Welkom bij Ticketpoint

Ticketpoint is het officiële verkooppunt van tickets voor concerten, (sport)evenementen, festivals en theatervoorstellingen.

Sef Thissen presenteert: Kurhaus Kerstconcert

In samenwerking met AvroTros, Amrath Hotel Kurhaus en de BankGiro Loterij presenteert bariton Sef Thissen dit jaar voor het eerst het Kurhaus Kerstconcert op vrijdag  7 en  zaterdag 8 december 2018. Het Kurhaus staat natuurlijk bekend als een van de meest bijzondere concertlocaties in Nederland waar grote nationale en internationale orkesten en artiesten gemusiceerd hebben.

Sef Thissen

Sef Thissen zal samen met groot orkest en koor onder leiding van Maurice Luttikhuis deze bijzondere locatie onderdompelen in kerstsferen. Tevens zal kinderkoor High Five, bekend van het TV programma Holland’s Got Talent, haar opwachting maken.

Bach tot Bing Crosby

De avond kent een breed repertoire: van Bach tot Bing Crosby. De topsolisten komen uit binnen- en buitenland.

  • Sef Thissen – bariton (tevens presentatie)
  • Antonello Palombi – tenor
  • Fenna Ograjensek – sopraan
  • Leta Bell – kersttraditionals
  • Dennie Christian – Duitse kerstliederen

Viva Classic Live

Sef Thissen voegt zo een bijzondere productie toe aan de muzikale kalender waarbij Viva Classic Live het fundament vormt voor het Kurhaus Kerstconcert. Viva Classic Live in Venlo is als klassiek open air concert inmiddels bekend in binnen en buitenland. Na de zevende editie van dit jaar ontstond in een gesprek met  AvroTros het idee voor een kerstconcert. Al snel werd ook gesproken met Amrath Hotel Kurhaus en de BankGiro Loterij  en iedereen omarmde het plan.

En zo is het gelukt om op vrijdag 7 en zaterdag 8 december 2018 de eerste editie van het Kurhaus kerstconcert te presenteren. U kunt getuige zijn van dit bijzondere concert door uw ticket te kopen via Ticketpoint.

Ticketpoint is het officiële verkooppunt van tickets voor Sef Thissen presenteert: Kurhaus Kerstconcert.

Koop meteen je ticketsselecteer de juiste datum

Ticket Alert

Wij informeren je via e-mail zodra er nieuwe info bekend is. Schrijf je nu snel in en mis nooit meer een evenement!

Locatie
Amrath Hotel Kurhaus – Scheveningen
Gevers Deynootplein 30
2586 CK Den Haag

 

Veelgestelde vragen
Webshop
Hotels
Kurhaus
Sef Thissen
Deel deze pagina
Klantenservice