Welkom bij Ticketpoint

Ticketpoint is het officiële verkooppunt van tickets voor concerten, (sport)evenementen, festivals en theatervoorstellingen.

Miss Nederland Verkiezing

FINALE MISS NEDERLAND 2017

Op maandag 9 oktober 2017 wordt het Mooiste Meisje van Nederland gekozen tijdens de spetterende finaleshow van Miss Nederland 2017 in Studio 21 te Hilversum. Dat wil je toch niet missen?

Wat kun je verwachten?


In navolging van o.a. Yasmin Verheijen, Jessie Jazz Vuijk en Zoey Ivory van der Koelen wordt op 9 oktober de nieuwe Miss Nederland gekroond. Het belooft ook dit jaar weer een fantastische avond te worden met veel show en spektakel! Tijdens de finale stellen de 12 finalisten zich voor aan het grote publiek, vinden er verschillende catwalk rondes plaats en laten de finalisten ook hun talenten zien. Naast de vaste onderdelen van deze Missverkiezing zorgen diverse artiesten voor nog meer entertainment. Echt een avondje uit! Aan het einde van de avond kiest een deskundige jury welke finalist hét mooiste meisje van Nederland is en het komende jaar de titel Miss Nederland 2017 mag dragen. Zij zal ons land internationaal vertegenwoordigen tijdens de Miss Universe verkiezing.

Volg de finalisten


Via Facebook en Instagram kun je de finalisten volgen in aanloop naar de finale toe. Check ook de compilatievideo van de finale in 2016, waarbij Zoey Ivory gekroond is tot Miss Nederland. Op deze manier heb je alvast een goede sfeerimpressie wat je kunt verwachten tijdens de finale op 9 oktober aanstaande. Mis(s) het niet!

Praktische info


De finaleshow start op om 20.00 uur, maar vanaf 18:30 uur ben je van harte welkom in Studio 21 te Hilversum. De dresscode voor deze feestelijke avond is glamour.

Soorten tickets


– Tribuneplaats; een stoel op het bordes geeft goed zicht op zowel podium als catwalk. Kosten: €25,00* excl. reserveringskosten a €2,50.
– Tafelplaats; een stoel aan een reguliere tafel biedt uitstekend zicht op het podium en de catwalk. Tijdens de show is het mogelijk om aan een tafel een versnapering te bestellen. Kosten: €100,-.* UITVERKOCHT
– VIP tafelplaats; een stoel aan deze eerste rangtafels bieden het beste zicht op het podium en de catwalk. Gedurende de finaleshow word je voorzien van champagne en luxe hapjes, maar ook wijn, bier en/of frisdrank behoort tot de mogelijkheden. Na afloop van de show heb je toegang tot de afterparty en kun je met de vers gekozen Miss Nederland 2017 op de foto gaan. Kosten: €250,-.* UITVERKOCHT

* De Tafelplaatsen zijn helaas helemaal uitverkocht, echter zijn er op de tribune nog wel enkele laatste kaarten beschikbaar.

* Tribuneplaatsen kun je niet op plek reserveren. Een tafel biedt 10 zitplaatsen. Indien je minder dan 10 (VIP) tafelplaatsen aanschaft, zal de tafel tot 10 personen worden aangevuld met andere gasten.


Koop meteen je ticketsselecteer de juiste datum

Ticket Alert

Informeer mij als er tickets beschikbaar zijn.

Er zijn 3 verschillende kaarten te koop:
– Tribuneplaats; een stoel op het bordes geeft goed zicht op zowel podium als catwalk. Kosten: €25,00* excl. reserveringskosten a €2,50.
– Tafelplaats; een stoel aan een reguliere tafel biedt uitstekend zicht op het podium en de catwalk. Tijdens de show is het mogelijk om aan een tafel een versnapering te bestellen. Kosten: €100,-.* UITVERKOCHT
– VIP tafelplaats (uitverkocht); een stoel aan deze eerste rangtafels bieden het beste zicht op het podium en de catwalk. Gedurende de finaleshow word je voorzien van champagne en luxe hapjes, maar ook wijn, bier en/of frisdrank behoort tot de mogelijkheden. Na afloop van de show heb je toegang tot de afterparty en kun je met de vers gekozen Miss Nederland 2017 op de foto gaan. Kosten: €250,-.* UITVERKOCHT

De Tafel en VIP-tafelplaatsen zijn helaas helemaal uitverkocht, echter zijn er op de tribune nog enkele laatste kaarten beschikbaar.

Dresscode:
Feestelijk

Hotels
Webshop
Veelgestelde vragen
Miss Nederland Verkiezing
Deel deze pagina
Klantenservice