fbpx

Welkom bij Ticketpoint

Ticketpoint, al 20 jaar het officiële verkooppunt van tickets voor concerten, (sport)evenementen, festivals en theatervoorstellingen.

Summer Vibes Live with OG3NE

WEGENS SUCCES NIEUWE STREAMING CONCERTEN

OG3NE 

’SUMMER VIBES LIVE’  

ZATERDAG 24 APRIL, 1 & 8 MEI 2021

Klaar voor het ultieme zomergevoel? We kruipen langzaam naar de zomer. Hopen op betere tijden met ongedwongen vertier. Droomt u inmiddels ook van warme zilte stranden, wuivende palmbomen en een verfrissende duik in de zee?  In drie ‘SUMMER VIBES LIVE’ streamingconcerten nemen wij u nog een keer mee, ditmaal naar de zwoele zomeravonden met de allergrootste summer & vakantiehits! ️

Na het ongekende succes van de Home Isolation Video’s & Concerten, drie zeer geslaagde online kerstconcerten vanuit de Winter Efteling en de drie STREAMING ‘LOCKDOWN LIVE’ CONCERTEN met als thema ‘THE DISCO EDITION’ hebben we besloten nog drie keer een ongedwongen online feest te gaan geven.

Op ZATERDAG 24 APRIL, 1 & 8 MEI 2021 van 20.00 uur tot 21.00 uur geeft OG3NE drie verschillende ‘SUMMER VIBES LIVE’ streamingconcerten. Waan je op het warme strand, dansend met je voeten in het zand! Door een livestream ticket aan te schaffen haalt u OG3NE gewoon in huis voor het ultieme thuis strandfeest.

Voor de allerlaatste keer drie totaal nieuwe verschillende OG3NE ‘SUMMER VIBES LIVE’ STREAMING CONCERTS met de allergrootste zomerknallers. De verkoop begint MORGEN om 09.00 uur! 

De prijs voor een streamcode is €8,95 per concert. Een passe-partout om alle drie de concerten te kunnen zien kost €22,00.

Ticketpoint is het officiele verkooppunt van Lockdown Live with OG3NE ‘The Disco Edition’

Deel deze pagina

Koop meteen je ticketsselecteer de juiste datum

Ticket Alert

Wij informeren je via e-mail zodra er nieuwe info bekend is. Schrijf je nu snel in en mis nooit meer een evenement!

Op de pagina OG3NE Livestream vind je alle benodigde informatie over het bijwonen van de streamconcerten Summer Vibes Live with OG3NE. Deze informatie wordt dagelijks bijgewerkt met de nieuwste informatie, dus hou dit goed in de gaten.

Heb je vragen die ticketgerelateerd zijn, neem dan contact op met Ticketpoint. Heb je vragen die te maken hebben met de video, het gebruik van je apparaten of vragen over de verbinding, kijk dan op de FAQ pagina van At Your Screen.

Voor een overzicht van de meest gestelde vragen kan je alvast kijken op onze FAQ-pagina.

Veelgestelde vragen

Contact met ons opnemen

Webshop

Hotels

OG3NE

OG3NE

Wij informeren je via e-mail zodra er nieuwe info bekend is. Schrijf je nu snel in en mis nooit meer een evenement!

Klantenservice