande Missen Yasmin, Jessie Jazz, Zoey Ivory, Nicky, Rahima, Sharon en de huidige Miss Nederland Denise Speelman wordt op 29 augustus de nieuwe Miss Nederland gekroond. Het belooft ook dit jaar weer een fantastische avond te worden met veel show en spektakel! Tijdens de finale stellen de 9 finalisten zich voor aan het grote publiek, vinden er verschillende catwalk rondes plaats en laten een aantal finalisten ook hun talenten zien. De presentatie is in handen van Bart Ettekoven, bekend van o.a. Shownieuws, en Zoey Ivory die zelf in 2016 de titel en kroon van Miss Nederland in ontvangst mocht nemen.

Naast de vaste onderdelen van deze Missverkiezing zorgen diverse artiesten zoals Patricia van Haastrecht, Valerie Curlingford en Dwight Dissels voor nog meer entertainment. Echt een avondje uit! Aan het einde van de avond kiest de jury, bestaande uit: William Rutten, Monique Collignon, Monique Westenberg, Marvy Rieder, Kristina Bozilovic, Marc Forno en National Director Monica van Ee, welke finalist het komende jaar de titel Miss Nederland 2021 mag dragen. Zij zal ons land internationaal vertegenwoordigen tijdens de Miss Universe verkiezing.

Volg de finalisten
Via Facebook en Instagram kun je de finalisten volgen in aanloop naar de finale toe. Check ook de diverse video’s en de uitzendingen bij Videoland ‘Op jacht naar de Kroon’ en bekijk de prachtige openingsronde en galaronde van vorig jaar. Op deze manier heb je alvast een goede sfeerimpressie wat je kunt verwachten tijdens de finale op 29 augustus aanstaande. Mis(s) het niet!

Vanaf 4 september is het hele traject van Miss Nederland 2021 te volgen bij SBS6 in het TV programma; ‘Van Casting tot Kroning’.

Praktische info
De finaleshow start op om 19.30 uur, vanaf 19:00 uur ben je van harte welkom in Studio 21 te Hilversum. Voor de finaleshow is een geldig coronatoegangsbewijs nodig.

Deel deze pagina

2021-08-29 19:30:00 2021-08-29 22:15:00 Europe/Amsterdam Miss Nederland Verkiezing Studio 21 - Hilversum

Koop meteen je ticketsselecteer de juiste datum

Ticket Alert

Wij informeren je via e-mail zodra er nieuwe info bekend is. Schrijf je nu snel in en mis nooit meer een evenement!

Locatie:
Studio 21
Joop van den Endeplein 7
1217WJ Hilversum NL

Dresscode:
Glamour

Veelgestelde vragen

Contact met ons opnemen

Webshop

Hotels

Miss Nederland Verkiezing

Klantenservice