fbpx

Welkom bij Ticketpoint

Ticketpoint, al 20 jaar het officiële verkooppunt van tickets voor concerten, (sport)evenementen, festivals en theatervoorstellingen.

Olympisch Kwalificatie Toernooi IJshockey

Dit jaar vindt het Olympisch kwalificatietoernooi ijshockey plaats op 15 tot en met 17 december 2023 in IJssportcentrum Tilburg! Nederland, Spanje, Mexico en nog een te bepalen land zullen in deze ronde tegen elkaar strijden, om vervolgens dichterbij die ticket te komen voor de Olympische spelen in 2026. Dit sportevenement is de ultieme kans om onze nationale trots te tonen en om aan onze Nederlandse helden te laten zien dat we achter hen staan. Een leuk weekenduitje voor de hele familie met vele spannende ijshockeywedstrijden.

Het is het zeker waard om het Nederlands mannen ijshockey team aan te komen moedigen in Tilburg. In 2022 weten zij op het Ice Hockey World Championship Division IIA in Kroatië de tweede plek te bemachtigen. Afgelopen jaar speelden zij sinds 2019 weer in Divisie IB en hebben zij op het WK in Estland prima gepresteerd. Ze eindigde op de 5e plaats en behouden daardoor hun plekje in Division IB. Het Nederlands ijshockey team beschikt over de beste getalenteerde spelers van Nederland en samen met coach Doug Mason gaan ze strijden om de volgende 2 voorrondes door te komen. Met als doel het behalen van de Olympische Spelen in Italië.

Als je je eenmaal in het stadion bevindt zal de sfeer, de fanatieke spelers en het snelle spel ervoor zorgen dat je op het puntje van je stoel zit. Niets motiveert spelers meer dan juichende supporters op de tribune. Kom oranje op 15, 16 en/of 17 december steunen en help ze naar de overwinning!

Koop nu een dagkaart waarmee je beide wedstrijden op die dag kunt bezoeken, of een passe-partout waarbij je alle 3 de dagen toegang krijgt tot alle wedstrijden.

Wedstrijdprogramma

Vrijdag 15 december 2023
16:30      Spanje – Thailand                      
20:00     Nederland – Georgië

Zaterdag 16 december 2023
16:30      Thailand – Nederland
20:00     Spanje – Georgië

Zondag 17 december 2023
16:30      Nederland – Spanje
20:00     Georgië – Thailand

Ticketpoint is het officiële verkooppunt voor tickets van het OKT georganiseerd door IJshockey Nederland.

Deel deze pagina

Koop meteen je ticketsselecteer de juiste datum

Ticket Alert

Wij informeren je via e-mail zodra er nieuwe info bekend is. Schrijf je nu snel in en mis nooit meer een evenement!

Locatie
IJssportcentrum Tilburg
Stappegoorweg 3
5022 DA Tilburg NL

Het kindertarief is geldig voor jeugd t/m 12 jaar.

Veelgestelde vragen

Contact met ons opnemen

Webshop

Hotels

IJshockey Nederland

Wij informeren je via e-mail zodra er nieuwe info bekend is. Schrijf je nu snel in en mis nooit meer een evenement!

Klantenservice