fbpx

Welkom bij Ticketpoint

Ticketpoint, al 20 jaar het officiële verkooppunt van tickets voor concerten, (sport)evenementen, festivals en theatervoorstellingen.

Paard&Koets

’s Werelds grootste mensportfeest

Paard&Koets en de Internationale Menwedstrijden Kronenberg smelten op 20, 21 en 22 april 2018 samen tot ’s werelds grootste mensportfeest. Menliefhebbers vanuit het hele land én van over de grens reizen af naar Equestrian Centre de Peelbergen in Kronenberg (Limburg) om elkaar te ontmoeten. In de twee overdekte beurshallen kunnen bezoekers shoppen en zich laten informeren bij ruim 150 stands. Er zijn vier demonstratiepistes, twee binnen en twee buiten, waar gedurende de beursdagen een internationale wedstrijd wordt verreden en ruim twintig demonstraties worden gegeven. Diverse professionals verzorgen verschillende clinics in de twee dressuur- en vaardigheidspistes. Als klap op de vuurpijl kunnen bezoekers de marathon in en rond de beurshallen bekijken.

Dus wil jij alles leren over de mensport? Geïnformeerd worden over de nieuwste ontwikkelingen? Andere menliefhebbers ontmoeten? Bestel dan nu je tickets!

Ticketpoint is het officiële verkooppunt voor Paard&Koets in Equestrian Centre De Peelbergen.

 

Deel deze pagina

Koop meteen je ticketsselecteer de juiste datum

Ticket Alert

Wij informeren je via e-mail zodra er nieuwe info bekend is. Schrijf je nu snel in en mis nooit meer een evenement!

Locatie

Equestrian Centre de Peelbergen
Travers 5, 5976 PL Kronenberg
The Netherlands

Organisatie

Academy Bartels Event Management

Groepsboekingen

Bezoekt je Paard&Koets met meer dan 10 personen? Dan is er een speciaal groepstarief voor u beschikbaar. Ga naar ons reserveringsformulier voor groepsboekingen om een groepsboeking te maken.

Veelgestelde vragen

Contact met ons opnemen

Webshop

Hotels

Paard&Koets

Horse Driving Kronenberg

Groepsboekingen

Wij informeren je via e-mail zodra er nieuwe info bekend is. Schrijf je nu snel in en mis nooit meer een evenement!

Klantenservice