Welkom bij Ticketpoint

Ticketpoint is het officiële verkooppunt van tickets voor concerten, (sport)evenementen, festivals en theatervoorstellingen.

Sef Thissen presenteert: Kurhaus Kerstconcert

Bariton Sef Thissen presenteert voor de tweede keer het Kurhaus Kerstconcert. Op de plek waar grote nationale en internationale orkesten en artiesten gemusiceerd hebben zal bariton Sef Thissen het Kurhaus onderdompelen in kerstsferen.

AvroTros

Het Kurhaus Kerstconcert wordt door AvroTros uitgezonden tijdens de kerstdagen. Sef Thissen zal samen met groot orkest en koor onder leiding van Maurice Luttikhuis musiceren. De avond kent een breed repertoire van Bach tot Bing Crosby en de topsolisten komen uit binnen- en buitenland.

Sef Thissen

Bariton Sef Thissen geniet onder andere bekendheid van Viva Classic Live. Het grote open air klassieke concert in Venlo dat inmiddels al voor de achtste keer is georganiseerd en al jaren wordt uitgezonden door AvroTros. Afgelopen voorjaar zong Thissen nog tijdens het slotweekend van de speciale expositie van kunstenaar Evert Thielen in het Limburgs Museum.  Deze ‘Ring des Feuers’, met muziek van Wagner, zong hij samen met  tenor Frank van Aken en sopraan Annemarie Kremer.

Antonello Palombi

De tenor Antonello Palombi uit Italië vierde grote successen aan onder andere de Scala in Milaan, het Metropolitan Opera House in New York en The Sydney Opera House. Hij zingt over de hele wereld de grootste rollen en maakt indruk door zijn bijzondere verschijning. Net als vorig jaar zal Palombi zijn opwachting maken tijdens het Kurhaus Kerstconcert.

Dennie Christian

Dennie maakte zijn TV debuut in 1974 bij de ZDF Hitparade en stond even later met zijn hit Rosamunde op de 1ste plaats in alle hitlijsten. Hij geniet bekendheid van het Schlagerfestival en heeft vele hits op zijn naam staan. Twee jaar geleden was hij te zien in het TV programma De beste Zangers van Nederland waar hij veel indruk maakte. Vorig jaar zong hij tijdens het eerste Kurhaus Kerstconcert enkele traditionele Duitse kerstliederen.

Solisten

– Sef Thissen – bariton (tevens presentatie)
– Antonello Palombi – tenor
– Fenna Ograjensek – sopraan
– Dennie Christian
– Camille (jong vocaal talent)
– Leta Bell

Ticketpoint is het officiële verkooppunt van tickets voor Sef Thissen presenteert: Kurhaus Kerstconcert.

Koop meteen je ticketsselecteer de juiste datum

Ticket Alert

Wij informeren je via e-mail zodra er nieuwe info bekend is. Schrijf je nu snel in en mis nooit meer een evenement!

Locatie
Amrath Hotel Kurhaus – Scheveningen
Gevers Deynootplein 30
2586 CK Den Haag

Rolstoelplaatsen
Rolstoelplaatsen zijn uitsluitend telefonisch te boeken via 0900 – 9000 8000 (€ 0,60 per minuut, ma t/m vr tussen 09.00 – 17.30u).

 

Veelgestelde vragen
Contact met ons opnemen
Webshop
Parkeerplek
Taxi
Hotels
Kurhaus
Sef Thissen
Deel deze pagina
Klantenservice