fbpx

Welkom bij Ticketpoint

Ticketpoint is het officiële verkooppunt van tickets voor concerten, (sport)evenementen, festivals en theatervoorstellingen.

Pakistan Festival 2021

Op 1 augustus 2021 zal alweer de elfde editie van het Pakistan Festival plaatsvinden. Tijd en locatie:  het Cars Jeans Stadion in Den Haag, van 15:00-22:00 uur. Dit feestelijke evenement is voor jong en oud en biedt een dag vol gezelligheid, cultuur, eten en muziek. Belangrijke thema’s binnen het festival zijn ontmoeting, interculturele verbinding en wederzijds respect. Het doel van het festival is om mensen uit verschillende gemeenschappen samen te laten komen.

De focus van het Pakistan Festival is cultuur. Belangrijk hierbij is kleding, kunst, dans, eten en muziek. Speciale aandacht gaat naar de keuken en naar optredens van wereldberoemde artiesten. Daarnaast zal er voor kinderen een speciaal kinderparadijs aanwezig zijn waar zij zich kunnen vermaken. Ook zullen verschillende ondernemers hun producten/diensten introduceren met een kraam.

Al enthousiast geworden? Met de bekendmaking van de volgende bekende artiesten die zullen optreden op het festival, zul je meteen je tickets willen kopen! Aanwezig zullen zijn: F1irstman, Arjun, Juggy D, Kamal Raja, Mumzy Stranger, Bambi Bains, Hosai, en nog veel meer.

Wees er snel bij want er worden duizenden bezoekers verwacht en vol = vol. Kijk voor meer informatie over het Pakistan Festival op de website www.pakistanfestival.nl, op de Facebookpagina www.facebook.com/pakistanfestival2021, of op het Instagramaccount @pakistanfestival.nl.

Ticketpoint is het officiële verkooppunt van tickets voor Pakistan Festival 2021

Koop meteen je ticketsselecteer de juiste datum

Ticket Alert

Wij informeren je via e-mail zodra er nieuwe info bekend is. Schrijf je nu snel in en mis nooit meer een evenement!

*Kinderen onder de 1 meter hebben gratis toegang*

Locatie:
Cars Jeans Stadion (P3)
Haags Kwartier 55
2491 BM Den Haag

Organisatie:
Stichting Spirits Trust Foundation

VIP-tickets
VIP-tickets zijn geschikt voor groepen van 5 personen, waarbij minimaal 2 dames verplicht zijn.
* Fast VIP Entrance
* Parking
* Acces VIP Deck
* Meet & Greet

COVID-19
In verband met de Covid restricties zal de organisatie hun uiterste best doen om alle vermelde artiesten te vertonen op het Pakistan festival 2021. Mochten er onverhoopt uitvallers zijn, dan is er er geen mogelijkheid om de ticketgelden terug te ontvangen.

Veelgestelde vragen

Contact met ons opnemen

Webshop

Hotels

Pakistan Festival

Deel deze pagina
Klantenservice