Welkom bij Ticketpoint

Ticketpoint is het officiële verkooppunt van tickets voor concerten, (sport)evenementen, festivals en theatervoorstellingen.

OG3NE A Magical Christmas On Demand Showregistratie

OG3NE VERRASSING!

REGISTRATIE STREAMING KERSTSHOWS IN WINTER EFTELING

TIJDELIJK ONLINE TE BEKIJKEN

Wat was het een succes! De livestream van de kerstconcerten van OG3NE ‘A MAGICAL CHRISTMAS’ STREAMING CONCERTS  op vr. 18, za. 19 en zo. 20 december vanuit de Winter Efteling. Massaal werd er door u live gekeken naar èèn of meerdere shows. OG3NE: “Wij worden werkelijk bedolven onder de vraag of we alle showregistraties online beschikbaar kunnen maken zodat mensen ook de mogelijkheid hebben meerdere shows te zien of nog een keer te genieten.”

“Met alle macht heeft ons team gewerkt om dit zo snel mogelijk te realiseren.” Van 24 december tot 1 januari is het mogelijk een unieke code te kopen waarmee u 24 uur de gelegenheid heeft het concert te bekijken vanaf het eerste moment van inloggen. Aangezien het niet live is maar on demand, en er geen mogelijkheid is tot deelnemen aan de live chat, gelden gereduceerde tarieven.

Ticketpoint is het officiele verkooppunt van OG3NE ‘A Magical Christmas On Demand Concerts’

Koop meteen je ticketsselecteer de juiste datum

Ticket Alert

Wij informeren je via e-mail zodra er nieuwe info bekend is. Schrijf je nu snel in en mis nooit meer een evenement!

Op de pagina OG3NE On Demand Showregistratie vind je alle benodigde informatie over het bijwonen van de OG3NE On Demand Showregistratie. Deze informatie wordt dagelijks bijgewerkt met de nieuwste informatie, dus hou dit goed in de gaten.

Heb je vragen die ticketgerelateerd zijn, neem dan contact op met Ticketpoint door ons contactformulier in te vullen. Heb je vragen die te maken hebben met de video, het gebruik van je apparaten of vragen over de verbinding, kijk dan op de FAQ pagina van At Your Screen.

Voor een overzicht van de meest gestelde vragen kan je alvast kijken op onze FAQ-pagina.

Veelgestelde vragen
Contact met ons opnemen
Webshop
Taxi
Hotels
OG3NE
Deel deze pagina
Klantenservice