fbpx

Welkom bij Ticketpoint

Ticketpoint is het officiële verkooppunt van tickets voor concerten, (sport)evenementen, festivals en theatervoorstellingen.

Presentatiedag Buro Bannink

We doen het helemaal anders!! Niet in een zaal, maar vanaf de bank. Niet snel, snel van voorstelling naar voorstelling, maar lekker op eigen snelheid met een pauze knop! Er komt geen real-life presentatiedag maar wel een online presentatiemaand! Dus ga lekker zitten en bekijk alles wat je wilt! 

15 februari lanceerde wij BURO OP DE BEELD BUIS, avontuurlijk jeugdtheater vanaf je bank! Je kunt de hele maand live en on-demand ons volledige aanbod bekijken.

Schuif elke maandag om 10.00 uur aan bij Een bakkie bij Bannink en rond 14.00 uur bij Het Buro speelt door. Hierin ontvangen wij gezelschappen voor een mooi inhoudelijk gesprek. Dit vullen we aan met muzikale optredens en de nodige leuke afleidingen! We lanceren die dag ook de nieuwste registraties die je zelf op je eigen tijd op ons platform kan bekijken. Terug kijken van liveshows en registraties kan tot 15 april!

  • Maandag 22 februari: Week voor Inspirerende en ambitieuze wereldverbeteraars 8+.
  • Maandag 1 maart: Week voor Daadkrachtige en bevlogen reizigers 6+.
  • Maandag 8 maart: Week voor de Speelse en leergierige avonturiers 4+.
  • Maandag 15 maart: Week voor Eigenwijze en verfrissende ontdekkers 2+. =

Zodra je bent aangemeld voor onze presentatiedag krijg je direct toegang tot alle voorstelling op www.opdebeeldbuis.nl.

Onze livestreams worden uitgezonden via ons Youtube Kanaal https://www.youtube.com/channel/UCCLrv92kKKp7j6opAZiWb4Q

Al onze presentatiedag bezoekers worden zoals altijd in de watten gelegd. Daarvoor sturen we graag een Buro Brieven Bus Pakketje naar je toe, met de nodige spullen om je kijkervaring nog mooier te maken. Vul dus in dit ticketsysteem je postadres in waar je de voorstellingen zal bekijken.  

Wat krijg je dan? 

  • Buro op de Beeld buis: twee maanden Toegang tot ongeveer 40 uur aan registraties voor volgend seizoen + Pitches van de gezelschappen 
  • Bakkie bij Bannink LIVE & Buro Speelt door: Livesteams (1 of 4) met inhoudelijke gesprekken, registraties, muzikaal programma. 
  • Buro Brieven Bus Pakketje, met alle benodigde info en heel veel leuke verrassingen.

Ticketpoint is het officiële verkooppunt voor tickets van Buro Bannink.

Koop meteen je ticketsselecteer de juiste datum

Ticket Alert

Wij informeren je via e-mail zodra er nieuwe info bekend is. Schrijf je nu snel in en mis nooit meer een evenement!

Let op: De presentatiedag is gewijzigd van een real-life presentatie naar een digitaal platform en livestreams verdeelt over 4 dagen. Als ticketkoper kun je per direct alle beschikbare registraties bekijken tot en met 15 april, krijg een brievenbus pakketje thuis en kan je elke week op maandag de livestreams bekijken.”

Veelgestelde vragen

Contact met ons opnemen

Webshop

Taxi

Hotels

Buro Bannink

Op de beeldbuis

YouTube kanaal Buro Bannink

Deel deze pagina
Klantenservice