fbpx

Welkom bij Ticketpoint

Ticketpoint is het officiële verkooppunt van tickets voor concerten, (sport)evenementen, festivals en theatervoorstellingen.

Lockdown Live with OG3NE ‘The Disco Edition’

DRIE NIEUWE STREAMING CONCERTEN

LOCKDOWN LIVE WITH OG3NE ’THE DISCO EDITION’

DONDERDAG 11, 18 & 25 MAART 2021

Juist in deze tijd verlangen we allemaal naar een avond ongedwongen feesten! Helaas is dat fysiek voorlopig niet mogelijk. Tijd voor weer iets leuks dus! Na het ongekende succes van de Home Isolation Video’s & Concerten en drie zeer geslaagde streaming kerstconcerten vanuit de Winter Efteling is het weer tijd voor een feestje! Op DONDERDAG 11, 18 & 25 MAART van 20.00 uur tot 21.00 uur geeft OG3NE drie verschillende STREAMING ‘LOCKDOWN LIVE’ CONCERTEN met als thema ‘THE DISCO EDITION’.

Samen met OG3NE terug naar de zorgeloze tijd van de disco. De tijd van ‘Saturday Night Fever’, verlichte dansvloeren, spiegelbollen, plateauzolen en energieke, steengoede dansmuziek. We nemen u mee naar ‘The Best Disco In Town’! Ga mee terug naar de fantastische Jaren ’70 en ‘80!

Door een live stream ticket aan te schaffen haalt u OG3NE gewoon in huis voor het ultieme thuisfeest! Vanuit uw eigen woonkamer gaat u drie avonden dansen, meezingen en genieten van de allergrootste discohits vertolkt door de magische stemmen van OG3NE.

Donderdag 11, 18 en 25 maart van 20.00 uur tot 21.00 uur drie totaal verschillende STREAMING LOCKDOWN LIVE WITH OG3NE CONCERTS met de allergrootste discoknallers. De ticketverkoop begint MAANDAG 1 MAART om 09.00 uur.

De prijs voor één streamingcode is € 8,95 per concert. Een passe partout om alle drie de concerten te kunnen zien kost € 22,00.

Ticketpoint is het officiele verkooppunt van Lockdown Live with OG3NE ‘The Disco Edition’

Koop meteen je ticketsselecteer de juiste datum

Ticket Alert

Wij informeren je via e-mail zodra er nieuwe info bekend is. Schrijf je nu snel in en mis nooit meer een evenement!

Op de pagina OG3NE Livestream vind je alle benodigde informatie over het bijwonen van de streamconcerten Lockdown Live with OG3NE ‘The Disco Edition’. Deze informatie wordt dagelijks bijgewerkt met de nieuwste informatie, dus hou dit goed in de gaten.

Heb je vragen die ticketgerelateerd zijn, neem dan contact op met Ticketpoint door ons contactformulier in te vullen. Heb je vragen die te maken hebben met de video, het gebruik van je apparaten of vragen over de verbinding, kijk dan op de FAQ pagina van At Your Screen.

Voor een overzicht van de meest gestelde vragen kan je alvast kijken op onze FAQ-pagina.

Veelgestelde vragen
Contact met ons opnemen
Webshop
Taxi
Hotels
OG3NE
Deel deze pagina
Klantenservice