fbpx

Welkom bij Ticketpoint

Ticketpoint is het officiële verkooppunt van tickets voor concerten, (sport)evenementen, festivals en theatervoorstellingen.

OG3NE

OG3NE: GEEN KERSTSHOWS MAAR VALENTIJNSCONCERTEN

Vanwege de nieuwe landelijke coronamaatregelen worden alle voorstellingen in het M-Theater Maastricht verplaatst naar februari t/m april 2021. Dit betekent dat ook de kerstshows van OG3NE binnen de huidige regelgeving in december geen doorgang kunnen vinden.

“Een grote teleurstelling, we hadden hier zo ongelooflijk veel zin in. Na overleg met diverse partijen hebben we besloten om op ZATERDAG 13 en ZONDAG 14 FEBRUARI 2021 naar Maastricht te komen met exclusieve VALENTIJNSCONCERTEN. Natuurlijk hopen we u daar te mogen verwelkomen.“

Met 2 concerten hebben we helaas veel minder tickets beschikbaar dan nu verkocht voor de 4 kerstshows. Verzeker u nu met voorrang van tickets voor een uniek en exclusief OG3NE  ‘VALENTIJNSCONCERT’.

OG3NE Valentines Diner

Voorafgaand aan het concert kunt u genieten van een heerlijk 3-gangen diner. Om 17.45 uur wordt u feestelijk ontvangen in het sfeervolle M-Restaurant van MECC Maastricht met een sprankelend glas prosecco. Daarna wordt u uitgenodigd voor een drie-gangen-diner met bijpassende wijnen. Bij het diner zijn het aperitief, tafelwaters, bijpassende witte en rode wijn inbegrepen. Op verzoek worden frisdrank en bier geserveerd.

  • 17 :45 uur: Aankomst gasten en ontvangst met prosecco
  • 18:00 uur: Aanvang 3-gangen diner
  • 19:30 uur: Serveren koffie
  • 19:45 uur: Gasten begeven zich naar concertzaal
  • 20:00 uur: Aanvang concert

Het 3-gangen diner bestaat uit:

  • Coquille met verse zalm tartaar, zoet zure groentjes, avocado crème, krokante kappertjes en een frisse salade
  • Parelhoenfilet met een taartje van rode paprika, mousseline van bloemkool met hazelnoot, romenesco en een Limburgse mosterdsaus
  • Huisgemaakte tiramisu met meringue en chocoladenoisette

De prijs van dit diner bedraagt € 68,50 per persoon

Let op: een concert ticket dient los bijbesteld te worden!

 

 

 

 

HOTEL OVERNACHTING

Verleng uw verblijf in Maastricht met een uniek hotel arrangement.

Boek een verblijf in een van de sfeervolle LBG-hotels in Maastricht. U wordt ontvangen met een welkomstdrankje. Vervolgens is uw vervoer naar en van de concertlocatie geregeld. U overnacht in een prachtige kamer en in de ochtend staat er een uitgebreid ontbijt gereed. Tijdens uw verblijf wordt u verrast met een leuke attentie en bij vertrek ontvangt u een Limburgse lekkernij om mee naar huis te nemen.

Inchecken in het hotel is mogelijk vanaf 15.00 uur, uitchecken dient te gebeuren voor 11.00 uur. Voor en na het verblijf is gebruik te maken van de bagageruimte.

Let op: een concert ticket dient los bijbesteld te worden!

OG3NE boek hier uw kamer

 

Koop meteen je ticketsselecteer de juiste datum

Ticket Alert

Wij informeren je via e-mail zodra er nieuwe info bekend is. Schrijf je nu snel in en mis nooit meer een evenement!

Locatie
M-Theater Maastricht
Forum 100
6229 GV Maastricht NL

Let op: In verband met de geldende maatregelen is het enkel toegestaan om per huishouden een boeking te maken. Bezoekt u het evenement met meerdere huishouden, maak dan per huishouden een nieuwe boeking.

Veelgestelde vragen

Contact met ons opnemen

Webshop

Taxi

OG3NE Valentines Diner

OG3NE Hotel Overnachting

OG3NE

Rolstoelplaats

Deel deze pagina
Klantenservice