fbpx

Welkom bij Ticketpoint

Ticketpoint, al 20 jaar het officiële verkooppunt van tickets voor concerten, (sport)evenementen, festivals en theatervoorstellingen.

Ron Berteling Schaal

Word Lid van IJshockey Nederland en Beleef de Ron Bertelingschaal in Stijl!

Wij zijn verheugd om een speciale aanbieding aan te kondigen voor de aankomende Ron Bertelingschaal, de start van het Nederlandse ijshockey seizoen. Voor slechts 16,35 euro krijgt u niet alleen een exclusieve toegangskaart voor de Ron Berteling ijshockey dag inclusief de wedstrijd Ultim Air Hijs Den Haag tegen Unis Flyers Heerenveen, maar ook een lidmaatschap van IJshockey Nederland dat een heel jaar geldig is.

Met dit lidmaatschap geniet u van fantastische voordelen die uw liefde voor ijshockey nog verder zullen verrijken. Als lid ontvangt u niet alleen een stijlvol IJshockey Nederland speldje, maar ook twee keer per jaar onze informatieve nieuwsbrief. Bovendien kunt u profiteren van een speciale korting van 2,50 euro op uw toegangskaart voor de Bekerfinale.

Wat zijn de voordelen van uw lidmaatschap? Laten we eens kijken:

  1. Exclusief IJshockey Nederland Lidmaatschap: Met uw lidmaatschap ontvangt u niet alleen een uniek IJshockey Nederland speldje, maar krijgt u ook de kans om deel uit te maken van onze groeiende gemeenschap van ijshockeyliefhebbers.
  2. Nieuwsbrief en Updates: Blijf op de hoogte van het laatste nieuws, evenementen en ontwikkelingen binnen de Nederlandse ijshockeywereld met onze informatieve nieuwsbrief, die twee keer per jaar wordt verzonden.
  3. Korting op de Bekerfinale: U krijgt een exclusieve korting van €2,50 op de kaartjes voor de Bekerfinale, waardoor u geen moment van de spannende actie hoeft te missen.
  4. Ondersteuning voor IJshockey Nederland: Door lid te worden, draagt u bij aan de groei en ontwikkeling van de ijshockeysport in Nederland.
  5. Korting op Merchandise: Geniet van een aantrekkelijke korting van 10% op merchandise artikelen in onze webshop. Toon uw passie voor de sport met stijlvolle ijshockeyuitrusting.
  6. Stemrecht op Awards: Als lid heeft u de mogelijkheid om uw stem uit te brengen voor belangrijke Awards, waardoor uw mening telt in de erkenning van uitmuntendheid in het Nederlandse ijshockey.
  7. Korting op WK Wedstrijden in Nederland: Krijg speciale kortingen op kaartjes voor geselecteerde WK-wedstrijden die in Nederland plaatsvinden.

Grijp deze kans om deel te worden van de IJshockey Nederland-familie en te genieten van een jaar vol privileges, korting en exclusieve ervaringen. Wacht niet langer – word nu lid van IJshockey Nederland en verzeker uzelf van een kaart voor de Ron Bertelingijshockey dag!

Samen bouwen we aan een sterke en gepassioneerde ijshockeygemeenschap in Nederland!

Ticketpoint is het officiële verkooppunt van tickets voor de Ron Berteling Schaal in Jaap Eden baan Amsterdam

Deel deze pagina

2024-03-03 11:20:34 2024-03-03 11:20:34 Europe/Amsterdam Ron Berteling Schaal

Koop meteen je ticketsselecteer de juiste datum

Ticket Alert

Wij informeren je via e-mail zodra er nieuwe info bekend is. Schrijf je nu snel in en mis nooit meer een evenement!

Locatie
Jaap Edenbaan
Radioweg 64
1098 NJ, Amsterdam

Veelgestelde vragen

Contact met ons opnemen

Webshop

Hotels

IJshockey Nederland

Jaap Eden IJsbaan

Wij informeren je via e-mail zodra er nieuwe info bekend is. Schrijf je nu snel in en mis nooit meer een evenement!

Klantenservice