Welkom bij Ticketpoint

Ticketpoint is het officiële verkooppunt van tickets voor concerten, (sport)evenementen, festivals en theatervoorstellingen.

Presentatiedag Buro Bannink

Het is weer zover! De presentatiedag van Buro Bannink waarop al onze gezelschappen hun nieuwe werk tonen. Van volledige voorstellingen tot presentaties, proeves en pitches, alles zodat jij uitgebreid kunt proeven van ons aanbod jeugdtheater voor seizoen 2021-2022.

Op 15 maart 2021 zijn we weer te gast in Theater De KOM in Nieuwegein. Dit jaar is het een beetje anders dan anders. We zullen ons moeten verhouden tot de coronamaatregelen, waardoor we minder bezoekers mogen ontvangen en niet zelf de catering kunnen verzorgen. Maar ook op 1,5 meter afstand maken we er een feestje van!

We werken met 4 routes met voorstellingen voor verschillende doelgroepen: 2 tot 6 jaar (onderbouw basisschool), 4 tot 8 jaar, 5 tot 10 jaar (middenbouw) en 7 jaar en ouder (bovenbouw basisschool). Elke route heeft 5 volledige voorstellingen, een presentatieblok en een lunch met muziekprogramma. Als geïnteresseerde geef je je op voor één route. Alle voorstellingen zijn geschikt voor scholen en theaters.

Tenzij er versoepelingen voor het aantal bezoekers in theaters worden aangekondigd, hanteren we een maximum van 25 personen per route. Per route is er plek voor 1 bezoeker per organisatie. Je kan per organisatie dus met maximaal 4 collega’s komen, verdeelt over de verschillende routes. We gaan sowieso goede registraties maken en aanleveren via ons Vimeo-kanaal, dan kan toch iedereen op een later moment alle voorstellingen naar keuze beleven.

We zijn supertrots op wat er te zien is en we hebben veel zin om samen met jou onze blik weer op de toekomst te richten. Tot dan!

Let op: De presentatiedag is verplaatst naar 15 maart 2021. Inschrijvingen voor 21 januari worden automatisch verplaatst naar 15 maart.

Ticketpoint is het officiële verkooppunt voor tickets van Buro Bannink.

Koop meteen je ticketsselecteer de juiste datum

Stadstheater De Kom - Nieuwegein

maandag 15-03-2021 | 09:30

€ 35,00 | Entree

€ 35,00 | Entree

€ 35,00 | Entree

€ 35,00 | Entree

Prijzen zijn inclusief servicekosten per ticket.

2021-03-15 09:30:00 2021-03-15 17:30:00 Europe/Amsterdam Presentatiedag Buro Bannink Stadstheater De Kom - Nieuwegein

Locatie
Theater de KOM
Stadsplein 6
3431 LZ Nieuwegein

Let op: De presentatiedag is verplaatst naar 15 maart 2021. Inschrijvingen voor 21 januari worden automatisch verplaatst naar 15 maart.

Programma / Routes
Bekijk hier over het overzicht van de verschillende programma’s en routes.

Early Bird
Geniet t/m 3 januari van een Early Bird korting van € 5,- op je ticket.

Veelgestelde vragen
Contact met ons opnemen
Webshop
Taxi
Hotels
Buro Bannink
Theater de KOM
Programma / Routes
Deel deze pagina
Klantenservice